КПК

Перегляд Повної Версії : погляд карту альфа GT 1.9

jovandj
20-10-2014, 16:19
привіт я хотів би, погляд на цю карту, зроблені мною, для автомобіля, на питання, файл ori знайти його в базі даних, але я надаю дуже
проблема і невеликий вакуум зйомки від 1500
ви помітите, карту повідомлено з лім IQ розблоковані, терміни акції і тиску stock
чекаю допомоги
Спасибі всім
8710

jovandj
21-10-2014, 14:42
Ніхто? ?

voglioimparare
22-10-2014, 09:49
привіт, мені пояснили б логіку цих мод? тому що ти зворушений таким чином, авансові платежі? також педалі і обмежувач крутного моменту і досить дивно.. я б зробив по-різному; в) пояснює, так що, можливо, я дізнаюся інший спосіб;)

jovandj
22-10-2014, 10:28
Логіка і карту повідомлено...авансові платежі були розраховані і випробувані кілька разів на машині....в torque limiter і було зроблено, щоб не карати групи, маховик зчеплення, але мати подався вгору....те ж саме, педаль покинув можна більше схоже на оригінал, за звичкою

jovandj
22-10-2014, 13:59
привіт, мені пояснили б логіку цих мод? тому що ти зворушений таким чином, авансові платежі? також педалі і обмежувач крутного моменту і досить дивно.. я б зробив по-різному; в) пояснює, так що, можливо, я дізнаюся інший спосіб;)

Ви, як би ви діяли, наприклад? ?

jovandj
23-10-2014, 17:18
Хто-те, що я від руки? ?

eobdexpression
24-10-2014, 17:54
привіт я хотів би, погляд на цю карту, зроблені мною, для автомобіля, на питання, файл ori знайти його в базі даних, але я надаю дуже
проблема і невеликий вакуум зйомки від 1500
ви помітите, карту повідомлено з лім IQ розблоковані, терміни акції і тиску stock
чекаю допомоги
Спасибі всім
8710

Доброго дня, чи не могли б ви пояснити мені, що карту ? це ? На мій погляд, не ? торкнувся нічого, починаючи з обмежувачем iq зроблені погано, не кажучи вже про управління rail, не ? були порушені потім орі разом з обмежувачами, тиск турбо, що так не avr? навіть 0.1 бару піку-пі? не кажучи вже про де-обмежувач крутного моменту погано управляється, modo........... Не прийміть ці мої слова як критику, а як особиста думка, і я думаю, що потрібно повторити "з нуля", зберігаючи політику і логіка, все керування параметрами.

jovandj
24-10-2014, 18:14
Доброго дня, чи не могли б ви пояснити мені, що карту ? це ? На мій погляд, не ? торкнувся нічого, починаючи з обмежувачем iq зроблені погано, не кажучи вже про управління rail, не ? були порушені потім орі разом з обмежувачами, тиск турбо, що так не avr? навіть 0.1 бару піку-пі? не кажучи вже про де-обмежувач крутного моменту погано управляється, modo........... Не прийміть ці мої слова як критику, а як особиста думка, і я думаю, що потрібно повторити "з нуля", зберігаючи політику і логіка, все керування параметрами.

Вибачте тиск в магістралі rail не чіпала добровільно, маючи встановлюю тільки 80 мм3 максимальні мене всього 1600 бар, а не ce правило, на залізничних ce тих, хто зраджує, а хто ні, авансові платежі розраховуються для 80mm3 в torque limiter і було зроблено спеціально так, щоб не карати група маховик зчеплення на автомобіль в порядку і проблема, що він порожній від 1500 до 1750 в іншому я задоволений....я дякую тобі за думку

jovandj
24-10-2014, 18:20
Я підтверджую, 1.6 бар піку і 1.5 постійної

jovandj
24-10-2014, 18:41
інше питання щодо limiter iq, оскільки у мене змінені 3, який ви говорите те, що у відповідності з умовами транспортного засобу, то, в залежності від температури води, або те, що баланс насос rail??

