КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Даведка аб кадоўкі пультаў і транспондеров fiat punto 1.2

jovandj
05-11-2014, 10:12
Прывітанне, у мяне праблема ў мяне есць fiat punto 1.2 8V сям'і, ключ падае і пашкоджанняў (як пульт дыстанцыйнага кіравання, які транспондера) мараль аўтамабіль не адкрываецца з дапамогай пульта дыстанцыйнага кіравання, у мяне есць іншы ключ без ду, але з транспондера, які працуе рэгулярна, мой пытанне з elm327 і multiecuscan поўны арыгінал, і можна перапраграмаваць транспондера і пульт дыстанцыйнага кіравання есць іншы ключ, я бачыў вакол, што вы можаце купіць ключ vergina (з транспондера і пульт дыстанцыйнага кіравання), лічбы сумленныя, чым у сетцы афіцыйных fiat, а таксама можаце затым riprogrammarla, не губляючы стары ключ без дыстанцыйнага кіравання??
Дзякуй усім

scinti
05-11-2014, 15:47
Вы не можаце пабудаваць іншы ключ з multiecuscan, транспондеров, якія ў гандлі з'яўляюцца нявінніца, толькі патрабуючы ад пр новы ключ з n.шасі вы ўжо прыедзеце? precodificata, а затым з дапамогай інструмента дыягностыкі, магчыма, нават multiecuscan вы можаце перавесці яго з pin-кодам.
Калі ж вы хочаце, каб вы гэтую працу вы павінны мець інструмент для праграмавання ключоў, у апошні час робяць чытанне e2p непасрэдна eobd, precodifichi на транспондер купіў, уставіць ключ у gi? апрацавана ад фурнітуры, то, калі ў вас няма pin-код, яго можна атрымаць з дапамогай праграмнага забеспячэння pc tool дыягназ калі ласка, увядзіце pin-код і актываваць ключ.
Калі гэта для вас ? цяжка гэтую аперацыю, я разумею, што есць з фурнітуры, якія могуць кланаваць code 2

jovandj
05-11-2014, 16:07
Які інструмент мы гаворым канкрэтна??

ларсен
05-11-2014, 16:10
Што ecu збірае аўтамабіль у пытанне?

jovandj
05-11-2014, 16:51
Ecu magneti marelli iaw

scinti
05-11-2014, 17:01
Выкарыстанне zedbull клон, і для гэтага я павінен зняць bodi отпаять ў e2p 93lc66 прачытаць яго змесціва, ці то я чытаў у zed bull файл я предкодирования даход таксама pin-код ключа зроблена

scinti
05-11-2014, 17:05
Выкарыстанне zedbull клон, і для гэтага я павінен зняць bodi отпаять ў e2p 93lc66 прачытаць яго змесціва, ці то я чытаў у zed bull файл я предкодирования даход таксама pin-код ключа зроблена

Дадам, я кажу пра fiat punto 188 у першай серыі момант кланавання ключа, які вы зробіце ўсе фурнітуры

ларсен
05-11-2014, 17:09
Jovandj вы можаце быць больш дакладным на тып ecu, калі ласка,? Marelli iaw што?
Я хацеў бы ведаць, калі вы маглі праехаць па іншых вуліцах...

jovandj
05-11-2014, 17:14
iaw 59F дзякуй scinti

jovandj
05-11-2014, 17:19
вы кажаце з пункту 188 2b mk2 не той, з маяком цесным 99 03, так сказаць

ларсен
05-11-2014, 17:23
У гэты момант вы не першы ліквідаваць чэргі канчаткова?

ларсен
05-11-2014, 17:35
У гэты момант убачыў, што датычыцца IAW 59F, вы не першы, каб scodifica за ўсе? дык у вас яшчэ праблема з ключамі?

jovandj
05-11-2014, 17:37
як я scodifica??

ларсен
05-11-2014, 17:39
Між тым biosgna ведаць, што значыла HW-ваш ecu. Тады ж нам хочуць інструментаў, прызначаных.

jovandj
05-11-2014, 17:50
hw30 скажы мне, што сродкі, якія я магу/я павінен выкарыстоўваць??

scinti
05-11-2014, 17:59
Тады я пацвярджаю усе, калі вы не абсталяванай fattela зрабіць, калега або якой-небудзь фурнітуры абсталявана прывітанне

scinti
05-11-2014, 18:05
Тады я пацвярджаю усе, калі вы не абсталяванай fattela зрабіць, калега або якой-небудзь фурнітуры абсталявана прывітанне
Паслухай мяне зрабіць scodifica за ўсе на 59f hw вышэй 100 ? выканальна, але вы павінны мець інструменты, прызначаныя для чытання эбу і праграмы для scodifica ,то вы павінны ўмяшацца на праводкі can ecu рухавіка, каб пазбегнуць scodifica на правал.

