КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Шукаю Мікра + E2P Opel Insignia 2.0 cdti 165cv hw 0281017105

rego88
21-10-2014, 00:12
я стараюся ветліва поўнага рэзервовага капіявання мікра + e2p ложак з fgtech або Ktag для Opel Insignia 2.0 165cv edc17c19 HW 0281017105 любы SW, рухавік Z20DTH. я павінен паспрабаваць аднаўлення аднаго ecu. ? поспех прадпрыемства падчас афіцыйнага абнаўлення, то-есць... аўто ў буклет z20dth але з 96kw..... што вельмі дзіўна, так як рухавік z20dth ? 165cv, дадзеных ecu з opcom, Z20DTJ, а затым 130cv, і makkina не ходзіць больш.... рипы, транспартных, спажывае вельмі шмат, і ? бойню....
дзякуй тым, хто дапамагае мне ў намерах ;)

alien78
21-10-2014, 19:17
прывітанне rego88 калі вам пу? быць карысным у якасці параўнання я мікра+e2p гэтай insignia 160 л.
BoschDiesel
0281018081
1037529580

spiki_x
09-11-2014, 11:35
Добра выглядаць файл на мікра-і ты пазнаеш, што у кожным блоку есць усе версіі (130cv , 160cv ....). Есць давераная асоба у гэтае сцвярджэнне, таму што я заўважыў, многія абмежавальнікі крутоўнага моманту крыху адрозніваюцца паміж сабой.
Я б не сказаў, што казіно і ў сувязі з software update. І яшчэ праблема Абсталявання зло.
У insignia і адным з першых аўтамабіляў, напрыклад, выкарыстоўваць датчыкі ціску ў цыліндры, інтэграваныя ў candellette. Бун думкі адасоблена і тэхналогіі запушчаны занадта хутка і таму не працуе. Для былі запушчаныя з абнаўленняў, якія выключаюць з праграмы. Мой першы і падазрэнні, што вы не маеце рацыю версія, і вы паставілі на больш стары, які выкарыстоўвае яго для кіравання рухавіком. Атрымаўшы няслушныя дадзеныя (з-за няспраўнасці датчыка), сістэма кіравання рухавіком робіць казіно.

У любым выпадку на insignia трэба зрабіць "пакет", заднім чыслом, машына смяротніка.
Пілаваць DPF,
Выдаленне EGR + Клапан ўмацоўвае раствор
Выдаліць фізічна swirl
Перапраграмаваць ўсе з цюнінг стрыманы.

Пры дапамозе злых чараў машыны павінны працаваць. Есць адна магчымасць, і што праграмнае забеспячэнне загружаецца і больш адчувальнай да intasatura DPF і памер газу ў перапад ціску занадта высокая.
Апошняе, магчыма, здагадкі, якія, я спадзяюся, гэта не так, і што вы і перасек поршня. я гэта бачыў у жывую. У insignia падчас rignerazione фільтра, перагрэў поршняў і, як правіла, і першае, што яна распадаецца на дзве часткі.