GPoint
02-11-2014, 18:35
Здрастуйте, у мене такий же авто і сподіваюся, що я можу допомогти, я думаю, що ви теж як самоучка, як я. Карту педаль не я ? ясно, quato я не розумію внесення у ВР обертів, фор в цю картку, вам просто мод, тільки криві. Можливо, щоб отримати більше? дизельне паливо впорскується могли змінити BP карта ЦИ після 20kgm. Я не розумію, чому? ви змінили авансові платежі таким чином, якщо ви prefissao надати 80-х, не достатньо змінити тільки останнім ВР? Враховуючи, що у мене такий же Авто мене дуже цікавить даний момент, щоб мати матеріал для вивчення, навіть для моєї. Для розрядників IQ, я, здається, знову десь в іншому карту, pi? що ще я не розумію, чому? до 3000 ти встань max 3 мм3 і після ви змінили їх навіть в мінус, ніж оригінали. Я б обмежений з необробленим тільки в області, віднесеної до значення, що є умовою оптимального використання.

PS чи Можу я запитати, що це таке зміна, яке ви зробили на карту щодо крутного моменту під час пуску?

jovandj
02-11-2014, 18:48
Про карті стартера служить для поліпшення холодного пуску мій орел страждає трохи.....авансові платежі були розроблені, щоб поліпшити витрата палива на карту ци ви маєте на увазі кількість? паливо впорскується? ? А я самоучка карту педаль і скопійований з ducati corse...лімітер, взяті сигнали від ducati corse і джульєтта 2.0, але з інтерполяцією для цієї карти.....проблема, і тільки трохи порожньо від 1400 до 1750 в іншому машина їде добре, витрачає мало, і гуляє на ділянці багато. ..дякую, на перший погляд, конструктивний

jovandj
03-11-2014, 01:16
Можливо, щоб отримати більше? дизельне паливо впорскується могли змінити BP карта ЦИ після 20kgm.
а то я зрозумів про яку карті ви говорите може бути справа? паливо впорскується в ЄСМ??

GPoint
03-11-2014, 14:00
а то я зрозумів про яку карті ви говорите може бути справа? паливо впорскується в ЄСМ??

Він мав на увазі саме цю карту, але ви відчуваєте, p? вакуум у порівнянні з оригінальним, або вам здається, що це пі? мертва нижче, ніж тоді, коли набирає обертів, що тепер у вас змінена? Ви можете просто підняти запитом на педаль в районі, який вам здається більшим? не вистачає. Крім того, пам'ятайте, що обмежувач крутного моменту, який у вас встановлений обмежує запитом. Також, чому? в інші карти, як ламбо ти був набагато більше? супер, мені і моїй після того, як в 1500 штовхає достатньо, так що може бути просто підняти запитом на педаль або обмежувач крутного моменту.

PS однак, особистих відчуттів, те, що для мене може здатися балістичної ракети для вас, може бути кінному екіпажі :)

GPoint
03-11-2014, 14:09
Ах, я забув, для ділянки на мій, я лише змінив останню bp, яка спочатку була ідентична передостаннім йде близько близько 0,5?. В залежності від того, як ви змінили їх, як ви бути впевнені, щоб не бути введений в стан ризиковано? Мені незрозуміло, чому? особисто я не знаю, як перевірити це зміна, я не знаю, як зрозуміти його, якщо ви робите правильно. Моє питання відноситься до стадії, він хотів бути в цьому, з діагнозом в режимі реального часу ви можете щось зрозуміти? Я думаю, що, якщо ви припускаєте, занадто багато або занадто мало, ви ризикуєте зіпсувати двигун, для цього я partirei з припущення, що орі до 60\70mm3 могли йти добре.

jovandj
03-11-2014, 14:10
Ви говорите, не пробував....лямбда і досить дозволяє проблему і що курить, але не так, як якщо б ingolfata....потім перевищує 1600 і те, і те, як ракета

jovandj
03-11-2014, 14:19
Ах, я забув, для ділянки на мій, я лише змінив останню bp, яка спочатку була ідентична передостаннім йде близько близько 0,5?. В залежності від того, як ви змінили їх, як ви бути впевнені, щоб не бути введений в стан ризиковано? Мені незрозуміло, чому? особисто я не знаю, як перевірити це зміна, я не знаю, як зрозуміти його, якщо ви робите правильно. Моє питання відноситься до стадії, він хотів бути в цьому, з діагнозом в режимі реального часу ви можете щось зрозуміти? Я думаю, що, якщо ви припускаєте, занадто багато або занадто мало, ви ризикуєте зіпсувати двигун, для цього я partirei з припущення, що орі до 60\70mm3 могли йти добре.

