Прагляд Поўнай Версіі : Mazda 2 68cv
Прывітанне, хлопцы, я ? падгарнулася mazda 2 1.4 tdci рухавік ford аднаму зрабіць. Акрамя праблем прачытаць, чаму? усюды, дзе я была, як sid 804, а ? sid, 206... Пасля таго, як прачытана, я выявіў, што карту, што ен не быў на врі. Мы ў курсе, але нам сказалі, што наадварот, адлюстраванне "аптымізаваныя"! чисс? што выст? сказаць... я яшчэ не ў стане зразумець, аддаў бы яму вочы, і мне сказалі, калі ? gi? карты магутныя, і таму было б не выкарыстоўваць яго з іншай або што? дзякуй....
bye
Прывітанне, хлопцы, я ? падгарнулася mazda 2 1.4 tdci рухавік ford аднаму зрабіць. Акрамя праблем прачытаць, чаму? усюды, дзе я была, як sid 804, а ? sid, 206... Пасля таго, як прачытана, я выявіў, што карту, што ен не быў на врі. Мы ў курсе, але нам сказалі, што наадварот, адлюстраванне "аптымізаваныя"! чисс? што выст? сказаць... я яшчэ не ў стане зразумець, аддаў бы яму вочы, і мне сказалі, калі ? gi? карты магутныя, і таму было б не выкарыстоўваць яго з іншай або што? дзякуй....
bye
вам мог бы дапамагчы, але я не уключэнне для загрузкі укладанняў....спадзяюся, што мне дадуць магчымасць выкарыстоўваць функцыю
voglioimparare
04-11-2014, 13:10
bye
верне id ecu, што вы можаце па крайняй меры атрымаць зыходны файл, а зрабіць параўнанне з вашым.
Чатыры я паслаў вам у лічку, атрымалі? Voglioimparare аб чым я не ў id? Я ўжо? пытаўся, ці няма вакольнымі шляхамі я беручы яго золата, але не мне, яны яшчэ не далі
Знойдзены файл крычы...скажыце, што вы думаеце...
Знойдзены файл крычы...скажыце, што вы думаеце...
я, на жаль, я не выходныя паведамленні з падтрымкай.
напішыце мне свае *****
я, на жаль, я не выходныя паведамленні з падтрымкай.
напішыце мне свае *****
Я табе напісаў у тваей *****
карту пад кантролем...я ведаю, што быў менавіта ў аптымізацыі....але што, я не ведаю..
расход паліва, вядома, ідэнтычныя
прадукцыйнасць толькі сее-тое на высокіх