КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Info ecu edc16u34

Ксеркс
02-11-2014, 14:39
Я хацеў бы мець інфармацыю на гэты тып эбу. Практычна я бачу, што зыходны файл утрымлівае крывых, што ў мод-файлы адсутнічаюць. Я кажу, у прыватнасці, тыя, якія знаходзяцца ў пачатку карты. Я думаў, што яны крывыя, што mpps не чытае. У pi? я хацеў бы зразумець, калі дадзеныя, якія тычацца l иммобилайзера, яны устаўленыя ў eprom ? толькі чытаным, і падключыць эбу да школы..

Чатыры
02-11-2014, 15:32
Я хацеў бы мець інфармацыю на гэты тып эбу. Практычна я бачу, што зыходны файл утрымлівае крывых, што ў мод-файлы адсутнічаюць. Я кажу, у прыватнасці, тыя, якія знаходзяцца ў пачатку карты. Я думаў, што яны крывыя, што mpps не чытае. У pi? я хацеў бы зразумець, калі дадзеныя, якія тычацца l иммобилайзера, яны устаўленыя ў eprom ? толькі чытаным, і падключыць эбу да школы..

Спачатку вам трэба зрабіць так, пакласці золата і mod cos? давайце паглядзім, як гэта. Мод, хто табе гэта зрабіў? Патрэбныя дадатковыя дадзеныя: аўтамабіль, аб'ем рухавіка, магутнасць, год, etc...
Добры дзень, я чакаю вашых

Ксеркс
02-11-2014, 15:57
Прабачце файлаў крычы ? гэта
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=8643&d=1412539754

файл mod

Карту мне было зроблена даўно, але я зразумеў, што ? есць-------.
8757

Golf 1.9 105л.с.

ugoboss
02-11-2014, 19:41
mod файл ? чытаў у паслядоўны і змяшчае толькі карты, у той час як на врі ? поўнай, таму што ложак у bdm, immo ? у e2prom і мод мне не падабаецца і я хацеў бы выдаліць з машыны, калі б ен быў мой.

Ксеркс
02-11-2014, 20:08

Чатыры
11-11-2014, 17:09
mod файл ? чытаў у паслядоўны і змяшчае толькі карты, у той час як на врі ? поўнай, таму што ложак у bdm, immo ? у e2prom і мод мне не падабаецца і я хацеў бы выдаліць з машыны, калі б ен быў мой.

Але bdm і паслядоўны ў гэтым выпадку яны не роўныя???

Ксеркс
11-11-2014, 17:59
Няма не хапае ў mod частка першапачатковага карту, чым зыходны файл

Чатыры
11-11-2014, 18:25
Няма не хапае ў mod частка першапачатковага карту, чым зыходны файл

я таксама задаў гэтае пытанне...але мы ўпэўненыя, што ты чытаў у bdm і паслядоўны?
але з чаго ты чытаць? Певень bdm, cmd і г. д. па параўнанні з серыйным роўныя..пошты, файл-ложак у bdm і паслядоўны
На жаль, я не магу яго спампаваць, чаму? не ўключана...паспрабуйце mandarmelo ў прыватных, калі яго прывязаць, і калі мне яго спампаваць.

Ксеркс
11-11-2014, 21:23
Я не ведаю, з чым ? быў загружаны зыходны файл, чаму? не я запампаваў я. Файл mod, а вы чаму? я чытаў, я з mpps.

Чатыры
11-11-2014, 21:32
Я не ведаю, з чым ? быў загружаны зыходны файл, чаму? не я запампаваў я. Файл mod, а вы чаму? я чытаў, я з mpps.

зрабіце тэст...чытайце ў bdm і параўнайце

Ксеркс
11-11-2014, 21:50
На жаль, я не bdm. Я павінен яшчэ купіць. Толькі пры mpps

Ксеркс
13-11-2014, 17:19
Чатыры, на жаль, як я ўжо пісаў у іншым пасце, я яшчэ не bdm, я павінен купіць, у адваротным выпадку я б зрабіў..

Чатыры
17-11-2014, 21:03
Чатыры, на жаль, як я ўжо пісаў у іншым пасце, я яшчэ не bdm, я павінен купіць, у адваротным выпадку я б зрабіў..
Дайце мне зразумець:
вы чыталі з mpps....і поўны файл з самага пачатку ў чым?? З mpps чытайце пра тое, як у bdm... хто цябе здымаў частку файла avr? ложак з праграмістам fallocco ці старое

Ксеркс
17-11-2014, 21:18
Дайце мне зразумець:
вы чыталі з mpps....і поўны файл з самага пачатку ў чым?? З mpps чытайце пра тое, як у bdm... хто цябе здымаў частку файла avr? ложак з праграмістам fallocco ці старое

І паказаны ў першыя вось, Паўтараю, што я не ведаю, з чым ? чытаў. Я ўпэўнены, што я чытаў, я.

Чатыры
17-11-2014, 21:24
І паказаны ў першыя вось, Паўтараю, што я не ведаю, з чым ? чытаў. Я ўпэўнены, што я чытаў, я.

ок...поўны файл ? тое, ложак з MPPS, ці не так?

Ксеркс
17-11-2014, 21:39
Не, не ? поўнае, l' Mpps вы чытае толькі пэўныя карты, не ўвесь блок кіравання. Нешта поўны, то можна чытаць з bdm з гэтым эбу

Чатыры
18-11-2014, 22:52
Не, не ? поўнае, l' Mpps вы чытае толькі пэўныя карты, не ўвесь блок кіравання. Нешта поўны, то можна чытаць з bdm з гэтым эбу
Я вам кажу, што mpps закон поўная карта...

Ксеркс
18-11-2014, 23:06
Я паўтараю, што чытае карты, але не ўвесь блок кіравання, а таксама ад карыстальнікаў, безумоўна, эксперты

Чатыры
19-11-2014, 09:19
Я паўтараю, што чытае карты, але не ўвесь блок кіравання, а таксама ад карыстальнікаў, безумоўна, эксперты

Ок...калі вы так кажаце. Я зрабіў гэты вопыт. ... Добры працяг.

Чатыры
19-11-2014, 13:54
Я пра карту кіравання рухавіком, што ясна... для 2eprom хоча, каб мы bdm

Ксеркс
19-11-2014, 14:00
Я заўседы казаў усяго блок кіравання не толькі карты кіравання рухавіком

Чатыры
19-11-2014, 14:06
Я заўседы казаў усяго блок кіравання не толькі карты кіравання рухавіком

ты казаў пра карту кіравання рухавіком....на самай справе ў вас прыкладаецца два файла з рознай даўжыні, і я цябе спытаў, што ты чытаў адно, і што іншае...***** unque не мае значэння!... Галоўнае, што мы зразумелі адзін аднаго, нарэшце,....