Перегляд Повної Версії : Fiat 500-помилка напруга занадто низька
Мені принесли блок управління подушками безпеки для Fiat 500 залишилася без акумулятора, після заміни ? з'явилася помилка "напруга занадто низьке" бажаючи запобігти проблеми програмування, я намагався поставити на файл, я думаю, це добре.
Ебу в питанні ? Siemens VDO 5WK43908 51782985, додаю також вихідний файл і те, від мене змінений, якщо мені хто-небудь може перевірити файл або що-небудь порадити ? добре я згоден..
Grazie8720
legendaryslave
23-10-2014, 22:32
відбувається, як правило, просто взяти dunp добре і caricarcelo всередині і відновлює роботу
На жаль, не я когось є дамп для цього блок управління подушками безпеки?
5WK43908 51782985
Заздалегідь спасибі
michele30
26-10-2014, 11:52
вибачте за невігластво, що б dunp?
Дамп зазвичай ? читання чистої lemma eeprom ебу богородиці.
у вас місце файл екю, які не вписуються в діагноз, але я думаю, що дамп не повинно бути проблем (provar не шкодить)
Ок, спасибі, мені повинні повернути ебу завтра... тільки що спробував я вам скажу.
legendaryslave
27-10-2014, 23:59
на око кількість 51782985 файли ці ecu не всі рівні, випробувано на моїй шкірі ви опинитеся внутрішня помилка ecu, якщо вантажі soft-різному, навіть якщо вони називають той же Siemens VDO 5WK43908 спробуйте моє рішення і дайте мені знати,
Спасибі всім, сьогодні я намагаюся
carlo abarth
28-10-2014, 17:25
coem ви і сталося ....це проблема!!!
Тоді я пробував обидва файлу ( те, що obd75 я повинен був скоротити його, чому? занадто довго), але нічого не завжди помилка "напруга занадто низьке" або "напруга поза діапазону", проблема ? народився після того, як автомобіль ? залишившись без батареї, напевно ? було вкидання в рух за допомогою кабелю або бустер, на даний момент я вважаю, що це апаратні проблеми в блоці управління подушки безпеки....
Дякую, у мене все
ви, безумовно, я читав з wellon, які оповиті закон стани в pi? на ці e2prom