Прагляд Поўнай Версіі : FLY GO электроніка нябесны
твар са шнарам
23-09-2012, 15:32
добры дзень,я збіраюся купіць гэты выпрабавальны віртуальны нябесны, і я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас ніколі не спрабаваў, і вашы думкі.
magi1984
23-09-2012, 15:55
гэта я спрабаваў. Дапусцім, што вы робіць ацэнку коней ottenut але не sar? ніколі не памяшканнем, як выпрабавальны магутнасць
гэта я спрабаваў. Дапусцім, што вы робіць ацэнку коней ottenut але не sar? ніколі не памяшканнем, як выпрабавальны магутнасць
Асабіста я думаю, што гэта значна больш дакладным традыцыйны
msport (exil77grande)
23-09-2012, 17:51
Хлопцы, што выпрабавальны фізічнага лепшае рашэнне ва ўсіх сэнсах, у гэтым няма сумневаў, але гэты выпрабавальны нябеснага віртуальны не дрэнна, вядома, не будзе? праўдзіва на 100%, але ў вас есць выдатны кампраміс, каб паглядзець, перш чым з врі, а затым з mod розніцу крутоўнага моманту і магутнасці.
твар са шнарам
23-09-2012, 21:02
вядома, тое, што традыцыйныя відавочна, што ? лепш? для маім выпадку я павінен ацаніць кошт, чаму? тое, што традыцыйныя каштаваць значна больш? і другое, што прастора, якое, на жаль ? абмежаваны.
ад вашых каментароў увогуле здаецца прымальным
але цана, вы ведаеце,' прыкладна гэтага прадукту?
msport (exil77grande)
24-09-2012, 08:46
але цана, вы ведаеце,' прыкладна гэтага прадукту?
Калі я не памыляюся, мы на 1500€, і калі я правільна памятаю, мой калега ен ўзяў і выкарыстаў 2-3 разы, а хацеў прадаць яго ў выпадку, калі вы зацікаўлены я магу паведаміць.
дзякую вас,але мой быў curiosity' ў той час мне не трэба
thx зноў
твар са шнарам
25-09-2012, 13:55
добры дзень,вы можаце informart калі ваш калега ce l мае яшчэ і яе цану
msport (exil77grande)
25-09-2012, 18:50
дзякую вас,але мой быў curiosity' ў той час мне не трэба
thx зноў
Няма, няма, на самой справе я меў на ўвазе, твар са шрамам,я паведамляю вам, і дам вам ведаць.
твар са шнарам
28-09-2012, 11:07
[QUOTE=msport;7881]няма, Няма, на самой справе я меў на ўвазе, твар са шрамам,я паведамляю вам, і дам вам ведаць.
прывітанне вам удалося звязацца з вашым сябрам?
msport (exil77grande)
28-09-2012, 11:46
[QUOTE=msport;7881]няма, Няма, на самой справе я меў на ўвазе, твар са шрамам,я паведамляю вам, і дам вам ведаць.
прывітанне вам удалося звязацца з вашым сябрам?
яшчэ няма, дам вам ведаць.