Прагляд Поўнай Версіі : дзіўна, файлы ложак scenic 130 л. с.
Errecinque
03-11-2014, 22:30
8764
8765
8766
Я прыкладаю фота экрана і файл scenic 130cv азнаеміцца з гала-v54. Я хацеў бы ведаць, ад пі? экспертаў, што пу? быць паспяховым, улічваючы, што чытаць ? працягласць вельмі мала (каля 10-15 сек) і на індыкатары ў працэнтах і засталася на 0%, нягледзячы на sw дала чытання ok і выключыць запальванне, і я, і ўключаны вентылятар. ? гэты файл, адкрыўшы яго з дапамогай titanium мне не знайсці ніякіх драйвераў і ў 2d відаць толькі прамую лінію. Што я toppato??
legendaryslave
04-11-2014, 00:31
8764
8765
8766
Я прыкладаю фота экрана і файл scenic 130cv азнаеміцца з гала-v54. Я хацеў бы ведаць, ад пі? экспертаў, што пу? быць паспяховым, улічваючы, што чытаць ? працягласць вельмі мала (каля 10-15 сек) і на індыкатары ў працэнтах і засталася на 0%, нягледзячы на sw дала чытання ok і выключыць запальванне, і я, і ўключаны вентылятар. ? гэты файл, адкрыўшы яго з дапамогай titanium мне не знайсці ніякіх драйвераў і ў 2d відаць толькі прамую лінію. Што я toppato??
чытання ? усе ў ff не прыняць яго пад увагу, ен toppato інструмент " савет bdm для гэтага ecu
я на адной з іх я страціў кадавання фарсунак толькі, каб зрабіць дадзеныя ecu з mpps, а затым перайсці bdm, вы ўпэўненыя, што выбралі пратакол правільна, каб прачытаць, з ладу не можа чытаць, гэта павінна быць edc16c3.
Errecinque
04-11-2014, 10:32
я на адной з іх я страціў кадавання фарсунак толькі, каб зрабіць дадзеныя ecu з mpps, а затым перайсці bdm, вы ўпэўненыя, што выбралі пратакол правільна, каб прачытаць, з ладу не можа чытаць, гэта павінна быць edc16c3.
Я чытаў, з певень v54 2 разы і кадоўкі я не страціў аўтамабіль ? размеркаваная. Акрамя таго, я сумняваюся, пратаколы няправільна, чаму? я абраў той, cos? з імем ад sw eobd2 galletto "1.9/2.0 dci-E4 bosch EDC16CP33/С36", а ў тым, што машына ў буклет ? ?4. Я мяркую, затым, што ідзяце выбралі, што і папярэдні. Сення, калі я магу, я стараюся. ? gi? што мы, я дабраславіў файл для кадавання, якія павінны быць захаваны ў бакі, я на sw я не знайшоў ніякай магчымасці? каб зрабіць гэта..і я не прасіў нічога. Даючы ok inj supported што гэта значыць, што закон разам з файлам врі?
у вас есць голас інжэктар coder can, каб чытаць і пісаць у iettori, чытанне ў вас nsia у can, што ў k для edc16cp33 паспрабуйце іх абодва , але я паспрабаваў б я нават з edc16c3.
Errecinque
04-11-2014, 20:12
Тады я прачытаў файлаў з пратаколу edc16c3/9 ? усе прайшло гладка. Файл 1024 кб (confermatemi ласкава, калі ? правільны памер) . На самай справе ў нататках, проста абраў пратакол, папярэдзіў мяне, каб прачытаць коды фарсунак, перш чым пісаць, але на практыцы я не знайшоў ні аднаго акенца, і з голасам, каб зрабіць гэта. Хто-то сказаць мне, чаму? Памятаю, што я певень V54
Errecinque
04-11-2014, 21:42
у вас есць голас інжэктар coder can, каб чытаць і пісаць у iettori, чытанне ў вас nsia у can, што ў k для edc16cp33 паспрабуйце іх абодва , але я паспрабаваў б я нават з edc16c3.
Прабач (я зараз не ў пер'і, каб адкрыць праграму на пк), але гэты пункт, то вы можаце убачыць, перш чым выбраць драйверы і машыны?
вядома, пры выбары мадэлі (у вашым выпадку scenic) глядзіце вышэй у спісе аўтамабіляў, і вы знойдзеце яго голас, што я сказаў вам, перш чым вы карыстаецеся, што і гэтага не было часу на чытанне.
Errecinque
06-11-2014, 13:55
8784
вядома, пры выбары мадэлі (у вашым выпадку scenic) глядзіце вышэй у спісе аўтамабіляў, і вы знойдзеце яго голас, што я сказаў вам, перш чым вы карыстаецеся, што і гэтага не было часу на чытанне.
Ок, дзякуй ugoboss я знайшоў варыянт для чытання файла фарсунак. (Часам rincoglionisco...). Цяпер я прашу вас яшчэ аб ласцы. Прыкладаю 2 файла врі (адзін з якіх ? мой, а іншага я не знайшоў у сеткі). Ecm я d? той жа драйвер і адрозненні, яны ўсе ў пачатку і ў канцы файла. Мне пацвердзілі, што розніца заключаецца толькі ў тым, што пі? поўны ? чытаў, у bdm, а не паслядоўны, як і іншыя?
