КПК

Прагляд Поўнай Версіі : погляд карту альфа GT 1.9

jovandj
20-10-2014, 16:19
прывітанне я хацеў бы, погляд на гэтую карту, зробленыя мной, для аўтамабіля, на пытанне, файл ori знайсці яго ў базе дадзеных, але я надаю занадта
праблема і невялікі вакуум у здымкі ад 1500
вы заўважыце, карту паведамлена з лім IQ разблакавалі, тэрміны акцыі і ціску stock
чакаю дапамогі
Дзякуй усім
8710

jovandj
21-10-2014, 14:42
Ніхто? ?

voglioimparare
22-10-2014, 09:49
прывітанне, мне патлумачылі б логіку гэтых мод? таму што ты крануты такім чынам, авансавыя плацяжы? таксама педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту і даволі дзіўна.. я б зрабіў па-рознаму; у) тлумачыць, так што, магчыма, я пазнаю іншы спосаб;)

jovandj
22-10-2014, 10:28
Логіка і карту паведамлена...авансавыя плацяжы былі разлічаны і выпрабаваныя некалькі разоў на машыне....крутоўны момант limiter і было зроблена, каб не караць групы, махавік счаплення, але мець падаўся ўверх....тое ж самае, педаль пакінуў мага больш падобна на арыгінал, па звычцы

jovandj
22-10-2014, 13:59
прывітанне, мне патлумачылі б логіку гэтых мод? таму што ты крануты такім чынам, авансавыя плацяжы? таксама педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту і даволі дзіўна.. я б зрабіў па-рознаму; у) тлумачыць, так што, магчыма, я пазнаю іншы спосаб;)

Вы, як бы вы дзейнічалі, напрыклад? ?

jovandj
23-10-2014, 17:18
Хто-то, што я ад рукі? ?

eobdexpression
24-10-2014, 17:54
прывітанне я хацеў бы, погляд на гэтую карту, зробленыя мной, для аўтамабіля, на пытанне, файл ori знайсці яго ў базе дадзеных, але я надаю занадта
праблема і невялікі вакуум у здымкі ад 1500
вы заўважыце, карту паведамлена з лім IQ разблакавалі, тэрміны акцыі і ціску stock
чакаю дапамогі
Дзякуй усім
8710

Добры дзень, не маглі б вы растлумачыць мне, што карту ? гэта ? На мой погляд, не ? закрануў нічога, пачынаючы з абмежавальнікам iq зроблены дрэнна, не кажучы ўжо аб кіраванні rail, не ? былі закрануты затым крычы разам з абмежавальнікамі, ціск турбо, так што не avr? нават 0.1 бара піка-пі? не кажучы ўжо пра дэ-абмежавальнік крутоўнага моманту кіруецца дрэнна, у той modo........... Не прыміце гэтыя мае словы як крытыку, а як асабістае меркаванне, і я думаю, што трэба паўтарыць "з нуля", захоўваючы палітыку і логіка, усе кіраванне параметрамі.

jovandj
24-10-2014, 18:14
Добры дзень, не маглі б вы растлумачыць мне, што карту ? гэта ? На мой погляд, не ? закрануў нічога, пачынаючы з абмежавальнікам iq зроблены дрэнна, не кажучы ўжо аб кіраванні rail, не ? былі закрануты затым крычы разам з абмежавальнікамі, ціск турбо, так што не avr? нават 0.1 бара піка-пі? не кажучы ўжо пра дэ-абмежавальнік крутоўнага моманту кіруецца дрэнна, у той modo........... Не прыміце гэтыя мае словы як крытыку, а як асабістае меркаванне, і я думаю, што трэба паўтарыць "з нуля", захоўваючы палітыку і логіка, усе кіраванне параметрамі.

Выбачайце ціск у чыгуначныя магістралі не чапала добраахвотна, маючы ўсталеўваю толькі 80 мм3 максімальныя мяне ўсяго 1600 бар, а не ce правіла, на чыгуначных ce тых, хто змяняе, а хто не, авансавыя плацяжы разлічваюцца для 80mm3 у крутоўны момант limiter і было зроблена адмыслова так, каб не караць група махавік счаплення на аўтамабіль у парадку і праблема, што ен пусты ад 1500 да 1750 ў астатнім я задаволены....я дзякую цябе за меркаванне

jovandj
24-10-2014, 18:20
Я пацвярджаю, 1.6 бар піка і 1.5 пастаяннай

jovandj
24-10-2014, 18:41
іншае пытанне ў дачыненні да limiter iq, паколькі ў мяне зменены 3, які вы кажаце тое, у адпаведнасці з умовамі транспартнага сродку, то, у залежнасці ад тэмпературы вады, або тое, што баланс помпа rail??