Мова ділянки аванси і трохи більш складним ризик ce, але це залежить від того, встаєте частина 60-80 мм3 вже ци, введіть що розум обмежений період часу, що не викликає питань, крім того, я закликаю тебе порівняти успіхи в 140cv ідентичні, це 150, але змінити prail і t inj, тому що форсунки різні, ну їх досягнення різні, перший стандарт євро 3 vs euro4 другий рівень і т. д......я c я присвятив дуже багато у вивченні передоплати та з великою допомогою jacktheripper2, я зрозумів, як і що вони роблять, крім того, щоб краще зрозуміти авансові платежі я повинен вам лист з тривалістю кутові ін'єкції, щоб зрозуміти, як і ультра відклали, я бідний двигун для вина також dpf і altrr змінні середовища. ...сподіваюся, що це допомогло

jovandj
03-11-2014, 14:33
крім того, ви говорите, що я можу підштовхнути його далі, як обмежувач крутного моменту при 1500??

GPoint
03-11-2014, 16:28
Я повинен спробувати порівняти свою картку передоплати орі з моєї орі, щоб зрозуміти різницю, так як у мене немає DPF gi? серії.
Для lim момент я б порадив зробити його більше? можете лінійної, може бути, навіть alzandolo трохи більше? вниз, але, зробивши кривий pi? солодке можна, щоб уникнути напруги, різких, однак вважає, що група зчеплення і маховик, не ? безумовно, кращі на ці автомобілі.
Зараз я з стільникового і не можу переглянути вашу роботу, за? я намагався б підняти злегка запиту на педаль вниз, підняти інших 3/4mm3 i lim IQ в тому діапазоні оборотів в хвилину, також чому? по пам'яті мені здається, що до 3500, ви підняли дуже швидко, всього за 3 мм3 і після 3500 15/17 мм3 і спробувати працювати на лім пари, як я тобі сказав. Лямбда в цей час ? обмежуючим по-моєму, в кращому разі там можна працювати після, якщо ви хочете спробувати мод, який вам говорив вище.

jovandj
03-11-2014, 21:17
Я повинен спробувати порівняти свою картку передоплати орі з моєї орі, щоб зрозуміти різницю, так як у мене немає DPF gi? серії.
Для lim момент я б порадив зробити його більше? можете лінійної, може бути, навіть alzandolo трохи більше? вниз, але, зробивши кривий pi? солодке можна, щоб уникнути напруги, різких, однак вважає, що група зчеплення і маховик, не ? безумовно, кращі на ці автомобілі.
Зараз я з стільникового і не можу переглянути вашу роботу, за? я намагався б підняти злегка запиту на педаль вниз, підняти інших 3/4mm3 i lim IQ в тому діапазоні оборотів в хвилину, також чому? по пам'яті мені здається, що до 3500, ви підняли дуже швидко, всього за 3 мм3 і після 3500 15/17 мм3 і спробувати працювати на лім пари, як я тобі сказав. Лямбда в цей час ? обмежуючим по-моєму, в кращому разі там можна працювати після, якщо ви хочете спробувати мод, який вам говорив вище.

