Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : індыкатар ціску ў шынах audi a6( вы можаце адключыць ад vag?)

alessio105
29-10-2014, 15:59
Прывітанне ўсім, хлопцы ў мяне ў руках audi a6 3.0 tdi 2006 года пасля таго, як зрабіць купон на audi, як яны скінутыя service і гарыць на прыборнай панэлі індыкатар ціску ў шынах плоскіх і застаецца фіксаванай ўключана, але ў навігатары аўтамабіля ціск для кожнай шыны і прымацоўваецца..у audi кажуць, што не вінаватыя скід сэрвісу, нават калі і гарыць, як толькі адступленне аўтамабіль з майстэрні... ўступаем з vag ў блок кіравання, які кантралюе ціск( tire pressure) есць памылкі, то я мяркую, што праблема ў прыборнай панэлі ..у гэты момант тыя, хто мяне ведае, кажуць, што кадоўкі даць прыборнай панэлі, каб выключыць індыкатар??? забыўся, пры ўваходзе ў эбу (instrument 07) я атрымліваю гэтую памылку: 01044-control module incorrectly coded.
дзякуй за любую карысную інфармацыю...

cinqueturbo
29-10-2014, 18:55
Прывітанне ўсім, хлопцы ў мяне ў руках audi a6 3.0 tdi 2006 года пасля таго, як зрабіць купон на audi, як яны скінутыя service і гарыць на прыборнай панэлі індыкатар ціску ў шынах плоскіх і застаецца фіксаванай ўключана, але ў навігатары аўтамабіля ціск для кожнай шыны і прымацоўваецца..у audi кажуць, што не вінаватыя скід сэрвісу, нават калі і гарыць, як толькі адступленне аўтамабіль з майстэрні... ўступаем з vag ў блок кіравання, які кантралюе ціск( tire pressure) есць памылкі, то я мяркую, што праблема ў прыборнай панэлі ..у гэты момант тыя, хто мяне ведае, кажуць, што кадоўкі даць прыборнай панэлі, каб выключыць індыкатар??? забыўся, пры ўваходзе ў эбу (instrument 07) я атрымліваю гэтую памылку: 01044-control module incorrectly coded.
дзякуй за любую карысную інфармацыю...

Да праверылі ціск у шынах?
проста, каб не сумняваючыся..

alessio105
30-10-2014, 08:39
прывітанне пяць турба...вядома ціск ? першае, што я праверыў...і ўсе, і нарадзіўся пасля таго, як яму адключылі сэрвіс audi .,,,можа быць, далі нейкі няправільнай кадоўкі ў шчытку прыбораў...але ў любым выпадку, калі яна сапраўды праблема, колы здзімаць або некалькі antennina гумы будзе знойдзены, кампутар, аўтамабіль толькі таму, што мае кіраванне кожнага колы, якое паказвае ціск.

cinqueturbo
30-10-2014, 12:20
прывітанне пяць турба...вядома ціск ? першае, што я праверыў...і ўсе, і нарадзіўся пасля таго, як яму адключылі сэрвіс audi .,,,можа быць, далі нейкі няправільнай кадоўкі ў шчытку прыбораў...але ў любым выпадку, калі яна сапраўды праблема, колы здзімаць або некалькі antennina гумы будзе знойдзены, кампутар, аўтамабіль толькі таму, што мае кіраванне кожнага колы, якое паказвае ціск.

Ммм ок..
для вырашэння гэтай праблемы ім, што tanno сказаў?

alessio105
30-10-2014, 14:10
У audi мы ўжо працавалі дзень і былі ў стане вырашыць, і яны хочуць, каб аўтамабіль яшчэ 2 дні (лагічна дзен аплаціць), але не варта...? што ад vag, вы можаце вырашыць усе, але я не ведаю, які нумар кадоўкі даць прыборнай панэлі!

tecnoracing
30-10-2014, 14:20
Калі я правільна памятаю, павінны мець кнопку, магчыма, ўнутры латок аб'ектаў, як-то мне і давялося з гольф 6

alessio105
31-10-2014, 12:59
негатыў...няма кнопкі ў латок аб'ектаў...абнуленне ен робіць з рух аўтамабіля...паўтараю, праблема ? у панэлі прыбораў !!!

франк-электрычны
у мяне такая ж праблема на а5, калі я выключаю, праз некаторы час загараецца зноў,

dangy
а адказ вельмі правільны

dangy
а адказ вельмі правільны

alessio105
Прабачце dangy але вы адказваеце, таму што адказаць заўседы vanvera на кожнае мае сумнеў ? (Калі адказ правільны ) не выходзіць нічога з тым, што напісаў (ла) франка-электрычны, а калі напісаць толькі, каб зрабіць колькасць паведамленняў і іншы рахунак

autoracing
"Прывітанне", але кажа таксама, што і кола, што і здзімаць?
Мяне і здарылася адзін раз на sportage і мне прыйшлося мяняць клапан, які разам c быў таксама датчык прыкладаецца..

alfy
Дзіўна, што ў НАВІ паказвае ОК... А з VCDS можна выключыць функцыю і, магчыма, пасля пакласці яе назад, магчыма, будзе ліквідаваная.
Я і sucesso адзін раз на S3, што ў audi пасля скіду купон я змагла адключыць BC, і мне прыйшлося manualmete змяніць eeprom x ripristinalro, таму, што іх не маглі, больш... дзіўныя рэчы адбываюцца :-)