Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Карты Ducati стварэнні вездеходных 1000 і 1200

gasgas
25-10-2014, 17:24
Прывітанне, хлопцы, st? шукаеце карты для матацыклаў 2.

Pi? дакладна 1000, маючы змянілася поўнага разраду і фільтр (не лямбда), мне трэба што-то больш? выконваючая. Я файл крычы, калі хто-небудзь хоча farmela.

За 1200, я яшчэ не прачытаны, я хацеў бы змяніць разраду copleto і фільтр, і я хацеў бы выдаліць клапан у каналізацыю. Вы ?u? пазбягаць ашуканец гэты апошні, змяніўшы карту? больш выразна павышэнне іт - ... Як вы ведаеце 1200 у вас ужо есць? 4 "пераўтварэнні", rimarebbero з новым дакладнае адлюстраванне? Што вы ведалі, ecu mitsubishi, які ўстанаўлівае, вы? чытаць/пісаць з gallo 2 v54? я пытаюся, чаму? я ведаю, што з некаторымі сцекаў камплектныя даюць новы ecu, і не, як раз толькі загрузіць карту.

герцаг
26-10-2014, 21:34
ducati не мае дата ніколі не карты, а нагрузка на цэнтральныя крычы на ўсіх ducati куплялі камплект DP і вы давалі эбу gi? наладжаны камплект і матацыкл, і тое ж самае за 1200, які мантуецца блок кіравання адрозніваецца ад marelli табе даюць ужо? настроены сцекаў вольныя, то калі вы хочаце чытаць крычы ты можаш чытаць з гала-v54 ў спісе матацыклаў у створ

maurof650
26-10-2014, 23:03
Упэўнены, што V54 таму Ducati 1200? Я не аказваецца.

m999
26-10-2014, 23:13
Сказаць па праўдзе, для Mitsubishi Ducati дае флэшкі для абнаўлення карты ў эбу врі. На апошніх версіях стварэнні вездеходных 1200 давалі новы эбу, чаму? мяняў таксама абсталявання, тым больш, што нават з Alientech вы павінны прадаставіць код разблакоўкі (я называю гэта cos? для спрашчэння) у адваротным выпадку без файла налады падыходзіць не піша. Таксама мне не здаецца, што вы сутыкаецеся з гала-54, але ? інтэрфейс, які я ведаю мала.

У карты racing для 1200 застаюцца 4 канфігурацыі, але ен таксама працуе на адказ ride by wire, ўмяшанне dtc, і т. д .. Так табе для параўнання: карты marelli 5 раніцы ад 320 kb, тыя, Mitsubishi sononda 2 мега.

M999

gasgas
27-10-2014, 07:52
Дзякуй усім. Як толькі мне прыходзіць ў раздым дыягностыкі, я спрабую яго прачытаць, то месца...
m999, я таксама ведаў гэта, але я таксама чытаў, што блок кіравання, які пастаўляецца цяпер, мае аднолькавыя коды надпечатки, але тады сапраўды не ведаю, калі ? роўна. ? бачыў выступ кода, і, магчыма, пазбегнуць fartele праграмаваць, вам падаюць ecu адмыкнутая і універсальны для ўсіх матацыклаў. Але калі вы ведаеце, што карты-ад 2 мб, я думаю, вы калі-то?

m999
27-10-2014, 21:11
Я сказаў вам, што на апошнія 1200 забяспечваюць эбу, чаму? адрозніваюцца ад арыгінальных, і дылеры не маюць абсталявання, каб іх можна было пісаць з up-map, як гэта рабілі раней. Каб іх пісаць, патрэбны файл налады, што малюнак замяняецца на новы запісваць у яго, імкнучыся не incasinarsi праграмнае забеспячэнне розных версій.

M999

gasgas
27-10-2014, 22:00
Такім чынам, мой стары 2010 вы павінны быць у стане зрабіць з пеўня?

m999
28-10-2014, 20:56
Не певень, што я ведаю. Безумоўна, на 2010 вы працуеце з прадуктамі, Alientech. На пасаду 2012 патрабуецца дапамога афіцыйны Alientech для файлаў налады.

M999

motorcyclechiptuning
17-11-2014, 07:57
Прывітанне gasgas
з певень не можаце зрабіць,ці вы выкарыстоўваеце piasini клон або kess v2 афіцыйны,я ? ужо тое, што я раблю

gasgas
17-11-2014, 20:01
дзякуй motorcyclechiptuning, я знайшоў у сеткі tuneboy, што яшчэ не ? што-OT-2, з якіх вы можаце загружаць карты больш, што паставіць круіз-кантроль. ? я мяркую, вы выкарыстоўваеце прапрыетарнае праграмнае забеспячэнне, і мне сказалі, што ўсе іх карты, яны не сумяшчальныя з іншымі праграмістамі, і наадварот...

motorcyclechiptuning
19-11-2014, 07:36
На самай справе gasgas таксама выкарыстоўваю я tuneboy-небудзь пагаварыць, я павінен што ? крута,пакладзеце яго зондаў, уведзеных яго stechio і карта толькі таму,праблема, і што трэба плаціць за ліцэнзіі для кожнага матацыкла і запэўніваю вас, што не з танных,тады, калі я выкарыстоўваю piasini, што мне варта нашмат менш

motorcyclechiptuning
19-11-2014, 07:38
Я забыўся, што з ecm titanium афіцыйны(які ў мяне таксама) у вас есць драйвер для гэтых матацыклаў,не вельмі дакладныя, але ? добрая адпраўная кропка

motorcyclechiptuning
22-11-2014, 08:19
я выкарыстоўваю tune boy, каб ўключыць круіз і quickshifter,? прадукт каштоўным, але і дарагім,ты добра сказаў, выкарыстоўвае праграмнае забеспячэнне, ўладальніка і карты, захоўваецца ў зашыфраваным выглядзе,дарэчы, калі вы хочаце зрабіць у прынцыпе чытаць ecu з другога-інтэрфейс пасля таго як надрукавана ў вас здзіўленне, не ў стане leggerela чаму? ? быў зменены код доступу да мікра. таму, як толькі, што напісаць ecu з tune boy, вам прыйдзецца працягваць выкарыстоўваць толькі і выключна tune boy