якщо ваш e e4 ідентичні, навіть без dpf, звичайно, заощадити і вивчена тільки карту з і без dpf, якщо порівняння з e3 бачите значно відмінності, спробую підняти ще torque limiter, а також з допомогою педалі, щоб зробити його більш чутливим, більше того, я вам скажу, що ще більше збільшити i lim iq не потрібно, так як вже близько 80, але не доїхати ніколи в нижньому надати цій суми, можливо, в основі all повітря я можу надати 50 55 мм3 дизельного палива, очевидно, 1500 коригуються близько 15 лямбда, лямбда, а й дуже limitatante особливо на низьких оборотах

GPoint
03-11-2014, 23:30
Спробуйте тільки підвищення запиту на педалі, не торкаючись обмежувачем крутного моменту, так як я залишив оригінальний педаль в цьому діапазоні використання для мене ? за те, що ви відчуваєте менше prestranza вниз. Якщо ламба cos? com'? ви тільки 1500 об / хв, приблизно 50mm3, вважає, що від педалі до 1500 повинні бути, принаймні, на 50%, щоб отримати запит 50mm3. Як на мене, для таких як конференц обертів машина просто натисніть на педаль у вас вже? переступила поріг 1500 та після чого не отримаєте надати цієї справи. Лім крутний момент в 1500 ? у 32kgm, які дозволяють приблизно 60mm3. Підніми педаль також лелла низького класу, без перебільшення, принаймні, якщо у вас є спосіб зробити кілька тестів, ви можете піднятися поступово.

Для досягнень я б хотіла заглиблюватися :-)

PS у Вас є, щоб подивитися, що джульєтта mjet 170? Карту педаль в dynamic ? лякаюче заряду нижче, ніж карту normal, gi? 20\30% педалі у вас майже вдвічі запитом. Після того, як його намагався я глянув на карту, і я зрозумів, чому? ви відчуваєте різницю між normal і dynamic :-)

jovandj
03-11-2014, 23:44
Спробує? завтра для досягнення є, але самоучка, мені треба поговорити з jacktheripper2, що і по-справжньому компетентного щодо

jovandj
05-11-2014, 18:28
То доторкнувся до педалі машина їде краще...завтра завжди з мод на педаль...ретуш частина авансових просто, щоб лінеаризувати

GPoint
05-11-2014, 20:40
Ідеально, я радий, якщо ви хочете поставити карту в обмін ми обміркуємо ще. Кілька постів тому, мені здається, що я б написала, що ви курите p? внизу, як ви думаєте, може залежати від ламба? gi? 400 всмоктуваного повітря ви знизили значення ламба трохи-й? 1. Якщо я правильно пам'ятаю, з журналу, який я зробив, що значення всмоктуваного повітря ви має до мінімуму.

jovandj
05-11-2014, 20:53
не мені ще потрібно підправити заздалегідь і лямбда, дим робить близько 600 700 мг повітря наче мало повітря і занадто дизельне паливо, хоча мені здається просто дивним

jovandj
05-11-2014, 20:55
і була знижена до 1 або трохи більше, що тоді і близько 15 stechio-то жирної сумішоутворення, щоб змусити її відновити краще, а насправді знімав, але я чогось не вистачає

jovandj
08-11-2014, 18:33
дуже покращилася в короткостроковій місці, цікава думка jacktheripper

nico2610
09-11-2014, 11:43
Логіка і карту повідомлено...авансові платежі були розраховані і випробувані кілька разів на машині....в torque limiter і було зроблено, щоб не карати групи, маховик зчеплення, але мати подався вгору....те ж саме, педаль покинув можна більше схоже на оригінал, за звичкою

вибачте jovandj,на мою скромну думку обмежувач крутного моменту ? багато спірно, але я знаходжу це дивним зміна крутного моменту під час пуску двигуна, особливо читаючи, що ви не хочете карати cruppo маховика, й зчеплення

jovandj
09-11-2014, 12:02
Дизельне паливо на цій ecu і в основному пари запитом....карта була зроблена, щоб розтягнути трохи більше..., щоб дизель на високих оборотах, і не вимагає пари і, отже, не обмежують його, як би ви зробили?? Або так або aumentavi а карту nm->iq є рішення...

jovandj
09-11-2014, 12:12
Що ж виходить крутний момент стартера з маховиком? ?

jacktheripper2
18-11-2014, 01:54
Привіт, я бачив карту, не ? погано, але мені вниз ? дуже оригінальний. Ви хочете, щоб відправити мені свій **** що я не можу написати вам в приват?

