Прагляд Поўнай Версіі : Даведка аб кадоўкі пультаў і транспондеров fiat punto 1.2
Прывітанне, у мяне праблема ў мяне есць fiat punto 1.2 8V сям'і, ключ падае і пашкоджанняў (як пульт дыстанцыйнага кіравання, які транспондера) мараль аўтамабіль не адкрываецца з дапамогай пульта дыстанцыйнага кіравання, у мяне есць іншы ключ без ду, але з транспондера, які працуе рэгулярна, мой пытанне з elm327 і multiecuscan поўны арыгінал, і можна перапраграмаваць транспондера і пульт дыстанцыйнага кіравання есць іншы ключ, я бачыў вакол, што вы можаце купіць ключ vergina (з транспондера і пульт дыстанцыйнага кіравання), лічбы сумленныя, чым у сетцы афіцыйных fiat, а таксама можаце затым riprogrammarla, не губляючы стары ключ без дыстанцыйнага кіравання??
Дзякуй усім
Вы не можаце пабудаваць іншы ключ з multiecuscan, транспондеров, якія ў гандлі з'яўляюцца нявінніца, толькі патрабуючы ад пр новы ключ з n.шасі вы ўжо прыедзеце? precodificata, а затым з дапамогай інструмента дыягностыкі, магчыма, нават multiecuscan вы можаце перавесці яго з pin-кодам.
Калі ж вы хочаце, каб вы гэтую працу вы павінны мець інструмент для праграмавання ключоў, у апошні час робяць чытанне e2p непасрэдна eobd, precodifichi на транспондер купіў, уставіць ключ у gi? апрацавана ад фурнітуры, то, калі ў вас няма pin-код, яго можна атрымаць з дапамогай праграмнага забеспячэння pc tool дыягназ калі ласка, увядзіце pin-код і актываваць ключ.
Калі гэта для вас ? цяжка гэтую аперацыю, я разумею, што есць з фурнітуры, якія могуць кланаваць code 2
Які інструмент мы гаворым канкрэтна??
Што ecu збірае аўтамабіль у пытанне?
Выкарыстанне zedbull клон, і для гэтага я павінен зняць bodi отпаять ў e2p 93lc66 прачытаць яго змесціва, ці то я чытаў у zed bull файл я предкодирования даход таксама pin-код ключа зроблена
Выкарыстанне zedbull клон, і для гэтага я павінен зняць bodi отпаять ў e2p 93lc66 прачытаць яго змесціва, ці то я чытаў у zed bull файл я предкодирования даход таксама pin-код ключа зроблена
Дадам, я кажу пра fiat punto 188 у першай серыі момант кланавання ключа, які вы зробіце ўсе фурнітуры
Jovandj вы можаце быць больш дакладным на тып ecu, калі ласка,? Marelli iaw што?
Я хацеў бы ведаць, калі вы маглі праехаць па іншых вуліцах...
вы кажаце з пункту 188 2b mk2 не той, з маяком цесным 99 03, так сказаць
У гэты момант вы не першы ліквідаваць чэргі канчаткова?
У гэты момант убачыў, што датычыцца IAW 59F, вы не першы, каб scodifica за ўсе? дык у вас яшчэ праблема з ключамі?
Між тым biosgna ведаць, што значыла HW-ваш ecu. Тады ж нам хочуць інструментаў, прызначаных.
hw30 скажы мне, што сродкі, якія я магу/я павінен выкарыстоўваць??
Тады я пацвярджаю усе, калі вы не абсталяванай fattela зрабіць, калега або якой-небудзь фурнітуры абсталявана прывітанне
Тады я пацвярджаю усе, калі вы не абсталяванай fattela зрабіць, калега або якой-небудзь фурнітуры абсталявана прывітанне
Паслухай мяне зрабіць scodifica за ўсе на 59f hw вышэй 100 ? выканальна, але вы павінны мець інструменты, прызначаныя для чытання эбу і праграмы для scodifica ,то вы павінны ўмяшацца на праводкі can ecu рухавіка, каб пазбегнуць scodifica на правал.
Правільна, для інфармацыі, што спецыялізаванае абсталяванне мы не кажам, што кіраваць трэба зрабіць??
