КПК

Прагляд Поўнай Версіі : grande punto 1.3 75cv

Аляксандр п.
24-10-2014, 18:42
прывітанне, хлопцы, ці праблемы з grande punto 1.3 75cv ..на практыцы машыны, калі будзеш хадзіць вакол 1500 1450 і 1600 абаротаў і як быццам згасаў ,2 разы кала абаротаў, як быццам выключаецца на 3 раз, калі машына выключаецца, кантрольная лямпа рухавіка загараецца x 2 секунд, і вы rispegne ....ці я думаў, што вада ў дызельным паліве ведаю больш, што рабіць, nn дзверы ніхто не памылка

matech
24-10-2014, 18:58
вы рабілі дыягностыку?

Аляксандр п.
24-10-2014, 19:16
вы, але я памылкі не заўважыў, што загорнуты гарыць кантрольная лямпа датчыка вады ў фільтры дызельнага паліва, але ці замены фільтраў, толькі я на самай справе не праблема, але працягвае рабіць.....

Аляксандр п.
24-10-2014, 19:19
праблемы і робіць гэта толькі ў тых абаротаў! пасля ідзе добра, і, перш чым праблемы
толькі застаецца нязменным да тых абаротаў

carlo abarth
24-10-2014, 22:15
адлучыць расходомер і vedis і цябе робіць!!!

Аляксандр п.
25-10-2014, 00:33
Ен павінен замяніць або паспрабаваць іншы, чаму? калі адключаю раз'ем машына выключаецца

michele30
25-10-2014, 19:06
кантралюе датчык на фільтры дызель бачыў, што гарыць, тое і тое, таксама temp дызельнага паліва.

pesceautoservice
25-10-2014, 19:41
Нармальна выключыцца, і здарыцца тое ж самае з " y\". Пастаўце дыягназ і ў рэжыме рэальнага часу правярае калектары рэальныя ,кіравання egr,ціск турбо.

Аляксандр п.
25-10-2014, 19:46
egr быў scaccata карту, а затым звернутая... з дыягназам я дзверы pressine turbo, але і дзіўна, таму што ў тыя reggimi турбіна nn ўстаўляе ........

pesceautoservice
26-10-2014, 08:24
менавіта гэта я хацеў сказаць, праверыць рухавік выключаны і панэль гарыць ціск turbo, пераканайцеся, што ен падобны на атмасфернае, у гэтым выпадку ў вас есць праблема на датчык ціску турба,гл. таксама ў калектары,кантралюе, колькі вы імкнецеся. У egr, што вы хочаце сказаць-вы нават, чаму? як ? факт, сістэма не магу зразумець, што вы зрабілі для tapparla!!!

jared_poe
26-10-2014, 09:46
менавіта гэта я хацеў сказаць, праверыць рухавік выключаны і панэль гарыць ціск turbo, пераканайцеся, што ен падобны на атмасфернае, у гэтым выпадку ў вас есць праблема на датчык ціску турба,гл. таксама ў калектары,кантралюе, колькі вы імкнецеся. У egr, што вы хочаце сказаць-вы нават, чаму? як ? факт, сістэма не магу зразумець, што вы зрабілі для tapparla!!!

Я думаю, што хоча, што змяніў біт у карту, аднак, вы ўпэўненыя, што праблемы з датчыкам ціску турбіны auto патухне? Мне здаецца дзіўным, можа быць, больш? праблемы, тэмпература дызельнага паліва, дзіўна? што вы не запомніла памылку...