jovandj
18-11-2014, 14:02

jacktheripper2
18-11-2014, 14:18

jovandj
18-11-2014, 14:31
Дякую тобі, знову дуже добрий

jovandj
18-11-2014, 21:52
Джек, якщо ви там наберіть одним ударом. ...

voglioimparare
19-11-2014, 10:45
Про карті стартера служить для поліпшення холодного пуску мій орел страждає трохи.....авансові платежі були розроблені, щоб поліпшити витрата палива на карту ци ви маєте на увазі кількість? паливо впорскується? ? А я самоучка карту педаль і скопійований з ducati corse...лімітер, взяті сигнали від ducati corse і джульєтта 2.0, але з інтерполяцією для цієї карти.....проблема, і тільки трохи порожньо від 1400 до 1750 в іншому машина їде добре, витрачає мало, і гуляє на ділянці багато. ..дякую, на перший погляд, конструктивний

здравствуйте, я прошу вас, якщо ви люб'язно могли б ви пояснити мені, як у вас розраховується заздалегідь (формули, які ви використовували, і дані, які ви взяли до уваги) дякую

jovandj
19-11-2014, 10:55
з тривалістю кутовий, потрібно просто конвертувати час в житті кутових і ви знаєте, скільки триває ін'єкції angolarmente кажучи, вирахувати заздалегідь, а ви знаєте, скільки введіть до ВМТ і після ВМТ

voglioimparare
19-11-2014, 22:23
Як перетворити час в житті кутових? Роблю, що розрахунок? Можеш зробити приклад? Спасибі!

jovandj
19-11-2014, 22:40
Дивіться, якщо читати добре у форумі, і було сказано сотні разів...а в soldoni візьми оборотів в хвилину і помножити на 0.000006 наприклад 4000?0,000006=0,024 потім отримати термін в сша, що вам потрібно, наприклад, 80 мм3 з rail-орі їх введіть в 968 і помножити на 0,024 = 23,23 градусів термін служби кутовий....зараз, якщо тут від 22 градусів заздалегідь вам 22 градусів до вмт і 1.23 після вмт...я поясню? ?

jovandj
20-11-2014, 11:34
хтось пояснює мені 10 карт контролер PID, і якщо доторкнутися до них покращує поведінку

voglioimparare
21-11-2014, 10:34
Дивіться, якщо читати добре у форумі, і було сказано сотні разів...а в soldoni візьми оборотів в хвилину і помножити на 0.000006 наприклад 4000?0,000006=0,024 потім отримати термін в сша, що вам потрібно, наприклад, 80 мм3 з rail-орі їх введіть в 968 і помножити на 0,024 = 23,23 градусів термін служби кутовий....зараз, якщо тут від 22 градусів заздалегідь вам 22 градусів до вмт і 1.23 після вмт...я поясню? ?

GPoint
21-11-2014, 13:28
Але які значення заздалегідь, оптимальних для правильного згоряння? C'? звіт\правила, зберегти як піднімається ци і rpm-пакети? Розрахунок часів ? корисно, спасибі, спасибі.

Errecinque
22-11-2014, 17:46

Errecinque
22-11-2014, 17:52

Errecinque
22-11-2014, 17:54
хтось пояснює мені 10 карт контролер PID, і якщо доторкнутися до них покращує поведінку
Ці невідомі.....також мені хотілося б почати розуміти ці....які 10 карт PID??

jovandj
22-11-2014, 17:54
Я l я завжди розраховується в порядку, зазначеному вище інших способів не знаю їх, але я готовий обговорювати

jovandj
22-11-2014, 17:57
Тут я з стільниковий що б я адреси до руки, а зони 1e3220 близько йду по пам'яті, є 8 карт підряд, а потім 2 інших-контролю похідної пропорційне керування і того, інтеграл, якщо я не помиляюся....для відповіді вище, очевидно, що підвищення p-rail зменште тривалість наріжний ін'єкції, але не кількість? ті modd з tinj

