Перегляд Повної Версії : Кодування ECU
flamingsn3Ak3r
20-10-2014, 11:21
Доброго ранку усім!!!!
Мені потрібна інформація,
я хотів би знати, якщо ? можете кодування ECU, тобто,
зафіксуйте її за допомогою паролів або кодів для зробити так щоб блок був
читається і редагований тільки від тих, хто там працює.
Привіт!
є де-SW, яка шифрує файли таким чином, щоб створити захист від читання
flamingsn3Ak3r
20-10-2014, 12:14
деякі sw, наприклад?
деякі sw, наприклад?
ecusafe має цю функцію, але не на всіх ecu і треба пу? створити проблеми
flamingsn3Ak3r
20-10-2014, 22:24
Яка проблема?
крім того, я знав, що ви могли тільки виключити EGR, DPF і т. д.
за допомогою цього програмного забезпечення
вибачте, я не зрозумів, чому? ви повинні шифрувати файли? ніхто ніколи не робить, то, якщо вам подобається це купити навколо c? sw, яка блокує з абонемента, але не ? ****** коста-na cifretta.
Яка проблема?
крім того, я знав, що ви могли тільки виключити EGR, DPF і т. д.
за допомогою цього програмного забезпечення
у деяких випадках обмірковує файл і створює проблеми в запису, але на bosch med 9.1 я тестував цю функцію з позитивними результатами.
паскуале
21-10-2014, 10:06
flamingsn3Ak3r
21-10-2014, 10:30
? навіть навпаки, не ? приємно, що всі вони мають замок ключ
для того, щоб увійти, коли вони хочуть, ще у вас ? безпека в pi? чому? якщо збитися
ключ знаю, хто йти ;)
є дві сторони, щоб розглянути....... пу? бути за/проти
вибачте, я не зрозумів, чому? ви повинні шифрувати файли? ніхто ніколи не робить, то, якщо вам подобається це купити навколо c? sw, яка блокує з абонемента, але не ? ****** коста-na cifretta.
як sichiama це програмне забезпечення???????
паскуале
22-10-2014, 10:49
? навіть навпаки, не ? приємно, що всі вони мають замок ключ
для того, щоб увійти, коли вони хочуть, ще у вас ? безпека в pi? чому? якщо збитися
ключ знаю, хто йти ;)
і потім, я повторюю, я заплатив вам. Якщо ти йому б зробили безкоштовно ви праві на 100%, але якщо він платить, немає.
Я думаю, cos
Я вважаю, справедливо те, що говорить паскуале. Не має сенсу вам блокують карту, заплатили, і часто навіть мало. На жаль, пу? трапитися, що вам вони лайно і pi? зрозумів, що ви розривали відносини з mapper. Клієнт що повинен робити в цьому випадку? На жаль, для мене все що є? ? сталося, і, на щастя, файл не був захищений, і я міг читати карту і замінити його одразу.
Від клієнта pretenderei абсолютно, що картка залишилася вільною, машина ? моєю власністю?, вашої роботи плачу, але на мої умови, ми сумуємо за тобою.
А якщо робите що-небудь подібне без попередження клієнта (у письмовому вигляді) ви віщує, навіть злочин......
Проблема ? що пу? трапитися воно може бути зроблено без відома клієнта.. на Щастя, більшість цього не робить, наскільки я знаю.
у кінцевому рахунку марна в будь-якому випадку. ви можете тільки блокувати читання з бд, але від bdm або jtag немає! Тому, якщо хтось хоче читати карту, що ти це пу? робити в будь-якому випадку, якщо відрізки трас і "пироги", як, які мені не подобаються взагалі. Тоді теоретично, якщо клієнт вимагає цього ти повинен fornigli орі і мод у будь-якому випадку.
stilo115cv
20-11-2014, 21:35
Winols блокує читання з БД, але тим не менше ? можете прочитати, завжди BDM або boot ( якщо це можливо )
matteo23
21-11-2014, 08:52
Добрий День всім...
Які функції повинні бути використані, щоб блокувати з WinOLS читання з БД..???
stilo115cv
21-11-2014, 19:34
на chk c'? функція блокування...
Але тільки в останніх версіях