Аляксандр п.
26-10-2014, 15:30
дзякуй x саветы, аднак ...egr і быў заткнуты трубу, якая выходзіць у впускной затым быў пастаўлены таўшчыней у рухавік, што кіруе ,а затым і прынятыя карту ....ці заўважыў яшчэ адну праблему некалькі разоў машына (nn senpre ) павялічваецца на некалькі абаротаў, як быццам трымаў ногі на акселератар....па мне, і, як вы сказалі, павінен быць вымяральнік масы паветра ........аспект, які я прибытий нешта новае, каб паспрабаваць

pesceautoservice
26-10-2014, 15:41
Я думаю, што хоча, што змяніў біт у карту, аднак, вы ўпэўненыя, што праблемы з датчыкам ціску турбіны auto патухне? Мне здаецца дзіўным, можа быць, больш? праблемы, тэмпература дызельнага паліва, дзіўна? што вы не запомніла памылку...
вы, што б зрабілі карту ок, але я не разумею, што служанка губляць часу, з другога,як ен кажа, таўшчыні і г.д.
Што тычыцца выключэння,не ? што ? звязаны з датчыкам ціску,ен сказаў, што пры запуску і пастаянна трымае абароты,аўтамабіль ammanca да адключэння. C'? р? праверыць,варта кантраляваць, што кажа ecu,толькі cos? вы пу? даведацца ****. Аляксандр п., калі вымяральнік ты ўзяў ? зроблена. Паспрабуйце і дайце нам ведаць. Прывітанне

Аляксандр п.
26-10-2014, 17:54
праблема адбываецца толькі калі машына і перадач у нейтральнае становішча nn нічога не робіць, і нармальна

michele30
27-10-2014, 20:35
ціск турбо выключаны павінен быць роўны атмасферных прыкладна, але той факт, што ен спыняецца, я не думаю, залежыць ад гэтага.
як ужо было сказана controllerei temp дызельнага паліва і ціск дызель, але бачыў, што дэфект таму праверыць з дыягназам руху кручэння, не хацеў бы я там была праблема з датчыкам абаротаў.

Аляксандр п.
31-10-2014, 13:02
прывітанне, хлопцы, ці спрабаваў магчымыя вымяральнік масы паветра ,але не canbia нічога, вечарам я спрабую avedere калі з датчыкам абаротаў робіць ?:confused:

Аляксандр п.
02-11-2014, 18:07
хлопцы, але вы думаеце, можа быць дызель фільтр????

pititec
02-11-2014, 18:20
Як пачаў гэты дэфект? Можа быць, пасля запраўкі? Я вам рэкамендую той жа час праверыць якасць паліва і маніторынгу розных параметраў, ідучы па дарозе з дыягназам " падлучаны".

Аляксандр п.
02-11-2014, 20:27
тады ў першы раз ен зрабіў гэта, калі мы зрабілі карту з працэнт высокі, але факт-толькі адзін раз, і нават вы і заўважылі ...тое, што ен зрабіў у той час як я вучыўся рабіць дызель, я быў пешшу ,машыны і выключаецца! не дызель ,я пайшоў з каністры ўзяць дызель і паставіць машыну і ripartina і з гэтага моманту я зразумеў, што рабіў гэта праблема...ці факт поўнага і ставіцца таксама дадатак, але не з-за таго canbiato нішто....зараз пасля змяніў debbimetro я і прыйшоў, гэта сумнеў,і калі фільтр быў засорен,але не разумею, чаму яго твар толькі на 1500 або 1600 абаротаў! пасля ідзе вельмі добра і nn ад праблем

jared_poe
02-11-2014, 20:43
Па мне ? бессэнсоўна ісці наперад, каб зрабіць здагадкі, улічваючы, што праблему вы ў стане*адправіць яго паўторна collegaci дыягностыкі і кантролю параметраў

Аляксандр п.
02-11-2014, 20:57
я паўтараю вам у дыягностыцы nn прыносіць нічога... і, шчыра кажучы, не чараўнік залозы nn, я б спытаў, я б вырашана ............

Аляксандр п.
02-11-2014, 21:00
заўтра замест відэа, у той час як я спрабую, так што вы зможаце ўбачыць і больш ці менш зразумець .....

jared_poe
02-11-2014, 21:02
Я зразумеў, што вы не ад памылак, але вы можаце прачытаць параметры...глядзець ціск паліва і ціск дызель мэтай-х, як

Зак
02-11-2014, 21:48
прывітанне, у мяне тое ж самае адбылося і мне ў дачыненні да дызельнага паліва, застаўся сухім, і тады праблемы.... мне прыйшлося зняць бак і працерці праз помпа..... всасывать, які мае retina быў забіты ад бруду... машыны, я закурыў, і гэта было выдатна, каб трохі, пакуль той час не было яшчэ і дызель.....і памер

enzopezzano
04-11-2014, 18:27

можа быць, ен паклаў ліст, каб закрыць яго, акрамя выключыць яе з-карту????