GPoint
02-11-2014, 18:35
Добры дзень, у мяне такой жа аўто і спадзяюся, што я магу дапамагчы, я думаю, што вы таксама як самавук, як я. Карту педаль не я ? ясна, у quato я не разумею ўнясення ў ВР абаротаў, фор ў гэтую карту, вам проста мод, толькі крывыя. Магчыма, каб атрымаць больш? дызельнае паліва ўпырскваецца маглі змяніць BP карта ЦІ пасля 20kgm. Я не разумею, чаму? вы змянілі авансавыя плацяжы такім чынам, калі вы prefissao надаць 80-х, не дастаткова змяніць толькі апошні ВР? Улічваючы, што ў мяне такой жа Аўто мяне вельмі цікавіць дадзены момант, каб мець матэрыял для вывучэння, нават для маей. Для разраднікаў IQ, я, здаецца, зноў дзе-то ў іншым карту, pi? што яшчэ я не разумею, чаму? да 3000 ты устань max 3 мм3 і пасля вы змянілі іх нават у мінус, чым арыгіналы. Я б абмежаваны з неапрацаваных толькі ў вобласці, аднесенай да значэння, што з'яўляецца умовай аптымальнага выкарыстання.

PS Магу я спытаць, што гэта такое змяненне, якое вы зрабілі на карту адносна крутоўнага моманту падчас пуску?

jovandj
02-11-2014, 18:48
Аб карце стартара служыць для паляпшэння халоднага пуску мой арол пакутуе трохі.....авансавыя плацяжы былі распрацаваны, каб палепшыць расход паліва на карту ці вы маеце на ўвазе колькасць? паліва ўпырскваецца? ? А я самавук карту педаль і скапіяваны з ducati corse...лімітэр, ўзятыя сігналы ад ducati corse і джульета 2.0, але з интерполяцией для гэтай карты.....праблема, і толькі трохі пуста ад 1400 да 1750 у астатнім машына едзе добра, расходуе мала, і гуляе на ўчастку шмат. ..дзякуй, на першы погляд, канструктыўны

jovandj
03-11-2014, 01:16
Магчыма, каб атрымаць больш? дызельнае паліва ўпырскваецца маглі змяніць BP карта ЦІ пасля 20kgm.
а то я зразумеў, аб якой карце вы кажаце, што можа быць справа? паліва ўпырскваецца ў ЕСМ??

GPoint
03-11-2014, 14:00
а то я зразумеў, аб якой карце вы кажаце, што можа быць справа? паліва ўпырскваецца ў ЕСМ??

Ен меў на ўвазе менавіта гэтую карту, але вы адчуваеце, p? вакуум у параўнанні з арыгінальным, ці вам здаецца, што гэта пі? мертвая ніжэй, чым тады, калі набірае абароты, што зараз у вас зменена? Вы можаце проста падняць запыце на педаль у раене, які вам здаецца больш? не хапае. Акрамя таго, памятайце, што абмежавальнік крутоўнага моманту, які ў вас усталяваны абмяжоўвае запыце. Таксама, чаму? у іншыя карты, як lamba ты быў нашмат больш? супер, мне і маей пасля таго, як у 1500 штурхае дастаткова, так што можа быць проста падняць запыце на педаль або абмежавальнік крутоўнага моманту.

PS аднак, асабістых адчуванняў, тое, што для мяне можа здацца балістычнай ракеты для вас, можа быць конным экіпажы :)

GPoint
03-11-2014, 14:09
Ах, я забыўся, для ўчастка на мой, я толькі змяніў апошнюю bp, якая першапачаткова была ідэнтычная перадапошнім ідзе каля 0,5?. У залежнасці ад таго, як вы змянілі іх, як вы быць упэўненыя, каб не быць уведзены ў стан рызыкоўна? Мне незразумела, чаму? асабіста я не ведаю, як праверыць гэта змяненне, я не ведаю, як зразумець яго, калі вы робіце правільна. Мой пытанне ставіцца да стадыі, ен хацеў быць у гэтым, з дыягназам ў рэжыме рэальнага часу вы можаце што-небудзь зразумець? Я думаю, што, калі вы мяркуеце, занадта шмат ці занадта мала, вы рызыкуеце сапсаваць рухавік, для гэтага я partirei з здагадкі, што на врі да 60\70mm3 маглі ісці добра.

jovandj
03-11-2014, 14:10
Вы кажаце, не спрабаваў....лямбда і досыць дазваляе праблему і што паліць, але не так, як калі б ingolfata....затым перавышае 1600 і тое, і тое, як ракета

jovandj
03-11-2014, 14:19
Ах, я забыўся, для ўчастка на мой, я толькі змяніў апошнюю bp, якая першапачаткова была ідэнтычная перадапошнім ідзе каля 0,5?. У залежнасці ад таго, як вы змянілі іх, як вы быць упэўненыя, каб не быць уведзены ў стан рызыкоўна? Мне незразумела, чаму? асабіста я не ведаю, як праверыць гэта змяненне, я не ведаю, як зразумець яго, калі вы робіце правільна. Мой пытанне ставіцца да стадыі, ен хацеў быць у гэтым, з дыягназам ў рэжыме рэальнага часу вы можаце што-небудзь зразумець? Я думаю, што, калі вы мяркуеце, занадта шмат ці занадта мала, вы рызыкуеце сапсаваць рухавік, для гэтага я partirei з здагадкі, што на врі да 60\70mm3 маглі ісці добра.

