Перегляд Повної Версії : grande punto 1.3 75cv
Олександр п.
24-10-2014, 18:42
привіт, хлопці, або проблеми з grande punto 1.3 75cv ..на практиці машини, якщо будеш ходити навколо 1500 1450 і 1600 оборотів і ніби згасав ,2 рази калу обертів, наче вимикається на 3 раз, коли машина вимикається, контрольна лампа двигуна загоряється x 2 секунд, і ви rispegne ....або я думав, що вода в дизельному паливі знаю більше, що робити, nn двері ніхто не помилка
Олександр п.
24-10-2014, 19:16
ви, але я помилки не помітив, що загорнутий горить контрольна лампа датчик води у фільтрі дизельного палива, але або заміни фільтрів, тільки я насправді не проблема, але продовжує робити.....
Олександр п.
24-10-2014, 19:19
проблеми і робить це тільки в тих обертів! після йде добре, і, перш ніж проблеми
тільки залишається постійним до тих обертів
carlo abarth
24-10-2014, 22:15
від'єднати витратомір і vedis і робить тебе!!!
Олександр п.
25-10-2014, 00:33
Він повинен замінити або спробувати інший, чому? якщо відключаю роз'єм машина вимикається
michele30
25-10-2014, 19:06
контролює датчик на фільтрі дизель бачив, що горить, то і то, також temp дизельного палива.
pesceautoservice
25-10-2014, 19:41
Нормально вимкнеться, і станеться те ж саме з y. Поставте діагноз і в режимі реального часу перевіряє колекторі справжнім ,управління egr,тиск турбо.
Олександр п.
25-10-2014, 19:46
egr був scaccata карту, а потім повернуто... з діагнозом я двері pressine turbo, але і дивно, тому що в ті reggimi турбіна nn вставляє ........
pesceautoservice
26-10-2014, 08:24
саме це я хотів сказати, перевірити двигун вимкнений і панель горить тиск turbo, переконайтеся, що він схожий на атмосферне, в цьому випадку у вас є проблема на датчик тиску турбо,див. також в колекторі,контролює, скільки ви прагнете. У egr, що ви хочете сказати-ви навіть, чому? як ? факт, система не можу зрозуміти, що ви зробили для tapparla!!!
jared_poe
26-10-2014, 09:46
саме це я хотів сказати, перевірити двигун вимкнений і панель горить тиск turbo, переконайтеся, що він схожий на атмосферне, в цьому випадку у вас є проблема на датчик тиску турбо,див. також в колекторі,контролює, скільки ви прагнете. У egr, що ви хочете сказати-ви навіть, чому? як ? факт, система не можу зрозуміти, що ви зробили для tapparla!!!
Я думаю, що хоче, що змінив біт в карту, однак, ви впевнені, що проблему з датчиком тиску турбіни auto згасне? Мені здається дивним, може, більше? проблеми, температура дизельного палива, дивно? що ви не запам'ятала помилку...
Олександр п.
26-10-2014, 15:30
спасибі x поради, проте ...egr був заткнуть трубу, яка виходить у впускний потім був поставлений товщиною в двигун, що управляє ,а потім і прийняті мапу ....чи помітив ще одну проблему кілька разів машина (nn senpre ) збільшується на кілька обертів, ніби тримав ноги на акселератор....по мені, і, як ви сказали, повинен бути вимірник маси повітря ........аспект, який я прибуттів щось нове, щоб спробувати
pesceautoservice
26-10-2014, 15:41
Я думаю, що хоче, що змінив біт в карту, однак, ви впевнені, що проблему з датчиком тиску турбіни auto згасне? Мені здається дивним, може, більше? проблеми, температура дизельного палива, дивно? що ви не запам'ятала помилку...
ви, що б зробили карту ок, але я не розумію, що служниця втрачати часу, з іншого,як він каже, товщини і т.д.
Що стосується виключення,не ? що ? пов'язаний з датчиком тиску,він сказав, що при запуску і постійно тримає обороти,автомобіль ammanca до відключення. C'? р? перевірити,слід контролювати, що говорить ecu,тільки cos? ви пу? дізнатися ****. Олександр п., якщо вимірювач ти взяв ? зроблено. Спробуйте і дайте нам знати. Привіт
Олександр п.
26-10-2014, 17:54
проблема відбувається тільки якщо машина і передач у нейтральне положення nn нічого не робить, і нормально
michele30
27-10-2014, 20:35
тиск турбо вимкнений повинен бути дорівнює атмосферних приблизно, але той факт, що він зупиняється, я не думаю, залежить від цього.
як вже було сказано controllerei temp дизельного палива і тиск дизель, але бачив, що дефект тому перевірити з діагнозом руху обертання, не хотів би я там була проблема з датчиком обертів.
Олександр п.
31-10-2014, 13:02
привіт, хлопці, чи намагався можливі вимірник маси повітря ,але не canbia нічого, ввечері я намагаюся avedere якщо з датчиком обертів робить ?:confused:
Олександр п.
02-11-2014, 18:07
хлопці, але ви думаєте, може бути фільтр дизель????