jovandj
05-11-2014, 18:24
Правільна, для інфармацыі, што спецыялізаванае абсталяванне мы не кажам, што кіраваць трэба зрабіць??

scinti
05-11-2014, 18:43
Для scodifica : вы павінны мець інструмент для чытання ecu (певень 2 v48 ці 53), у мяне есць інструмент, прысвечаны 59 f, што праз некалькі хвілін мяне scodifica , праграмнае забеспячэнне scodifica immodec або эквівалент , схема 59f і схема як спыніць лініі can з рэле я заўседы рабіў частковае і я не ведаю, калі ў агульнай складанасці, вам застаецца кантрольная лямпа рухавіка гарыць ці які-небудзь інструмент не працуе, добрую працу, прывітанне

ларсен
05-11-2014, 19:39
Калі вы працуеце ў аўтаномным рэжыме можа прапусціць. У адваротным выпадку вы можаце спакойна зрабіць з ecu з дапамогай інструментаў прысвечаны згаданыя scinti.

pititec
05-11-2014, 22:40
Прабачце, але калі вашыя патрэбы не ? каб аднавіць сілы пульт дыстанцыйнага кіравання, дастаткова таго, што вы выцягніце транспондер ад ключа нармальна (з cutter ў 30 секунд), задайце ў antennina прыемнік і фурнітуры ў 5 еўра кожны зрабіце ўсе копіі, якія вы хочаце!

jovandj
05-11-2014, 22:44
Прабачце, але калі вашыя патрэбы не ? каб аднавіць сілы пульт дыстанцыйнага кіравання, дастаткова таго, што вы выцягніце транспондер ад ключа нармальна (з cutter ў 30-ай), то задавайце ў antennina прыемнік і фурнітуры ў 5 еўра кожны зрабіце ўсе копіі, якія вы хочаце!

Шкада, а то я зразумеў,

pititec
05-11-2014, 23:14
У пачатку мне здавалася, вы хочаце вярнуць ключ з ду, без сартавання, на запчасткі fiat, чаму? варта тут, ці не так? А не затым, каб вы прапанавалі зрабіць клон ключа нармальнага ў крамах, аднак, каштуе каля 60 еўра. Гэта, аднак, можна пазбегнуць гэтага (як scodifica), прымаючы чып з другога ключа, яго паклалі ў антэну code, то ключоў нармальных (без чыпа) ne капіруеце столькі, колькі вы хочаце ў 5 еўра. Калі вам патрэбен пульт дыстанцыйнага кіравання, вы можаце ўзяць боды з ключа/пульта дыстанцыйнага кіравання, у спалучэнні, у руінах, scodifichi частковы блок кіравання рухавіком, горы, на цела, пакладзеце чып-ключа, у спалучэнні, у antennina кодэкса, карта, якая перадае на корпус, новы intagliandola як другі арыгінальны ключ.

ларсен
05-11-2014, 23:24
У пачатку мне здавалася, вы хочаце вярнуць ключ з ду, без сартавання, на запчасткі fiat, чаму? варта тут, ці не так? А не затым, каб вы прапанавалі зрабіць клон ключа нармальнага ў крамах, аднак, каштуе каля 60 еўра. Гэта, аднак, можна пазбегнуць гэтага (як scodifica), прымаючы чып з другога ключа, яго паклалі ў антэну code, то ключоў нармальных (без чыпа) ne капіруеце столькі, колькі вы хочаце ў 5 еўра. Калі вам патрэбен пульт дыстанцыйнага кіравання, вы можаце ўзяць боды з ключа/пульта дыстанцыйнага кіравання, у спалучэнні, у руінах, scodifichi частковы блок кіравання рухавіком, горы, на цела, пакладзеце чып-ключа, у спалучэнні, у antennina кодэкса, карта, якая перадае на корпус, новы intagliandola як другі арыгінальны ключ.
А pititec

jovandj
05-11-2014, 23:26
Гэта значыць, практычна я павінен хадзіць з адным і тым жа чып паклаў побач з транспондера?? Код будзе справядліва абыдзены і я сотні ключоў

jovandj
05-11-2014, 23:30
Калі я куплю новы ключ і паставіў чып гэты стары ўнутры, а затым programmo дыстанцыйнага кіравання ў дыягностыцы можа ісці? ?

ларсен
06-11-2014, 01:59
калі вы купіце новы ключ, і што вы пакладзеце ў яе чып, што старыя што тычыцца стартара і вы на месцы.

enzopezzano
06-11-2014, 07:43
Вы зрабілі рахункаў, колькі каштуе я трафіку, чым, напрыклад, ключ, счапленне на Фіят??? Mah!!!

мароз
13-11-2014, 18:14
проста яны ідуць ад тых, хто робіць ключы, якія калі-сродак x капіраванне транспондера націсніце і зберажэнні, якія паставіліся врі