Гаворка ўчастка авансы і трохі больш складаным рызыка ce, але гэта залежыць ад таго, ўстаяце частка 60-80 мм3 ужо цех, што впрысните розум абмежаваны перыяд часу, што не выклікае пытанняў, акрамя таго, я заклікаю цябе параўнаць поспехі ў 140cv ідэнтычныя, гэта 150, але змяніць prail і t inj, таму што фарсункі розныя, ну іх дасягнення розныя, першы стандарт еўра 3 vs euro4 другі ўзровень і т. д.....я з я прысвяціў вельмі шмат у вывучэнні перадаплаты і з вялікай дапамогай jacktheripper2, я зразумеў, як і што яны робяць, акрамя таго, каб лепш зразумець, авансавыя плацяжы я павінен вам ліст з працягласцю вуглавыя ін'екцыі, каб зразумець, як і ультра адклалі, я бедны рухавік для віна таксама dpf і altrr зменныя асяроддзя. ...спадзяюся, што гэта дапамагло

jovandj
03-11-2014, 14:33
акрамя таго, вы кажаце, што я магу падштурхнуць яго далей, як абмежавальнік крутоўнага моманту пры 1500??

GPoint
03-11-2014, 16:28
Я павінен паспрабаваць параўнаць сваю карту перадаплаты врі з маей крычы, каб зразумець розніцу, так як у мяне няма DPF gi? серыі.
Для lim момант я б параіў зрабіць яго больш? можаце лінейнай, можа быць, нават alzandolo трохі больш? ўніз, але, зрабіўшы крывой pi? салодкае можна, каб пазбегнуць высілкаў, рэзкіх, аднак лічыць, што група счаплення і махавік, не ? безумоўна, лепшыя на гэтыя аўтамабілі.
Цяпер я з сотавага і не магу праглядзець вашу працу, за? я спрабаваў бы падняць злегку запыту на педаль ўніз, падняць іншых 3/4mm3 i lim IQ у тым дыяпазоне абаротаў у хвіліну, таксама чаму? па памяці мне здаецца, што да 3500, вы паднялі вельмі хутка, усяго за 3 мм3 і пасля 3500 15/17 мм3 і паспрабаваць працаваць на лім пары, як я табе сказаў. Лямбда ў гэты час, не ? абмяжоўвалым па-мойму, у лепшым выпадку там можна працаваць пасля, калі вы хочаце паспрабаваць мод, які вам казаў вышэй.

jovandj
03-11-2014, 21:17
Я павінен паспрабаваць параўнаць сваю карту перадаплаты врі з маей крычы, каб зразумець розніцу, так як у мяне няма DPF gi? серыі.
Для lim момант я б параіў зрабіць яго больш? можаце лінейнай, можа быць, нават alzandolo трохі больш? ўніз, але, зрабіўшы крывой pi? салодкае можна, каб пазбегнуць высілкаў, рэзкіх, аднак лічыць, што група счаплення і махавік, не ? безумоўна, лепшыя на гэтыя аўтамабілі.
Цяпер я з сотавага і не магу праглядзець вашу працу, за? я спрабаваў бы падняць злегку запыту на педаль ўніз, падняць іншых 3/4mm3 i lim IQ у тым дыяпазоне абаротаў у хвіліну, таксама чаму? па памяці мне здаецца, што да 3500, вы паднялі вельмі хутка, усяго за 3 мм3 і пасля 3500 15/17 мм3 і паспрабаваць працаваць на лім пары, як я табе сказаў. Лямбда ў гэты час, не ? абмяжоўвалым па-мойму, у лепшым выпадку там можна працаваць пасля, калі вы хочаце паспрабаваць мод, які вам казаў вышэй.