Errecinque
22-11-2014, 18:13
Тут я з стільниковий що б я адреси до руки, а зони 1e3220 близько йду по пам'яті, є 8 карт підряд, а потім 2 інших-контролю похідної пропорційне керування і того, інтеграл, якщо я не помиляюся....для відповіді вище, очевидно, що підвищення p-rail зменште тривалість наріжний ін'єкції, але не кількість? ті modd з tinj
Тривалість наріжний ін'єкції, які трапляються на прогулянки і в часи inj. Cio? 4000 rpm я 0.024 ? на Us. в карту часу уприскування я часи, що відносяться до prail, а не обертів. Якщо inietto за 900 US 4000 rpm час вприскування ? у 21.6 ?. Але 21.6 ? якщо prail ? 1000 q.т? ? X якщо prail ? 1400 q.т? ? X1....зрозуміло, я курю, я не машина...

jovandj
22-11-2014, 18:21
Але і часу сара нижче, перевірте карту часу більшість конференц-p-rail ще й коротка l inj в паритет? палива

Errecinque
22-11-2014, 18:41
Але і часу сара нижче, перевірте карту часу більшість конференц-p-rail ще й коротка l inj в паритет? палива

Це я знаю, але я хотів би знайти таблицю, щоб дізнатися ємність? форсунок, prail і часу. Ви знаєте, абревіатура форсунок на 140 резюме, що шукаю що-то в мережі?

jovandj
22-11-2014, 18:58
Лінійна інтерполяція...а я думаю, що 90 мм3 підніміть prail 1450, і ми повинні бути, карту, час і сходження до 1600, якщо не помиляюся

Errecinque
22-11-2014, 19:07

jovandj
22-11-2014, 19:16
Вітаю за виконану роботу? а якщо він має великий комунальні послуги? тому що я вважаю, що 1600 не існує прибуттів prail а якщо ви працюєте до 1500 у вас, а тієї ж інформації, проміжні значення prail, а ecu інтерполює

Errecinque
22-11-2014, 19:28
Вітаю за виконану роботу? а якщо він має великий комунальні послуги? тому що я вважаю, що 1600 не існує прибуттів prail а якщо ви працюєте до 1500 у вас, а тієї ж інформації, проміжні значення prail, а ecu інтерполює
Ви справді на осі prail тепер я bp max 1500 і я використала ті, що ecu раніше не використовував для наближеного значення. ОРІ від 400 до 1400 я 200 очок, різниця тепер тільки 100. Я думав, що я зробив добре, але насправді, якщо інтерполює навіть в середині все марна праця....

jovandj
22-11-2014, 19:40
безумовно, ви зробили хорошу роботу, я дам вам мої компліменти, **** llo дається а не кращі, бо не, що ви користуєтеся тиску з кроком 100 бар 100бар, але ви могли б мати 450 бар, а потім 490bar потім 525 бару, тому в будь-якому випадку ecu інтерполює, престижність роботи, проте я думаю, що моя проблема є контролер pid, бо не я пік від 1500 до 2000, то з 2000 року турбіна мені піку-1,6 бар, як потрібно в короткий додаю ЛОГ і і rev карті

jovandj
24-11-2014, 13:43
Хлопці, я прошу допомоги....maf off я знайшов комутатор на damos, що і hfm sensor installed 1si 0 немає поставив в 0-відключити maf??

gianni1001
24-11-2014, 14:23
привіт Jovandi
прости моє невігластво, тому відключенні maf (датчик масової витрати повітря)?

jovandj
24-11-2014, 14:52
його відключаю, тому що не читає більше любити значення до мінімуму знаменує 600 мг повітря за цикл, що неможливо, я хотів би знати, якщо хтось може дати мені якусь пораду я знайшов 1c29cc switch to determine whether the HFM sensor is installed or not (0: not installed, 1: installed) я не думаю, просто тому що датчик витрати повітря також читає T всмоктуваного повітря, я знаю людей на форумі, що вони відключені і 3 комутатори знайти 1? для MAF реальний, 2? для датчика T і 3? DTC пам'яті, то повинна бути карта, щоб перетворити від MAF на MAP, якщо хтось хоче допомогти-у розпорядженні

jovandj
24-11-2014, 15:01
switch to disable (0) / включити (1) AFSCD_stErrAirTemp for the freezing air mass ще, може бути, це 1c2624, то DTC ми побачимо, якщо хтось хоче допомогти, я навіть тест на мій автомобіль
Дякую

