КПК

Перегляд Повної Версії : Установка Fgtech v54 на XP

jared_poe
21-10-2014, 23:27
Привіт, я не можу працювати galletto v54 на windows XP, а інтерфейс і проводка c'? КОМПАКТ-диск із усередині 2 програми та папки Fix.
маючи вже? драйвери встановлені, маючи навіть v52 я просто встановив sw 2 рази, поставивши дату на 31/12/12, але нічого не робити.? довелося вже? хто-то, а ? вдалося вирішити?

пристрасть двигунів
22-10-2014, 00:53
привіт, gi? чи знаємо ми, старі, то перше, що потрібно зробити завжди, якщо ви не зіпсували sw pc, колега, перший інструмент, який ви і видаліть драйвер, потім самоустановлювальні файл і скрипт, який ви використовуєте для win 7, в цьому випадку ви повинні використовувати тільки інсталятор, запуск програми, v1 , вас просити? створити ярлик на робочому столі, встановіть прапорець і йди, потім підключіть інструмент до комп'ютера і manualmante ви збираєтеся встановити драйвер, запустіть ярлик на робочому столі і відкриється вікно повідомлення, зареєстрований на ім'я xxxx, в цей момент запускає новий l' instaler і повторити процедуру ****коли закінчите, запустіть sw і має працювати, якщо ви добре робите, відразу відмінно працює, якщо ви заплуталися або у вас є інші речі на комп'ютері ви отримаєте навіть форматування hdd, щоб повернути sw, чистий.....спробуйте і aggiornaci........

jared_poe
22-10-2014, 13:39

пристрасть двигунів
22-10-2014, 23:41
Я f? задоволення.........

jared_poe
23-10-2014, 16:38
Все ОК, і працює ;)

net_proo
06-03-2015, 17:06
якщо іде добре робота, клон євро з більшістю версій Windows, але якщо ? клон краю потрібно Windows 7 64-bit і дата Chande 2013...

tranky
Всім привіт
я купив GalloV54Clone і мені не вдається це зробити, починаючи з WinXP32Bit.
Я встановив драйвер вручну, і це нормально.
Програми я від проблем, я встановив, при першому запуску не відкриває мені нічого, процес odb2.exe закривається через кілька секунд.
Я намагався перевстановити програмне забезпечення вище і вище, але нічого.
Ідеї ?