калі ваш e e4 ідэнтычныя, нават без dpf, вядома, зэканоміць і вывучана толькі карту з і без dpf, калі параўнанне з e3 бачыце значна адрозненні, паспрабую падняць яшчэ крутоўны момант limiter, а таксама з дапамогай педалі, каб зрабіць яго больш адчувальным, больш за тое, я вам скажу, што яшчэ больш павялічыць i lim iq не трэба, так як ужо каля 80, але не даехаць ніколі ў ніжнім надаць гэтай сумы, магчыма, у аснове all паветра я магу надаць 50 55 мм3 дызельнага паліва, відавочна, 1500 падыходзяць прыкладна 15 лямбда, лямбда, а і вельмі limitatante асабліва на нізкіх абарачэннях

GPoint
03-11-2014, 23:30
Паспрабуйце толькі павышэнне запыту на педалі, не дакранаючыся абмежавальнікам крутоўнага моманту, так як я пакінуў арыгінальны педаль у гэтым дыяпазоне выкарыстання для мяне ? за тое, што вы адчуваеце менш prestranza ўніз. Калі lamba cos? com'? вы толькі 1500 аб / мін, прыкладна 50mm3, лічыць, што ад педалі да 1500 павінны быць, па меншай меры, на 50%, каб атрымаць запыт 50mm3. Па мне, для такіх як канферэнц абаротаў машына проста націсніце на педаль у вас ужо? перасягнула парог у 1500 і пасля чаго не атрымаеце надаць гэтай справы. Лім крутоўны момант у 1500 ? у 32kgm, якія дазваляюць прыкладна 60mm3. Падымі педаль таксама лелла нізкага класа, без перабольшання, па меншай меры, калі ў вас есць спосаб зрабіць некалькі тэстаў, вы можаце падняцца паступова.

Для дасягненняў я б хацела паглыбляцца :-)

PS у Вас есць, каб паглядзець, што джульета mjet 170? Карту педаль у dynamic ? палохала зарада ніжэй, чым карту normal, gi? 20\30% педалі ў вас амаль удвая запыце. Пасля таго, як яго спрабаваў я зірнуў на карту, і я зразумеў, чаму? вы адчуваеце розніцу паміж normal і dynamic :-)

jovandj
03-11-2014, 23:44
Паспрабуе? заўтра для дасягнення маюцца, але самавук, мне трэба пагаварыць з jacktheripper2, што і па-сапраўднаму кампетэнтнага ў дачыненні да

jovandj
05-11-2014, 18:28
Дакрануўся да педалі машына едзе лепш...заўтра заўседы з мод на педаль...рэтуш частка авансавых проста, каб линеаризовать

GPoint
05-11-2014, 20:40
Ідэальна, я рады, калі вы хочаце паставіць карту ў абмен мы абдумаем яшчэ. Некалькі пастоў таму, мне здаецца, што я б напісала, што вы паліце p? унізе, як вы думаеце, можа залежаць ад lamba? gi? у 400 всасываемого паветра вы знізілі значэнне lamba ледзь-й? 1. Калі я правільна памятаю, з часопіса, які я зрабіў, што значэнне всасываемого паветра вы мае да мінімуму.

jovandj
05-11-2014, 20:53
не мне яшчэ трэба падправіць загадзя і лямбда, дым робіць каля 600 700 мг паветра як быццам мала паветра і занадта дызельнае паліва, хоць мне здаецца проста дзіўным

jovandj
05-11-2014, 20:55
і была зніжана да 1 або ледзь больш, што тады і каля 15 stechio-то тоўсты смесеобразования, каб прымусіць яе аднавіць лепш, а на самай справе здымаў, але я чаго-то не хапае

jovandj
08-11-2014, 18:33
вельмі палепшылася у кароткатэрміновай месцы, цікава меркаванне jacktheripper

nico2610
09-11-2014, 11:43
Логіка і карту паведамлена...авансавыя плацяжы былі разлічаны і выпрабаваныя некалькі разоў на машыне....крутоўны момант limiter і было зроблена, каб не караць групы, махавік счаплення, але мець падаўся ўверх....тое ж самае, педаль пакінуў мага больш падобна на арыгінал, па звычцы

прабачце jovandj,па маім сціплым меркаванні абмежавальнік крутоўнага моманту ? шмат спрэчна, але я знаходжу гэта вельмі дзіўным змена крутоўнага моманту падчас пуску рухавіка, асабліва чытаючы, што вы не хочаце караць cruppo махавік і счаплення

jovandj
09-11-2014, 12:02
Дызельнае паліва на гэтай ecu, і ў асноўным пары запыце....карта была зробленая, каб расцягнуць трохі больш за..., каб дызель на высокіх абарачэннях, і не патрабуе пара і, такім чынам, не абмяжоўваюць яго, як бы вы зрабілі?? Або так або aumentavi а карту nm>iq есць рашэнні...

jovandj
09-11-2014, 12:12
Што ж выходзіць крутоўны момант стартара з махавік? ?

jacktheripper2
18-11-2014, 01:54
Прывітанне, я бачыў карту, не ? дрэнна, але па мне ўніз ? занадта арыгінальны. Вы хочаце адправіць мне свой **** што я не магу напісаць вам у прыват?

