Прагляд Поўнай Версіі : Кадаванне ECU
flamingsn3Ak3r
20-10-2014, 11:21
Усем добрай раніцы!!!!
Мне патрэбна інфармацыя,
я хацеў бы ведаць, калі ? можаце кадавання ECU, то есць,
зафіксуйце яе з дапамогай пароляў або кодаў для зрабіць так, каб блок быў
чытаны і рэдагуемы толькі ад тых, хто там працуе.
Прывітанне!
есць дэ-SW, якая шыфруе файлы такім чынам, каб стварыць абарону ад чытання
flamingsn3Ak3r
20-10-2014, 12:14
некаторыя sw, напрыклад?
некаторыя sw, напрыклад?
ecusafe мае гэтую функцыю, але не на ўсіх ecu, і трэба пу? стварыць праблемы
flamingsn3Ak3r
20-10-2014, 22:24
Якая праблема складаецца?
акрамя таго, я ведаў, што вы маглі толькі выключыць EGR, DPF і г. д.
з дапамогай гэтага праграмнага забеспячэння
прабачце, я не зразумеў, чаму? вы павінны шыфраваць файлы? ніхто ніколі не робіць, то, калі вам падабаецца гэта купіць вакол c? sw, якая блакуе з абанемента, але не ? ****** коста-na cifretta.
Якая праблема складаецца?
акрамя таго, я ведаў, што вы маглі толькі выключыць EGR, DPF і г. д.
з дапамогай гэтага праграмнага забеспячэння
у некаторых выпадках абдумвае файл і стварае праблемы ў запісу, але на bosch med 9.1 я тэставаў гэтую функцыю з станоўчымі вынікамі.
паскуале
21-10-2014, 10:06
flamingsn3Ak3r
21-10-2014, 10:30
? нават наадварот, не ? прыемна, што ўсе яны маюць замак ключ
для таго, каб увайсці, калі яны хочуць, яшчэ ў вас ? бяспеку ў pi? чаму? калі збіцца
ключ ведаю, хто ісці ;)
есць два бакі, каб разгледзець....... пу? быць за/супраць
прабачце, я не зразумеў, чаму? вы павінны шыфраваць файлы? ніхто ніколі не робіць, то, калі вам падабаецца гэта купіць вакол c? sw, якая блакуе з абанемента, але не ? ****** коста-na cifretta.
як sichiama гэта праграмнае забеспячэнне???????
паскуале
22-10-2014, 10:49
? нават наадварот, не ? прыемна, што ўсе яны маюць замак ключ
для таго, каб увайсці, калі яны хочуць, яшчэ ў вас ? бяспеку ў pi? чаму? калі збіцца
ключ ведаю, хто ісці ;)
і потым, я паўтараю, я заплаціў вам. Калі ты яму б зрабілі бясплатна вы б рацыю на 100%, але калі ен плаціць, няма.
Я думаю, cos
Я лічу, справядліва тое, што кажа паскуале. Не мае сэнсу вам блакуюць карту, заплацілі, і часта нават мала. На жаль, пу? здарыцца, што вам яны дзярмо і ў pi? зразумеў, што вы разрывалі адносіны з mapper. Кліент павінен рабіць у гэтым выпадку? Да жаль, для мяне ўсе, што есць? ? здарылася, і, на шчасце, файл не быў абаронены, і я мог чытаць карту і замяніць яго адразу.
Ад кліента pretenderei абсалютна, што карта засталася свабоднай, машына ? маей уласнасцю?, вашай працы плачу, але на мае ўмовы, мы сумуем па табе.
А калі робіце што-небудзь падобнае без апавяшчэння кліента (у пісьмовым выглядзе) вы прадвяшчае, нават злачынства......
Праблема ? што пу? здарыцца яно можа быць зроблена без ведама кліента.. да Шчасця, большасць гэтага не робіць, наколькі я ведаю.
у канчатковым рахунку бескарысная ў любым выпадку. вы можаце толькі блакаваць чытанне з бд, але ад bdm або jtag няма! Таму, калі хто-небудзь хоча чытаць карту, што ты гэта пу? рабіць у любым выпадку, калі адрэзкі трас і "пірагі", як, якія мне не падабаюцца ўвогуле. Тады тэарэтычна, калі кліент патрабуе гэтага ты павінен fornigli врі і мод у любым выпадку.
stilo115cv
20-11-2014, 21:35
Winols блакуе чытанне з БД, але тым не менш ? можаце прачытаць, заўседы BDM або boot ( калі гэта магчыма )
matteo23
21-11-2014, 08:52
Добры Дзень усім...
Якія функцыі павінны быць выкарыстаны, каб блакаваць з WinOLS чытанне з БД..???
stilo115cv
21-11-2014, 19:34
на chk c'? функцыя блакіроўкі...
Але толькі ў апошніх версіях