Для scodifica : вы павінны мець інструмент для чытання ecu (певень 2 v48 ці 53), у мяне есць інструмент, прысвечаны 59 f, што праз некалькі хвілін мяне scodifica , праграмнае забеспячэнне scodifica immodec або эквівалент , схема 59f і схема як спыніць лініі can з рэле я заўседы рабіў частковае і я не ведаю, калі ў агульнай складанасці, вам застаецца кантрольная лямпа рухавіка гарыць ці які-небудзь інструмент не працуе, добрую працу, прывітанне
Калі вы працуеце ў аўтаномным рэжыме можа прапусціць. У адваротным выпадку вы можаце спакойна зрабіць з ecu з дапамогай інструментаў прысвечаны згаданыя scinti.
Прабачце, але калі вашыя патрэбы не ? каб аднавіць сілы пульт дыстанцыйнага кіравання, дастаткова таго, што вы выцягніце транспондер ад ключа нармальна (з cutter ў 30 секунд), задайце ў antennina прыемнік і фурнітуры ў 5 еўра кожны зрабіце ўсе копіі, якія вы хочаце!
Прабачце, але калі вашыя патрэбы не ? каб аднавіць сілы пульт дыстанцыйнага кіравання, дастаткова таго, што вы выцягніце транспондер ад ключа нармальна (з cutter ў 30-ай), то задавайце ў antennina прыемнік і фурнітуры ў 5 еўра кожны зрабіце ўсе копіі, якія вы хочаце!
Шкада, а то я зразумеў,
У пачатку мне здавалася, вы хочаце вярнуць ключ з ду, без сартавання, на запчасткі fiat, чаму? варта тут, ці не так? А не затым, каб вы прапанавалі зрабіць клон ключа нармальнага ў крамах, аднак, каштуе каля 60 еўра. Гэта, аднак, можна пазбегнуць гэтага (як scodifica), прымаючы чып з другога ключа, яго паклалі ў антэну code, то ключоў нармальных (без чыпа) ne капіруеце столькі, колькі вы хочаце ў 5 еўра. Калі вам патрэбен пульт дыстанцыйнага кіравання, вы можаце ўзяць боды з ключа/пульта дыстанцыйнага кіравання, у спалучэнні, у руінах, scodifichi частковы блок кіравання рухавіком, горы, на цела, пакладзеце чып-ключа, у спалучэнні, у antennina кодэкса, карта, якая перадае на корпус, новы intagliandola як другі арыгінальны ключ.
У пачатку мне здавалася, вы хочаце вярнуць ключ з ду, без сартавання, на запчасткі fiat, чаму? варта тут, ці не так? А не затым, каб вы прапанавалі зрабіць клон ключа нармальнага ў крамах, аднак, каштуе каля 60 еўра. Гэта, аднак, можна пазбегнуць гэтага (як scodifica), прымаючы чып з другога ключа, яго паклалі ў антэну code, то ключоў нармальных (без чыпа) ne капіруеце столькі, колькі вы хочаце ў 5 еўра. Калі вам патрэбен пульт дыстанцыйнага кіравання, вы можаце ўзяць боды з ключа/пульта дыстанцыйнага кіравання, у спалучэнні, у руінах, scodifichi частковы блок кіравання рухавіком, горы, на цела, пакладзеце чып-ключа, у спалучэнні, у antennina кодэкса, карта, якая перадае на корпус, новы intagliandola як другі арыгінальны ключ.
А pititec
Гэта значыць, практычна я павінен хадзіць з адным і тым жа чып паклаў побач з транспондера?? Код будзе справядліва абыдзены і я сотні ключоў
Калі я куплю новы ключ і паставіў чып гэты стары ўнутры, а затым programmo дыстанцыйнага кіравання ў дыягностыцы можа ісці? ?
калі вы купіце новы ключ, і што вы пакладзеце ў яе чып, што старыя што тычыцца стартара і вы на месцы.
enzopezzano
06-11-2014, 07:43
Вы зрабілі рахункаў, колькі каштуе я трафіку, чым, напрыклад, ключ, счапленне на Фіят??? Mah!!!
проста яны ідуць ад тых, хто робіць ключы, якія калі-сродак x капіраванне транспондера націсніце і зберажэнні, якія паставіліся врі