Прагляд Поўнай Версіі : doblo 105 л.с пасля абнаўлення fiat
я хацеў бы ведаць, калі вы ? ніколі не здаралася, гэта bobl? паступае ў майстэрню, упаўнаважанага fiat x планавае тэхнічнае абслугоўванне, пасля выразання, праз партал fiat паведамляецца, што патрабуе абнаўлення эбу, адносна халодны, здавалася б, сродак, як у дыягностыцы, што выпрабаванне на дарозе не ўяўляе ніякіх адхіленняў, але так? гэта майстэрня, упаўнаважанага fiat, выконваецца прапанаванае абнаўленне, абнавіў эбу, пачынаюцца розныя праблемы, на дарозе палова ўяўляе seghettamento на нізкіх вельмі мала пара, хуткасць? максімальная 90 км / ч, на дыягностыцы датчык выдатку паветра не працуе, у гэты момант вырашаюць паставіць файл зноў, родам улічваючы, што усе працавала ідэальна, але зараджаць стары файл сродкам, не v? + матацыкл, развешваюць зноў тое, да гэтага часу прыводзіць у рух, але музыка не змяняецца,у гэты момант называюць fiat x іх няма ? магчыма.. што вы думаеце? гэта ? мая curiosit?, месца два файла, якія мне былі адпраўленыя, i x *****.
blackwolf76
23-09-2012, 12:22
Не ? што выпадкова змянілі блок кіравання, і гэта не абнаўлення?? Магчыма, стары файл не запускаецца, чаму? не ? сумяшчальныя??
няма, эбу ? застаўся такім жа, і было зроблена абнаўленне толькі заўтра буду глядзець, што ен робіць мяне цікава
Файл крычы мы ўпэўненыя, што ? чытаў, правільна..? спрабаваў пісаць іншы файл врі??
твар са шнарам
23-09-2012, 15:25
калі ? пабег у аўтасалон ? дзіўна, гэтае пытанне чаму? я думаю, што абнаўленне закранае толькі некаторыя карты ўпырску.
на мой погляд, і што-то здарылася загрузкі файла або файлаў, не ? сумяшчальнасць
Вы не buckup залатымі bdm?
Безумоўна, яны абнавілі ўсю ecu таму, калі вы толькі не flash
гэта ? тое, што я думаў таксама, buckup не c'? у майстэрні таксама калі упаўнаважаны абмяжоўваюцца толькі рабіць абнаўлення не адкрываюцца блокі кіравання, цікава, як фара fiat вырашыць гэтую праблему.
freddyecu
25-09-2012, 00:23
Сапраўды дзіўна ... Калі з files врі. Не добра sar? той факт, што не ? арыгінальная ложак ад гэтай машыны, і відавочна, яны працуюць непасрэдна абнаўленне толькі для запісу, то x гэта выправіць, будуць выкарыстоўваць файлы базы дадзеных, як на врі, але не ? то яго і не
у рэшце рэшт fiat прапануе замяніць блок кіравання гэта я ? паведаміў уладальнік майстэрні, сення я даў подпісы дадзеных ecu заўтра адключаюць эбу, мы бачым, што магу рабіць, я раблю толькі ветлівасць ўладальніка ? мой сябар.
праблема вырашана, перапраграмаванне агульнай складанасці ў філіяле fiat, застаецца загадкай, я не мог зразумець, што здарылася, калі ? была абноўлена ў майстэрні, аўтарызаванай, цяпер абнаўлення
865_091 працуе выдатна.
blackwolf76
28-09-2012, 22:15
праблема вырашана, перапраграмаванне агульнай складанасці ў філіяле fiat, застаецца загадкай, я не мог зразумець, што здарылася, калі ? была абноўлена ў майстэрні, аўтарызаванай, цяпер абнаўлення
865_091 працуе выдатна.
Калі я правільна зразумеў, яны перапраграмаваць " з нуля " стары эбу???
msport (exil77grande)
29-09-2012, 11:04
ідэальна падыходзіць лепш, так што гэты файл крычы не было нават у банк дадзеных alientech