Errecinque
25-11-2014, 16:50
Привіт Jovandj по-перше, я хочу привітати вас за ваші зусилля, які ви самостійно помітили, навіть в інші теми. я дав погляд з неофіта на карту, що у вас опубліковано починати. Я не знаю, якщо ви розібралися з вашою проблемою, і рано, але я прошу вас відправляю 2 канали, чому ці 2 обмежувачі iq (я думаю) не мають значення max все 8000, але p? виникати і зникати....другий екран: не знаю, що це таке, але я хотів би знати, що відноситься це зміна поза драйвера. Замість того, щоб інші бачили, що ви хотіли повідомити ecu 80 мм на мою скромну думку, слід було б підняти ВР до 8000, також, всі 3 карти turbo всі 5 карт на етапі уприскування і три змінної геометрії.
Одна річ, неосвічені......якщо виключіть повністю датчик витрати повітря, яке значення всмоктуваного повітря урахуванням ecu налаштувати дані?? Дякую

8885

8886

jovandj
25-11-2014, 16:59
тоді, якщо видалити MAF (датчик витрати повітря), ебу зчитує повітря відповідно з MAP (датчик тиску повітря) і робить перетворення мені як і раніше неясні, що дозволяє ricavarsi кількість повітря, насправді, якщо потягніть maf вам буде відмови але ходить все одно, я не можу бачити, але що стосується обмежувачі iq, та згідно з умовами транспортного засобу, тобто, якщо стоїть 8192, то TH2O від 40 до 105C? якщо я не помиляюся, дозволяє все, дизель, тобто в оптимальних умовах, є 3 пастки першого і F температури води в секунду, і то, тільки згадується, що і а в функції температури води на 3? і баланс дизельного насоса, що я не зрозумів ще, але якщо не кривий обмежує, проблема, на жаль, не я до сих пір не вирішена, з MAF від'єднання машини краще і не курить, починає палити на 3750, дякую за привітання, люблю і присвячую багато часу на ці дослідження, тому що мені дуже подобається увійти в оптичний ECU-BASED, практично в декількох стаю одним ECU....ehehehe, коли я погано себе почуваю, напад діагноз і бачу, як DTC....жарт спасибі

jovandj
27-11-2014, 16:32
Хлопці, сьогодні я зробив 20 25 писання, перевіряючи, контролери PID і залишивши орі карту VGT або overboost (як хочете), я поясню, що я не намагався, і я докладаю точні адреси
*1E1D78
*1E1E6C
*1E1F60
*1E2054
ці 4 карти для PID фактор D тобто Похідної
з проведених тестів цих карт, служать для того, щоб утримувати максимум тиску, тобто в умовах максимального навантаження перехідних процесів (на власному короткий 2000 оборотів, натискаю все) служать для зберігання і перевірити, чи підсолодити пікова overboost, у ВР ми знаходимо і RPM-QI в ММ3 у результаті і коефіцієнт Похідної.
Прокручуючи в 2D ми знаходимо інші 2 карти, аналогічні
*1E2148
*1E2248
ці тут, замість того, є чинником, Інтегративна, ВР те ж саме, ті до об / хв ММ3, очевидно, в результаті сара чинник Інтегративного, ці, на мій погляд, керують прогресування Prex Turbo і усувають задирки на прискорення, але не контролюють пік, роблять так, що тиск залишається вірним, що встановлено на карту.
і, нарешті, ми інші 2 карти
*1E2408
*1e2508
які призначені для пропорційного, ВР те ж саме як вище, так і RPM-ММ3 у результаті сара, звичайно, фактор пропорційно, ці, на мій погляд, контролюють тиск і роблять так, щоб підтримувати її постійною, якщо газ і постійний приклад керівництво по рівнині до 90 км/год без зміни, газу і вони не роблять його піднятися, утримуючи її в мету ставила карту з турбо.
сподіваюся, я зробив, що завгодно очікую якийсь ВЕЛИКИЙ, дай мені руку, чи думку з цього приводу, ми дякуємо моєї турбіни, щоб переживши пік на 1,75 бар тиску.
PS moddando PID змінюється дуже дозування машину, дуже дуже

