Прагляд Поўнай Версіі : Ўстаноўка Fgtech v54 на XP
jared_poe
21-10-2014, 23:27
Прывітанне, я не магу працаваць galletto v54 на windows XP, а інтэрфейс і праводка c'? КАМПАКТ-дыск з ўнутры 2 праграмы і тэчку Fix.
маючы ўжо? драйверы ўстаноўлены, маючы нават v52 я проста ўсталяваў sw 2 разы, паставіўшы дату на 31/12/12, але нічога не рабіць.? давялося ўжо? хто-то, а ? удалося вырашыць?
запал рухавікоў
22-10-2014, 00:53
прывітанне, gi? ці ведаем мы, старыя, то першае, што трэба зрабіць заўседы, калі вы не сапсавалі sw pc, калега, першы інструмент, які вы і выдаліце драйвер, затым самаўстанаўліваючайся файл і скрыпт, які вы выкарыстоўваеце для win 7, у гэтым выпадку вы павінны выкарыстоўваць толькі ўсталеўшчык, запуск адпаведнага прыкладання v1 , вас прасіць? стварыць цэтлік на працоўным стале, усталюйце сцяжок і ідзі, затым падключыце прылада да кампутара і manualmante вы збіраецеся ўсталяваць яго драйвер, запусціце ярлык на працоўным стале і адкрыецца акно з паведамленне, зарэгістраваны на імя xxxx, у гэты момант запускае новы l' instaler і паўтарыць працэдуру****калі скончыце, запусціце sw і павінна працаваць, калі вы добра робіце, адразу выдатна працуе, калі вы заблыталіся, ці ў вас есць іншыя рэчы на кампутары вы атрымаеце нават адфарматаваць hdd, каб вярнуць sw, чысты.....паспрабуйце і aggiornaci........
jared_poe
22-10-2014, 13:39
запал рухавікоў
22-10-2014, 23:41
Я f? piacere.........
jared_poe
23-10-2014, 16:38
Усе ОК, і працуе ;)
net_proo
06-03-2015, 17:06
калі праца ідзе добра, клон еўра з большасцю версій Windows, але калі ? клон краю трэба Windows 7 64-bit і дата Chande 2013...
Усім прывітанне
я купіў GalloV54Clone і мне не ўдаецца гэта зрабіць, пачынаючы з WinXP32Bit.
Я ўсталяваў драйвер ўручную, і гэта нармальна.
Праграмы я ад праблем, я ўсталяваў, пры першым запуску не адкрывае мне нічога, працэс odb2.exe зачыняецца праз некалькі секунд.
Я спрабаваў пераўсталяваць праграмнае забеспячэнне вышэй і вышэй, але нічога.
Ідэі ?