Перегляд Повної Версії : doblo 105 к.с після оновлення fiat
я хотів би знати, якщо ви ? ніколи не траплялося, це bobl? надходить в майстерню, уповноваженого fiat x планове технічне обслуговування, після вирізання, через портал fiat повідомляється, що вимагає оновлення ебу, щодо холодний, здавалося б, засіб, як в діагностиці, що випробування на дорозі не представляє ніяких відхилень, але так? це майстерня, уповноваженого fiat, виконується запропоноване оновлення, оновив ебу, починаються різні проблеми, на дорозі половина представляє seghettamento на низьких дуже мало пара, швидкість? максимальна 90 км / год, на діагностиці датчик витрати повітря не працює, в цей момент вирішують поставити файл знову, родом враховуючи, що все працювало ідеально, але заряджати старий файл засобом, не v? + мотоцикл, розвішують знову те, до теперішнього часу приводить в рух, але музика не змінюється,в цей момент називають fiat x їх немає ? можливо.. що ви думаєте? це ? моя curiosit?, місце два файли, які мені були відправлені, i x *****.
blackwolf76
23-09-2012, 12:22
Не ? що випадково змінили блок управління, і це не оновлення?? Можливо, старий файл не запускається, чому? не ? сумісні??
ні, ебу ? залишився таким же, що і було зроблено оновлення тільки завтра буду дивитися, що він робить мене цікаво
Файл орі ми впевнені, що ? читав, правильно..? пробував писати інший файл орі??
обличчя зі шрамом
23-09-2012, 15:25
якщо ? побіг в автосалон ? дивно, це питання чому? я думаю, що оновлення зачіпає тільки деякі карти уприскування.
на мій погляд, і щось трапилося завантаження файлу або файлів, не ? сумісність
Ви не buckup золотими bdm?
Безумовно, вони оновили всю ecu тому, якщо ви тільки не flash
це ? те, що я думав теж, buckup не з'? у майстерні також якщо уповноважений обмежуються тільки робити оновлення не відкриваються блоки управління, цікаво, як фара fiat вирішити цю проблему.
freddyecu
25-09-2012, 00:23
Дійсно дивно ... Якщо з files орі. Не добре sar? той факт, що не ? оригінальна ліжко від цієї машини, і очевидно, що вони працюють безпосередньо оновлення тільки для запису, то x це виправити, будуть використовувати файли бази даних, як орі, але не ? то його і не
зрештою fiat пропонує замінити блок управління це я ? повідомив власник майстерні, сьогодні я дав підписи даних ecu завтра відключають ебу, ми бачимо, що можу робити, я роблю тільки ввічливість власника ? мій друг.
проблема вирішена, перепрограмування загальній складності в філії fiat, залишається загадкою, я не міг зрозуміти, що сталося, коли ? була оновлена в майстерні, авторизованої, зараз оновлення
865_091 працює чудово.
blackwolf76
28-09-2012, 22:15
проблема вирішена, перепрограмування загальній складності в філії fiat, залишається загадкою, я не міг зрозуміти, що сталося, коли ? була оновлена в майстерні, авторизованої, зараз оновлення
865_091 працює чудово.
Якщо я правильно зрозумів, вони перепрограмовані з нуля, старий ебу???
msport (exil77grande)
29-09-2012, 11:04
ідеальний краще, так що в цей файл орі не було навіть у базі даних alientech