jovandj
18-11-2014, 14:02

jacktheripper2
18-11-2014, 14:18

jovandj
18-11-2014, 14:31
Дзякую цябе, зноў занадта добры

jovandj
18-11-2014, 21:52
Джэк, калі вы там набярыце адным ударам. ...

voglioimparare
19-11-2014, 10:45
Аб карце стартара служыць для паляпшэння халоднага пуску мой арол пакутуе трохі.....авансавыя плацяжы былі распрацаваны, каб палепшыць расход паліва на карту ці вы маеце на ўвазе колькасць? паліва ўпырскваецца? ? А я самавук карту педаль і скапіяваны з ducati corse...лімітэр, ўзятыя сігналы ад ducati corse і джульета 2.0, але з интерполяцией для гэтай карты.....праблема, і толькі трохі пуста ад 1400 да 1750 у астатнім машына едзе добра, расходуе мала, і гуляе на ўчастку шмат. ..дзякуй, на першы погляд, канструктыўны

добры дзень, я прашу вас, калі вы ласкава маглі б вы растлумачыць мне, як у вас разлічваецца загадзя (формулы, якія вы выкарыстоўвалі, і дадзеныя, якія вы прынялі ва ўвагу) дзякуй

jovandj
19-11-2014, 10:55
з працягласцю кутняй, трэба проста канвэртаваць час у жыцці кутніх і вы ведаеце, колькі доўжыцца ін'екцыі angolarmente кажучы, вылічыць загадзя, а вы ведаеце, колькі впрысните да ВМТ і пасля ВМТ

voglioimparare
19-11-2014, 22:23
Як пераўтварыць час у жыцці кутніх? Раблю, што разлік? Можаш зрабіць прыклад? Дзякуй!

jovandj
19-11-2014, 22:40
Глядзіце, калі чытаць добра ў форуме, і было сказана сотні разоў...а ў soldoni вазьмі абаротаў у хвіліну і памножыць на 0.000006 напрыклад 4000?0,000006=0,024 потым атрымаць тэрмін у зша, што вам трэба, напрыклад, 80 мм3 з rail-крычы іх впрысните у 968 і памножыць на 0,024 = 23,23 градусаў тэрмін службы кутняй....цяпер, калі тут ад 22 градусаў загадзя вам 22 градусаў да вмт і 1.23 пасля вмт...я растлумачу? ?

jovandj
20-11-2014, 11:34
хто-то тлумачыць мне 10 карт кантролер PID, і калі дакрануцца да іх паляпшае паводзіны

voglioimparare
21-11-2014, 10:34
Глядзіце, калі чытаць добра ў форуме, і было сказана сотні разоў...а ў soldoni вазьмі абаротаў у хвіліну і памножыць на 0.000006 напрыклад 4000?0,000006=0,024 потым атрымаць тэрмін у зша, што вам трэба, напрыклад, 80 мм3 з rail-крычы іх впрысните у 968 і памножыць на 0,024 = 23,23 градусаў тэрмін службы кутняй....цяпер, калі тут ад 22 градусаў загадзя вам 22 градусаў да вмт і 1.23 пасля вмт...я растлумачу? ?

GPoint
21-11-2014, 13:28
Але якія значэння загадзя, аптымальных для правільнага згарання? C'? справаздача\правілы, захаваць як падымаецца цы і rpm-пакетаў? Разлік часоў ? карысна, дзякуй, дзякуй.

Errecinque
22-11-2014, 17:46

Errecinque
22-11-2014, 17:52

Errecinque
22-11-2014, 17:54
хто-то тлумачыць мне 10 карт кантролер PID, і калі дакрануцца да іх паляпшае паводзіны
Гэтыя невядомыя.....таксама мне хацелася б пачаць разумець гэтыя....якія 10 карт PID??

jovandj
22-11-2014, 17:54
Я l я заўседы разлічваецца ў парадку, паказаным вышэй за іншых спосабаў не ведаю іх, але я гатовы абмяркоўваць

jovandj
22-11-2014, 17:57
Тут я з сотавы што б я адрасы да руцэ, а зоны 1e3220 каля іду па памяці, есць 8 карт запар, а затым 2 іншых-кантролю вытворнай прапарцыйнае кіраванне і таго, інтэграл, калі я не памыляюся....для адказу вышэй, відавочна, што павышэнне p-rail панізьце працягласць краевугольны ін'екцыі, але не колькасць? тыя modd з tinj

