КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Рэзервовае капіяванне ECU ў BDM

huntersub84
28-10-2014, 15:18
Я павінен задаць пытанне, што можа быць ? gi? браніравалі, але я не знайшоў на форуме

У парытэт? SW і HW, для рэзервовага BDM, вы можаце? хуткую пераноснага ecu ў памеры SW і HW?
я перакладаю лепш, перакладзеныя вітай

Калі я праграмаваць ECU майго 159 1.9 jtdm 150cv, блок, і я не зрабіў рэзервовую копію ў bdm, я магу прымацаваць адзін, які мае той жа нумар hw і sw, а затым аднавіць эбу?
Або ? лепш мець свой уласны рэзервовага капіявання, каб трымаць у архіў, калі вы ніколі не мелі праблем?

Дзякуй за любыя адказы

alex68
28-10-2014, 17:31
той жа sw і вы hdw

ugoboss
28-10-2014, 18:29
калі вы пішаце рэзервовую копію на іншы блок з той жа sw і hw павінны зрабіць scodifica часткова на e2prom, таму што ў іх есць дадзеныя иммо, і тады вам прыйдзецца riscrivergli свае фарсункі, так ? заўседы лепш зрабіць рэзервовую копію перад сваей ecu, таму ў выпадку блакавання. унутры ўсе, і вы на месцы.

huntersub84
28-10-2014, 21:14
Добра, вы мне пацвердзілі мае сумневы ;)

Дзякуй

matteo23
28-10-2014, 22:53
І калі б вам не быць уладальнікам файлаў золата e2prom і мікра - (чаму? можа быць, вы ? ложак, БД), вы можаце? пісаць, магчыма, усе яшчэ рэзервовае капіяванне (e2eprom, мікра-і flash)? адной і той жа машыне той жа канфігурацыі рухавіка, але з HW і SW па-рознаму..? (Вядома, eseguento у scodificare частковай ключ)..?

huntersub84
28-10-2014, 23:08
але выбачайце, у рэзервовай копіі..файл не будзе такім жа, крычы, што вы чытаеце праз OBD?

ugoboss
29-10-2014, 07:02
але выбачайце, у рэзервовай копіі..файл не будзе такім жа, крычы, што вы чытаеце праз OBD?

не, eobd чытаць толькі частка, дзе есць карты, так што калі запісаць гэты файл у bdm машыны не ўпэўнены, таму што не хапае ўсе кіраванне, а калі напісаць файл-ложак у bdm у паслядоўны запісвае ўсе ў камплекце.

huntersub84
29-10-2014, 13:48
Легендарны Уга, ты мяне, здымаючы вялікія сумневы, як паглядзець праз BDM, я ніколі не працаваў і, перш чым пакласці руку на што заўгодна, я аддаю перавагу, каб паведаміць мне! Дзякуй, заўседы добры ;)