Мой пытанне ? ці можна яго выкарыстоўваць як bk перапісаць у bdm, калі я заступіў запісу ў паслядоўны? Вядома, перапісаўшы затым кадаваньне фарсунак, калі неабходна. Дзякуй
лепш перастрахавацца,калі вам трэба аднавіць файлы ў выпадку блакавання вы павінны зрабіць чытанне ў bdm
Errecinque
06-11-2014, 16:59
лепш перастрахавацца,калі вам трэба аднавіць файлы ў выпадку блакавання вы павінны зрабіць чытанне ў bdm
Вы хочаце сказаць, што нават калі вы пішаце з паловай файлаў і блокаў ECU, то ў bdm можаце таксама чытаць файлы з врі? Мне здаецца дзіўным?....
8784
Ок, дзякуй ugoboss я знайшоў варыянт для чытання файла фарсунак. (Часам rincoglionisco...). Цяпер я прашу вас яшчэ аб ласцы. Прыкладаю 2 файла врі (адзін з якіх ? мой, а іншага я не знайшоў у сеткі). Ecm я d? той жа драйвер і адрозненні, яны ўсе ў пачатку і ў канцы файла. Мне пацвердзілі, што розніца заключаецца толькі ў тым, што пі? поўны ? чытаў, у bdm, а не паслядоўны, як і іншыя?
Мой пытанне ? ці можна яго выкарыстоўваць як bk перапісаць у bdm, калі я заступіў запісу ў паслядоўны? Вядома, перапісаўшы затым кадаваньне фарсунак, калі неабходна. Дзякуй
я не бачу файлы.
Errecinque
06-11-2014, 18:47
8785
я не бачу файлы.
Той ўтрымаў вышэй!!
розніца ў два файла ? толькі таму, што адзін і ложак у паслядоўны, а іншы ў bdm, так жа, як вы сказалі, да мяжы, яго можна выкарыстоўваць для аднаўлення прайгравання ў bdm хоць я заўседы раю зрабіць чытанне ў bdm, перш чым блокі, для фарсунак у e2prom і калі вы іх ложка ў выпадку неабходнасці іх паўтарыць.
Errecinque
06-11-2014, 20:44
розніца ў два файла ? толькі таму, што адзін і ложак у паслядоўны, а іншы ў bdm, так жа, як вы сказалі, да мяжы, яго можна выкарыстоўваць для аднаўлення прайгравання ў bdm хоць я заўседы раю зрабіць чытанне ў bdm, перш чым блокі, для фарсунак у e2prom і калі вы іх ложка ў выпадку неабходнасці іх паўтарыць.
Ну часам мы што-то chiappo....у гэтым выпадку я хацеў бы ведаць, што ўсе тыя звесткі, якія есць у файле-ложак у bdm і што серыйны нумар не бачыў. І тады, па-твойму, як ? магчыма, што гэты аўтамабіль буклета павінна быць 130 л. с., які замест гэтага з файла чытаў, здаецца, 120 бачыў, што я па параўнанні з рознымі файламі, залатых і 130 л. с. яны зусім розныя? ? магчыма, што abbianoHanno зрабіў некаторыя абнаўлення
Errecinque
06-11-2014, 20:48
Ну часам мы што-то chiappo....у гэтым выпадку я хацеў бы ведаць, што ўсе тыя звесткі, якія есць у файле-ложак у bdm і што серыйны нумар не бачыў. І тады, па-твойму, як ? магчыма, што гэты аўтамабіль буклета павінна быць 130 л. с., які замест гэтага з файла чытаў, здаецца, 120 бачыў, што я па параўнанні з рознымі файламі, залатых і 130 л. с. яны зусім розныя? ? магчыма, што яны зрабілі некаторыя абнаўлення ў Renault ў працягу гарантыйнага тэрміну?
Errecinque
06-11-2014, 20:51
Ну часам мы што-то chiappo....у гэтым выпадку я хацеў бы ведаць, што ўсе тыя звесткі, якія есць у файле-ложак у bdm і што серыйны нумар не бачыў. І тады, па-твойму, як ? магчыма, што гэты аўтамабіль буклета павінна быць 130 л. с., які замест гэтага з файла чытаў, здаецца, 120 бачыў, што я па параўнанні з рознымі файламі, залатых і 130 л. с. яны зусім розныя? ? магчыма, што яны зрабілі некаторыя абнаўлення ў Renault ў працягу гарантыйнага тэрміну?
Ах, аднак, я рызыкаваў і я напісаў у паслядоўны і ? усе ішло добра, кадаваньне фарсунак, не ? неабходна перапісаць яго, нават калі мэта выдаліць egr не пераканаць мяне вельмі. У дыягностыцы не здаецца, прастойвае.
Errecinque
06-11-2014, 20:52
Ах, аднак, я рызыкаваў і я напісаў у паслядоўны і ? усе ішло добра, кадаваньне фарсунак, не ? неабходна перапісаць яго, нават калі мэта выдаліць egr мне не здаецца, дасягнута. У дыягностыцы не ? цалкам не працуе.
Errecinque
06-11-2014, 20:54
Асс, прабачце, я думаў, што я змяніць у выніку памылкі клавіятуры, а не я адправіў-й? раз паведамленні зменены....
Асс, прабачце, я думаў, што я змяніць у выніку памылкі клавіятуры, а не я адправіў-й? раз паведамленні зменены....
на жаль, тут паведамлення не могуць ні змяніць, ні выдаліць.
няма чытання bakup трэба зрабіць у першую чаргу, каб быць упэўненым,.....