Errecinque
22-11-2014, 18:13
Тут я з сотавы што б я адрасы да руцэ, а зоны 1e3220 каля іду па памяці, есць 8 карт запар, а затым 2 іншых-кантролю вытворнай прапарцыйнае кіраванне і таго, інтэграл, калі я не памыляюся....для адказу вышэй, відавочна, што павышэнне p-rail панізьце працягласць краевугольны ін'екцыі, але не колькасць? тыя modd з tinj
Працягласць краевугольны ін'екцыі, здараюцца на прагулкі і ў часы inj. Cio? 4000 rpm я 0.024 ? на Us. у карту часу ўпырску я часы, якія адносяцца да prail, а не абаротаў. Калі inietto за 900 US 4000 rpm час ўпырску ? у 21.6 ?. Але 21.6 ? калі prail ? 1000 q.т? ? X калі prail ? 1400 q.т? ? X1....зразумела, я палю, я не машына...

jovandj
22-11-2014, 18:21
Але і часу сара ніжэй, калі ласка, праверце карту часу большасць канферэнц-p-rail яшчэ і кароткая l inj у парытэт? паліва

Errecinque
22-11-2014, 18:41
Але і часу сара ніжэй, калі ласка, праверце карту часу большасць канферэнц-p-rail яшчэ і кароткая l inj у парытэт? паліва

Гэта я ведаю, але я хацеў бы знайсці табліцу, каб даведацца емістасць? фарсунак, prail і часу. Вы ведаеце, абрэвіятура фарсунак на 140 рэзюмэ, што шукаю што-то ў сеткі?

jovandj
22-11-2014, 18:58
Лінейная інтэрпаляцыя...а я думаю, што 90 мм3 падніміце prail 1450, і мы павінны быць, карту, час і ўзыходжанне да 1600, калі не памыляюся

Errecinque
22-11-2014, 19:07

jovandj
22-11-2014, 19:16
Віншую за праведзеную працу? а калі ен мае вялікі камунальныя паслугі? таму што я лічу, што 1600 не існуе прыбыццяў prail а калі вы працуеце да 1500 у вас, а той жа інфармацыі, у прамежкавыя значэння prail, а ecu интерполирует

Errecinque
22-11-2014, 19:28
Віншую за праведзеную працу? а калі ен мае вялікі камунальныя паслугі? таму што я лічу, што 1600 не існуе прыбыццяў prail а калі вы працуеце да 1500 у вас, а той жа інфармацыі, у прамежкавыя значэння prail, а ecu интерполирует
Вы на самай справе на восі prail цяпер я bp max 1500 і я выкарыстоўвала тыя, што ecu раней не выкарыстаў для набліжанага значэння. КРЫЧЫ ад 400 да 1400 я за 200 ачкоў, розніца цяпер толькі 100. Я думаў, што я зрабіў выдатна, але на самой справе, калі интерполирует нават у сярэдзіне усе марная праца....

jovandj
22-11-2014, 19:40
безумоўна, вы зрабілі добрую працу, я дам вам мае кампліменты, **** llo даецца а не лепшыя, бо не, што вы карыстаецеся ціску з крокам 100 бар у 100бар, але вы маглі б мець 450 бар, а затым 490bar затым 525 бара, таму ў любым выпадку ecu интерполирует, прэстыжнасць працы, аднак я думаю, што мая праблема есць кантролер pid, бо не я пік ад 1500 да 2000, з 2000 года турбіна мне піка-1,6 бар, як патрабуецца ў кароткі прыкладаю ЛОГ і і rev карце

jovandj
24-11-2014, 13:43
Хлопцы, прашу дапамогі....maf off я знайшоў камутатар на damos, што і hfm sensor installed 1si 0 не паставіў у 0-адключыць maf??

gianni1001
24-11-2014, 14:23
прывітанне Jovandi
даруй мае невуцтва, таму адключэнні maf (датчык масавага расходу паветра)?

jovandj
24-11-2014, 14:52
яго адключаю, таму што не чытае больш любіць значэння да мінімуму азначае 600 мг паветра за цыкл, што немагчыма, я хацеў бы ведаць, калі хто-то можа даць мне які-то рада я знайшоў 1c29cc switch для вызначэння патрэбаў whether the HFM sensor is installed or not (0: not installed, 1: installed) я не думаю, проста таму што датчык выдатку паветра таксама чытае T всасываемого паветра, я ведаю людзей на форуме, што яны адключаныя і 3 камутатары знайсці 1? для MAF рэальны, 2? для датчыка T і 3? DTC памяці, то павінна быць карта, каб пераўтварыць ад MAF на MAP, калі хто-небудзь хоча дапамагчы-у распараджэнні

jovandj
24-11-2014, 15:01
switch to disable (0) / уключыць (1) AFSCD_stErrAirTemp for freezing the air mass яшчэ, можа быць, гэта 1c2624, то DTC мы ўбачым, калі хто-небудзь хоча дапамагчы, я нават тэст на мой аўтамабіль
Дзякуй

