Прагляд Поўнай Версіі : Драйвера/зрушэнне Вялікая Кропка Mjt 90 К.с.
Прывітанне, хлопцы, я хачу пачаць вывучаць карту маей машыне, але калі нагрузка з ecm titanium 1.61 пошук у базе дадзеных мне не знайсці драйверы...дадзеныя майго эбу: НУМАР ЧАРЦЯЖА FIAT 51843364 КОЛЬКАСЦЬ HARWARE MJD6F3HW04P КОЛЬКАСЦЬ праграмнае ЗАБЕСПЯЧЭННЕ 3641PO90, c'? хто-то пу? дапамажыце мне зразумець? калі іх не лічу, я іх павінен стварыць?
У дадатак да ecm titanium, есць і іншыя праграмы, каб паглядзець маю карту? Мне трэба толькі, каб пачаць разумець значэння і як працуе карта.
Машыніст
18-10-2014, 20:05
На самай справе драйвер для гэтага SW няма канкрэтнага c'?, але я думаю, што вы можаце спакойна выкарыстоўваць тое, што ў канчатковым выніку PL90 на ECM Titanium. Проста калі ласка, увядзіце "PL90" у полі Імя Драйвера пошук драйвераў!
я паставіў qul драйвер, але значэння не пераканаць мяне, напрыклад, у карту пад назвай ўпырску, f тэмпература паветра не мне visuaqlizza rpm (0), і есць адмоўныя значэння
Машыніст
19-10-2014, 11:58
cinqueturbo
19-10-2014, 12:25
Паспрабуйце Драйвер P13_PK90..
і паглядзець, як v?..
як PL90, што P13_PK90 адлюстроўваюць значэння і графікі аднолькавыя, так што я думаю, яны абодва правільныя. Зараз мы ў студыі трохі...можа быць, я спрабую зачыніць egr. Дзякуй усім
cinqueturbo
19-10-2014, 15:31
як PL90, што P13_PK90 адлюстроўваюць значэння і графікі аднолькавыя, так што я думаю, яны абодва правільныя. Зараз мы ў студыі трохі...можа быць, я спрабую зачыніць egr. Дзякуй усім
У?
Для бачыў карты, якія вам паказвае?
Ін'екцыі
- карта часу ўпырску (1)
- ўпырску, f-наладжанае паветра (2)
- ін'екцыі або temp паветра (1)
- egr duty cicle #1
- egr duty cicle #2
АБМЕЖАВАЛЬНІКІ
- абмежавальнік крутоўнага моманту (1)
- абмежавальнік крутоўнага моманту #1 (2)
- абмежавальнік крутоўнага моманту #2 (2)
- абмежавальнік крутоўнага моманту #3 (1)
- абмежавальнік ціску #1(2)
- абмежавальнік ціску #1 #1(2)
- абмежавальнік ціску #2(2)
- абмежавальнік ціску #3(1)
TURBO
- ціск турбо (2)
Gianmix, дзе вы сапраўды?!?
Вывучае без драйвераў, спрабуючы зразумець карты...Некаторыя lim пары не патрэбныя, і могуць заставацца на врі.Абмежавальнікі ціску, ні ад каго-то, іншыя не служаць, і часам ціск турбо, не ? ціск турбо...
Дзякуй за дапамогу, абмеркаванне "marelli mjt давайце вучыцца" усе адрасы шаснаццаткавыя карты, размешчаныя ўдалося знайсці іх нават у маей версіі эбу (нават калі shiftati адрас, але крывыя супадаюць) і я пачынаю studiarci. Я лічу, што паспрабуе? рэдагаваць 3 абмежавальнікі крутоўнага моманту, ціску ў рампы і ледзь ціск турбо...а я баюся чапаць, час ўпырску, я не хацеў бы падзяліць нейкі клапан.