jacktheripper2
27-11-2014, 16:53
Дуже добре, що ви зробили всі ці випробування.
Від того, що знаю я? P служить для визначення "швидкості?' досягти мети,Їй потрібно, щоб тримати стабільною, або раніше слідувати значення, встановлені в якості мети, D, нарешті ? останній контролер, що іноді, не ? навіть не активним (також залежить тільки від sw sw), як не ? активну участь в управління тиску в рампі, що теж має контролер pid для налаштування краще об'єктив і виміряли.

jovandj
27-11-2014, 17:10
Привіт, Джек ? завжди приємно risentirti в моєму випадку фактор D ? активний в карту, поставивши його в нуль або все одно зниження, Я помітив спалах неконтрольованого тиску turbo

jovandj
27-11-2014, 17:29
M зачепили навіть 1.8 з тим, відключений або parzializzato дуже, я дуже зворушений, але я підійшов дуже, що ви говорите вас, зрештою прогресування prex турбо і швидкість? досягти були співставні щодо фактору, у той час як коефіцієнт P перевірте стабільність? я в л я висловив постійного навантаження і стримування було б тримати його стабільним, оскільки йде досить добре, навіть без Maf мова, що ви раніше я висловив припущення, що витік продуктивності через деякий час, саме це зараз, здається, залишається постійною і йти добре.
Згідно з картою обдурили навіть pid обманом, маючи 2?bp мм3, очевидно, будучи більш правильний ніж у випадку обману я підкреслюю, і ось чому обдурили йде так добре вниз, в той час як з поінформована про те, якщо штрихи pid машини змінюється дуже

jovandj
27-11-2014, 20:50
Дуже добре, що ви зробили всі ці випробування.
Від того, що знаю я? P служить для визначення "швидкості?' досягти мети,Їй потрібно, щоб тримати стабільною, або раніше слідувати значення, встановлені в якості мети, D, нарешті ? останній контролер, що іноді, не ? навіть не активним (також залежить тільки від sw sw), як не ? активну участь в управління тиску в рампі, що теж має контролер pid для налаштування краще об'єктив і виміряли.

Джек, що зараз уважно перечитувала, є контролер навіть на p-rail??

jovandj
28-11-2014, 16:26
сьогодні я зробив ще 2 3 тіста, я помітив, що контролер PID виправляють тільки, насправді, якщо ми торкаємося карту VGT і raccordiamo я забрав а потім відкрито 5% фіксований від 1750 до 5000, я помітив, що виправлення і значно менше, крім того, я помітив, що тиск і більш стабільним, тому якщо вдається лінеаризувати саме можна VGT від карту драйвера ECM pid роблять роботу менше, і ними можна знехтувати

Errecinque
28-11-2014, 18:01
Ви пробували зробити тільки коригування Вр остання вісь для 80 мм3 Интерполируя з Excel значення кожного оборотів в хвилину від 5 до 70 Мм3 .

jovandj
28-11-2014, 18:23
Ви пробували зробити тільки коригування Вр остання вісь для 80 мм3 Интерполируя з Excel значення кожного оборотів в хвилину від 5 до 70 Мм3 .

Які карти йде мова? ?

Errecinque
28-11-2014, 22:21
Які карти йде мова? ?

Карти драйвер vgt, що ти сказав перед

jovandj
28-11-2014, 22:35
Карти драйвер vgt, що ти сказав перед

Дивіться Errecinque я намагався оновити breackpoint, але нічого не змінюється pid досить oppressivi....отже, не змінюється практично нічого,....а я знайшов правильне посередництво між pid і vgt і йде набагато краще, ніж навіть з maf стаккато, т. к. пішов....тільки, що повітря багато менше, бо закон від map і до, що немає тиску і немає повітря істотно