Як почав цей дефект? Може бути, після заправки? Я вам рекомендую той же час перевірити якість палива і моніторингу різних параметрів, йдучи по дорозі з діагнозом " підключений".
Олександр п.
02-11-2014, 20:27
тоді в перший раз він зробив це, коли ми зробили карту з відсоток високий, але факт-тільки один раз, і навіть ви і помітили ...те, що він зробив у той час як я вчився робити дизель, я був пішки ,машини і вимикається! не дизель ,я пішов з каністрі взяти дизель і поставити машину і ripartina і з цього моменту я зрозумів, що робив це проблема...або факт повного і ставиться також добавка, але не з-за того canbiato ніщо....тепер, після зміни debbimetro я і прийшов, цей сумнів,і якщо фільтр був засмічений,але не розумію, чому його обличчя тільки на 1500 або 1600 обертів! після йде дуже добре і nn від проблем
jared_poe
02-11-2014, 20:43
По мені ? безглуздо йти вперед, щоб зробити припущення, враховуючи, що проблему ви в змозі*відправити його повторно collegaci діагностики та контролю параметрів
Олександр п.
02-11-2014, 20:57
я повторюю вам в діагностиці nn приносить нічого... і, чесно кажучи, не чарівник залози nn, я б запитав, я б вирішена ............
Олександр п.
02-11-2014, 21:00
завтра замість відео, в той час як я намагаюся, так що ви зможете побачити і більш або менш зрозуміти .....
jared_poe
02-11-2014, 21:02
Я зрозумів, що ви не від помилок, але ви можете прочитати параметри...дивитися тиск палива і тиск дизель метою-х, як
привіт, у мене те ж саме відбулося і мені стосовно дизельного палива, залишився сухим, і тоді проблеми.... мені довелося зняти бак і протерти через насос..... всмоктуючий, який має retina був забитий від бруду... машини, я закурив, і це було прекрасно, щоб трохи, поки той час не було ще й дизель.....і помер
enzopezzano
04-11-2014, 18:27
може бути, він поклав аркуш, щоб закрити його, крім виключити її з мапу????
Олександр п.
04-11-2014, 20:27
хлопці, чи пробував датчик частоти обертання і фільтр дизельного палива з датчиком темп... але нічого, або все та ж проблема, завтра знімаю ponpa танк, і я бачу, що держава, і я сподіваюся, панове, що і ви,?????
jared_poe
04-11-2014, 21:24
Вибачте, якщо це тобі цікаво, але до заміни всіх цих деталей ви зробили якийсь контроль параметрів з діагностики? Наприклад, якщо це була проблема, температура дизельного тобі accorgeresti, контролюючи температуру дизельного палива, або, якщо це була проблема, фільтр або насос, ви побачите, тиск дизель вийти, коли ви дефект тому
Олександр п.
06-11-2014, 22:14
Хлопці, або пов'язаних з діагнозом і як раз робить дефектів знаменує 781 бар і падає майже до 100
jared_poe
06-11-2014, 22:55
Нарешті!!! Якби я вас monterei манометр на виході фільтра і перевірте, що тиск залишається постійним навіть під час недоліку. Якщо проблема низького тиску ви побачите, тиск зійти...в іншому випадку може бути насос високого тиску або регулятор
explode82
06-11-2014, 23:52
я вже була ця проблема ? насос rail або коробки передач або зробіть правку, має проблеми плунжерів, і на низьких оборотах не в змозі підтримувати тиск
explode82
06-11-2014, 23:54
a я забув,не пу? бути проблема, дизельного палива, що надходить з бака,так? на інших 1.3 mjt, на якому я був це probleba дав мені помилку контуру низького тиску палива
? типова проблема цих авто.
Олександр п.
09-11-2014, 18:04
explode82 дайте мені знати, якщо revisiono насос nn, він повинен робити це більш правильно...... чи знайшли комплект редакція недавнього завтра ввечері я намагаюся, і сподіваюся, добре
безумовно, egr ? був відключений від карту перевірити датчик тиску може бути бруду від парів масла
Олександр п.
12-11-2014, 16:20
хлопці, або перероблено насос і замінив датчик тиску, але не змінилося нічого..................але може бути проблема в карті........
Олександр п.
12-11-2014, 16:31
хлопці, або зауважив, що якщо я тримаю 3000 оборотів з педаллю крилата машина прискорення до 5300 оборотів і riscendea 3000 і, починаючи з 5000, але педаль я тримаю senpre в тому ж центрі міста, тобто на 20%
jared_poe
12-11-2014, 18:01
Поштову картку, що, можливо, ви зробили кілька помилок, коли у вас крім egr
Олександр п.
14-11-2014, 12:48
хлопці, або проблема вирішена, було картку або покласти назад в ту орі і nn робить більше
безумовно, ви неправильно qlcosa в модифікації с, що програми у вас змінено
explode82
14-11-2014, 20:27
не ? проблема в карті,не робить ці помилки з карткою, що я можу сказати ? що з картою проблеми, або підкреслити, або виходять з, так що тепер ви розібралися, але тут, в якийсь місяць ви ripresentera, я скажу вам, чому? на 1.3 mjt я зробив досвід