Errecinque
25-11-2014, 16:50
Прывітанне Jovandj па-першае, я хачу павіншаваць вас за вашыя намаганні, якія вы самастойна заўважылі, нават у іншыя тэмы. я даў погляд з неафіта на карту, што ў вас апублікавана пачынаць. Я не ведаю, калі вы разабраліся з вашай праблемай, і рана, але я прашу вас адпраўляю 2 каналы, чаму гэтыя 2 абмежавальнікі iq (я думаю) не маюць значэння max усе 8000, але p? узнікаць і знікаць....другі экран: не ведаю, што гэта такое, але я хацеў бы ведаць, што адносіцца гэта змяненне па-за драйвера. Замест таго, каб астатнія бачылі, што вы хацелі паведаміць ecu 80 мм па маім сціплым думку, варта было б падняць ВР да 8000, таксама, усе 3 карты turbo ўсе 5 карт на этапе ўпырску і тры зменнай геаметрыі.
Адна рэч, невуцкія......калі выключыце цалкам датчык выдатку паветра, якое значэнне всасываемого паветра улікам ecu наладзіць дадзеныя?? Дзякуй

8885

8886

jovandj
25-11-2014, 16:59
тады, калі выдаліць MAF (датчык выдатку паветра), эбу счытвае паветра ў адпаведнасці з MAP (датчык ціску паветра) і робіць пераўтварэнні мне па-ранейшаму незразумелыя, што дазваляе ricavarsi колькасць паветра, на самай справе, калі пацягніце maf вам будзе адмовы але ходзіць усе роўна, я не магу бачыць экран, але што тычыцца абмежавальнікі iq, і ў адпаведнасці з умовамі транспартнага сродку, то есць, калі варта 8192, то TH2O ад 40 да 105C? калі я не памыляюся, дазваляе ўсе, гэта дызель, то есць у аптымальных умовах, есць 3 пасткі першага і F тэмпературы вады ў секунду, і тое, толькі згадваецца, што і а ў функцыі тэмпературы вады на 3? і баланс дызельнага помпы, што я не зразумеў яшчэ, але калі не крывой абмяжоўвае, праблема, на жаль, не я да гэтага часу не вырашана, з MAF адлучэння машыны лепш і не паліць, пачынае паліць на 3750, дзякуй за віншаванні, люблю і прысвячаю шмат часу на гэтыя даследаванні, таму што мне вельмі падабаецца увайсці ў аптычны ECU-BASED, практычна ў некалькіх станаўлюся адной ECU....ehehehe, калі я дрэнна сябе адчуваю, напад дыягназ і бачу, як DTC....жарт дзякуй

jovandj
27-11-2014, 16:32
Хлопцы, сення я зрабіў 20 25 пісання, правяраючы, ці кантралеры PID і пакінуўшы на врі карту VGT або overboost (як хочаце), я растлумачу, што я не спрабаваў, і я прыкладаю дакладныя адрасы
*1E1D78
*1E1E6C
*1E1F60
*1E2054
гэтыя 4 карты для PID фактар D т. е. Вытворнай
з праведзеных тэстаў гэтых карт, служаць для таго, каб трымаць максімум ціску, то есць ва ўмовах максімальнай нагрузкі пераходных працэсаў (на ўласным кароткае 2000 абаротаў, націскаю ўсе) служаць для захоўвання і праверыць, ці падсаладзіць пікавая overboost, у ВР мы знаходзім і RPM-QI у ММ3 ў выніку і каэфіцыент Вытворнай.
Пракручваючы ў 2D мы знаходзім іншыя 2 карты, аналагічныя
*1E2148
*1E2248
гэтыя тут, замест таго, з'яўляюцца фактарам, Інтэгратыўнасці, ВР тое ж самае, тыя да аб / мін ММ3, відавочна, у выніку сара фактар Интегративного, гэтыя, на мой погляд, кіруюць прагрэсаванне Prex Turbo і ліквідуюць задзірыны на паскарэнне, але не кантралююць пік, робяць так, што ціск застаецца верным, што ўстаноўлена на карту.
і, нарэшце, мы іншыя 2 карты
*1E2408
*1e2508
якія прызначаны для прапарцыйнага, ВР тое ж самае як вышэй, так і RPM-ММ3 у выніку сара, вядома, фактар прапарцыйна, гэтыя, на мой погляд, кантралююць ціск і робяць так, каб падтрымліваць яе пастаяннай, калі газ і пастаянны прыклад кіраўніцтва па раўніне да 90 км/ч без змены, газу і яны не робяць яго падняцца, утрымліваючы яе ў мэту ставіла карту з турба.
спадзяюся, я зрабіў, што заўгодна чакаю які-то ВЯЛІКІ, дай мне руку, ці меркаванне па гэтай нагоды, мы хочам падзякаваць маей турбіны, каб перажыўшы пік на 1,75 бар ціску.
PS moddando PID мяняецца вельмі дазавання машыну, вельмі вельмі