Аляксандр п.
04-11-2014, 20:27
хлопцы, ці спрабаваў датчык частаты кручэння і фільтр дызельнага паліва з датчыкам тэмп... але нічога, або ўсе тая ж праблема, заўтра здымаю ponpa танк, і я бачу, што дзяржава, і я спадзяюся, панове, што і вы,?????

jared_poe
04-11-2014, 21:24
Выбачайце, калі гэта табе цікава, але да замены ўсіх гэтых дэталяў вы зрабілі нейкі кантроль параметраў з дыягностыкі? Напрыклад, калі гэта была праблема, тэмпература дызельнага табе accorgeresti, кантралюючы тэмпературу дызельнага паліва, або, калі гэта была праблема, фільтр або помпа, вы ўбачыце, ціск дызель выйсці, калі вы назад дэфект

Аляксандр п.
06-11-2014, 22:14
Хлопцы, або звязаных з дыягназам і як раз робіць дэфектаў азначае 781 бар і падае амаль да 100

jared_poe
06-11-2014, 22:55
Нарэшце-то!!! Калі б я вас monterei манометр на выхадзе фільтра і праверце, што ціск застаецца пастаянным нават падчас недахопу. Калі праблема нізкага ціску вы ўбачыце, ціск сысці...у адваротным выпадку можа быць помпа высокага ціску або рэгулятар

explode82
06-11-2014, 23:52
я ўжо была гэтая праблема, ? помпа rail або скрынкі перадач або зрабіце праўку, мае праблемы плунжеров, і на нізкіх абарачэннях не ў стане падтрымліваць ціск

explode82
06-11-2014, 23:54
a я забыўся,не пу? быць праблема, дызельнага паліва, які паступае з бака,так? на іншых 1.3 mjt, на якім я быў, гэта probleba даў мне памылку контуру нізкага ціску паліва

robo
09-11-2014, 14:52
? тыповая праблема гэтых аўто.

Аляксандр п.
09-11-2014, 18:04
explode82 дайце мне ведаць, калі revisiono помпа nn, ен павінен рабіць гэта больш правільна...... ці знайшлі камплект рэдакцыя нядаўняга заўтра ўвечары я імкнуся, і спадзяюся, добра

мароз
12-11-2014, 01:25
безумоўна, сістэмы рэцыркуляцыі ог ? быў адключаны ад карту праверыць датчык ціску можа быць бруду ад пароў алею

Аляксандр п.
12-11-2014, 16:20
хлопцы, ці перапрацавана помпа і замяніў датчык ціску, але нічога не змянілася..................але можа быць праблема ў карце........

Аляксандр п.
12-11-2014, 16:31
хлопцы, ці заўважыў, што калі я трымаю 3000 абаротаў з педаллю крылатая машына паскарэння да 5300 абаротаў і riscendea 3000 і, пачынаючы з 5000, але педаль я трымаю senpre ў тым жа цэнтры горада, то есць на 20%

jared_poe
12-11-2014, 18:01
Паштовы карту, што, магчыма, вы зрабілі некалькі памылак, калі ў вас акрамя egr

Аляксандр п.
14-11-2014, 12:48
хлопцы, ці праблема вырашана, было карту або пакласці назад у тую врі і nn робіць больш

мароз
14-11-2014, 14:20
безумоўна, вы няправільна qlcosa у мадыфікацыі з, што праграмы ў вас зменены

explode82
14-11-2014, 20:27
не ? праблема ў карце,не робіць гэтыя памылкі з картай, што я магу сказаць ? што з картай праблемы, або падкрэсліць, ці выходзяць з, так што цяпер вы разабраліся, але тут, у нейкі месяц вы ripresentera, я скажу вам, чаму? на 1.3 mjt я зрабіў вопыт