Перегляд Повної Версії : Драйвера/зміщення Велика Точка Mjt 90 К.с.
Привіт, хлопці, я хочу почати вивчати карту моїй машині, але коли навантаження з ecm titanium 1.61 пошук у базі даних мені не знайти драйвери...дані мого ебу: НОМЕР КРЕСЛЕННЯ FIAT 51843364 КІЛЬКІСТЬ HARWARE MJD6F3HW04P КІЛЬКІСТЬ програмне ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 3641PO90, c'? хтось пу? допоможіть мені зрозуміти? якщо їх не вважаю, що я їх повинен створити?
На додаток до ecm titanium, є й інші програми, щоб подивитися мою карту? Мені потрібно тільки, щоб почати розуміти значення і як працює карта.
Машиніст
18-10-2014, 20:05
Насправді драйвер для цього SW конкретного немає c'?, але я думаю, що ви можете спокійно використовувати те, що в кінцевому підсумку PL90 на ECM Titanium. Просто введіть "PL90" у полі Ім'я Драйвера пошук драйверів!
я поставив qul драйвер, але значення не переконати мене, наприклад, карту під назвою уприскування, f temp. повітря не я visuaqlizza rpm (всі 0), і негативні значення
Машиніст
19-10-2014, 11:58
cinqueturbo
19-10-2014, 12:25
Спробуйте Драйвер P13_PK90..
і подивитися, як v?..
як PL90, що P13_PK90 відображають значення і графіки однакові, так що я думаю, вони обидва правильні. Зараз ми в студії трохи...може бути, я намагаюся закрити egr. Спасибі всім
cinqueturbo
19-10-2014, 15:31
як PL90, що P13_PK90 відображають значення і графіки однакові, так що я думаю, вони обидва правильні. Зараз ми в студії трохи...може бути, я намагаюся закрити egr. Спасибі всім
В?
Для бачив карти, які вам вказує?
Ін'єкції
- карта часу уприскування (1)
- упорскування, f-налаштоване повітря (2)
- ін'єкції або temp повітря (1)
- egr duty cicle #1
- egr duty cicle #2
ОБМЕЖУВАЧІ
- обмежувач крутного моменту (1)
- обмежувач крутного моменту #1 (2)
- обмежувач крутного моменту #2 (2)
- обмежувач крутного моменту #3 (1)
- обмежувач тиску #1(2)
- обмежувач тиску #1 #1(2)
- обмежувач тиску #2(2)
- обмежувач тиску #3(1)
TURBO
- тиск турбо (2)
Gianmix, де ви точно?!?
Вивчає без драйверів, намагаючись зрозуміти карти...Деякі lim пари не потрібні, і можуть залишатися орі.Обмежувачі тиску, ні від кого-то, інші не служать, і іноді тиск турбо, не ? тиск турбо...
Дякую за допомогу, обговорення "marelli mjt давайте вчитися" всі адреси шістнадцяткові карти, розміщені вдалося знайти їх навіть у моїй версії ебу (навіть якщо shiftati адресу, але криві збігаються) і я починаю studiarci. Я вважаю, що спробує? редагувати 3 обмежувачі крутного моменту, тиску в рампі і трохи тиск турбо...а я боюся чіпати, час вприскування, я не хотів би розділити якийсь клапан.