jacktheripper2
27-11-2014, 16:53
Вельмі добра, што вы зрабілі ўсе гэтыя выпрабаванні.
Ад таго, што ведаю я? P служыць для вызначэння "хуткасці?' дасягнуць мэты,Ей трэба, каб трымаць стабільнай, ці па-ранейшаму прытрымлівацца значэнні, устаноўленыя ў якасці мэты, D, нарэшце ? апошні кантралер, што часам, не ? нават не актыўным (таксама залежыць толькі ад sw sw), як не ? актыўны ўдзел у кіраванне ціску ў рампы, што таксама мае кантролер pid для налады лепш аб'ектыў і вымералі.

jovandj
27-11-2014, 17:10
Прывітанне, Джэк ? заўседы прыемна risentirti у маім выпадку фактар D ? актыўны ў карту, паставіўшы яго ў нуль або усе роўна зніжэнне, Я заўважыў ўсплеск некантралюемага ціску turbo

jovandj
27-11-2014, 17:29
M закранутае нават 1.8 з тым, адключаны або parzializzato вельмі, я вельмі крануты, але я падышоў вельмі, што вы кажаце, у рэшце рэшт прагрэсаванне prex turbo і хуткасць? дасягнуць былі супастаўныя у дачыненні да фактару, у той час як каэфіцыент P праверце стабільнасць? я ў л я выказаў пастаяннай нагрузкі і стрымлівання было б трымаць яго стабільным, так ідзе даволі добра, нават без Maf гаворка, што вы раней я выказаў здагадку, што ўцечка прадукцыйнасці праз некаторы час, менавіта гэта цяпер, здаецца, застаецца пастаяннай і ісці добра.
У адпаведнасці з картай падманулі нават pid падманам, маючы 2?bp мм3, відавочна, быўшы больш правільны, чым у выпадку падману я падкрэсліваю, і вось чаму падманулі ідзе так добра ўніз, у той час як з паінфармаваная аб тым, калі штрыхі pid машыны мяняецца вельмі

jovandj
27-11-2014, 20:50
Вельмі добра, што вы зрабілі ўсе гэтыя выпрабаванні.
Ад таго, што ведаю я? P служыць для вызначэння "хуткасці?' дасягнуць мэты,Ей трэба, каб трымаць стабільнай, ці па-ранейшаму прытрымлівацца значэнні, устаноўленыя ў якасці мэты, D, нарэшце ? апошні кантралер, што часам, не ? нават не актыўным (таксама залежыць толькі ад sw sw), як не ? актыўны ўдзел у кіраванне ціску ў рампы, што таксама мае кантролер pid для налады лепш аб'ектыў і вымералі.

Джэк, што цяпер перачытвала ўважліва, есць кантролер нават на p-rail??

jovandj
28-11-2014, 16:26
сення я зрабіў яшчэ 2 3 тэсту, я заўважыў, што кантролер PID выпраўляюць толькі, на самай справе, калі мы дакранаемся карту VGT і raccordiamo я забраў а затым адкрыта 5% фіксаваны ад 1750 да 5000, я заўважыў, што выпраўленне і значна менш, акрамя таго, я заўважыў, што ціск і больш стабільным, таму, калі ўдаецца линеаризовать самае можна VGT ад карту драйвера ECM pid робяць працу менш, і імі можна занядбаць

Errecinque
28-11-2014, 18:01
Вы спрабавалі зрабіць толькі карэкціроўкі Вр апошняя вось для 80 мм3 Интерполируя з Excel значэння кожнага абаротаў у хвіліну ад 5 да 70 Мм3 .

jovandj
28-11-2014, 18:23
Вы спрабавалі зрабіць толькі карэкціроўкі Вр апошняя вось для 80 мм3 Интерполируя з Excel значэння кожнага абаротаў у хвіліну ад 5 да 70 Мм3 .

Якія карты ідзе гаворка? ?

Errecinque
28-11-2014, 22:21
Якія карты ідзе гаворка? ?

Карты у драйвер vgt, што ты сказаў перад

jovandj
28-11-2014, 22:35
Карты у драйвер vgt, што ты сказаў перад

Глядзіце Errecinque я спрабаваў абнавіць breackpoint, але нічога не мяняецца pid дастаткова oppressivi....такім чынам, не мяняецца практычна нічога,....а я знайшоў правільнае пасрэдніцтва паміж pid і vgt і ідзе значна лепш, чым нават з maf стаката, т. к. пайшоў....толькі, што паветра шмат менш, бо закон ад map і да, што няма ціску і няма паветра істотна