Прагляд Поўнай Версіі : ECUSAFE на Suzuki Gran Vitara
У вас есць вопыт ECUSAFE выкарыстоўваецца для DPF off на Suzuki Gran Vitara DDIS 1900?
voglioimparare
27-10-2014, 12:58
У вас есць вопыт ECUSAFE выкарыстоўваецца для DPF off на Suzuki Gran Vitara DDIS 1900?
не працуе,адзінае і зрабіць гэта ўручную. прывітанне
у вас есць адрасы, карту, на якой працуюць?
Дзякуй
запал рухавікоў
27-10-2014, 21:02
Калі сцярыце dtc дыягназ, прадстаўленых у dpf і зрабіце замены dpf, ecusafe працуе да мадэлі еўра-4, гэта экю загана ў bdm у адваротным выпадку ў паслядоўны не ставіце + на матацыкле з-за иммобилайзер........
Дзякуй, зробленыя ў BDM з BDM100 і CMD1255, выдаленыя, перш чым усе DTC, makkina ОК. FAP я пасля таго як каля месяца.
У вас есць савет, каб закрыць EGR ? Адрасы, карту або праграмнага забеспячэння, падыходнага для гэтай машыны?
запал рухавікоў
27-10-2014, 23:43
калі вы шукаеце на форуме абмеркаванні гэтай сям'і экю, і вы знойдзеце шмат навін пра яго, але з 4 паведамленні, што вы павінны ўдзельнічаць у pi? каб бачыць ўкладанні, калі час падціскае, звярніцеся ў службу файлаў форуму......
legendaryslave
27-10-2014, 23:48
рэкамендую прачытаць яе ў bdm, як яны добра параілі калегі, я не ведаю, да якой ступені гэты soft працуе добра на гэтай кіравання
дзякуй за парады, працягваю нельга трохі галаву, а затым я спрабую змяніць дыягназ.
Цалкам падзяляю legendaryslave
Зроблены розныя, у паслядоўны..
вы ўручную ў канцы запісу для навучання иммо..
Зроблены розныя, у паслядоўны..
вы ўручную ў канцы запісу для навучання иммо..
cinqueturbo я не ведаю працэдуру, але я не rischierei і тым больш рэкамендаваць каму-то
cinqueturbo я не ведаю працэдуру, але я не rischierei і тым больш рэкамендаваць каму-то
Гэта не мая працэдура, але і кампаній, якія прадастаўляюць нашы інструменты Alien,CMD,Magic,FG,і інш..
затым зрабіце як вы лічыце патрэбным..
я толькі пра тое, хто не ведае, што яны робяць, - спакойна, нават ад серыйных..