Перегляд Повної Версії : датчик крутного моменту керма fiat
gabrilupo
16-10-2014, 13:23
привіт всім, у мене до вас питання задати.
що пристосування, що використовуються для калібрування датчика керма згідно вам ? дії можна виконувати за допомогою простого мультиметра?
legendaryslave
16-10-2014, 13:56
привіт всім, у мене до вас питання задати.
що пристосування, що використовуються для калібрування датчика керма згідно вам ? дії можна виконувати за допомогою простого мультиметра?
немає служить інструментом в школі або dignosi
gabrilupo
16-10-2014, 14:10
діагнози я міг би використовувати? тому що не всі роблять калібрування sonsore момент...і інструменти bvanco у вас що-небудь порадити?
будь діагноз, хоча, що змусить тебе interloquiare з ecu delphi 2
gabrilupo
16-10-2014, 23:44
так що в теорії я повинен досягти успіху з моєї враховуючи, що у мене є delphi, але я зробив так, що на деяких типу ypsilon я не калібрування пара/місці, а я функція на grande punto і інші
blackwolf76
17-10-2014, 00:55
Я bosch kts, добре на punto/panda, в той час як grande punto і т. п., не робить мене успішного калібрування.
Я bosch kts, добре на punto/panda, в той час як grande punto і т. п., не робить мене успішного калібрування.
з dephi 2013.02 вдається?
я використовую мультиметр? немає у хом, але вольт їжі датчик з 5v і показав диференціал напруги, створену з двох внутрішнього потенціометра на датчику спробуйте:
159sportwagon
17-10-2014, 21:11
З multiecuscan працює без проблем
я використовую мультиметр? немає у хом, але вольт їжі датчик з 5v і показав диференціал напруги, створену з двох внутрішнього потенціометра на датчику спробуйте:
дякую за ідею alien78, я майже роблю modulino і приєднати до гнізда.
gabrilupo
19-10-2014, 19:59
як ви з'ясувати, який з проводів йде на харчування?і значення в омах в безпосередній близькості? 0 скільки має коштувати?
carlo abarth
19-10-2014, 23:40
якщо ви можете помістити датчик і зніміть тримач обережно ..багато разів я не беру навіть не діагноз!!!
gabrilupo
20-10-2014, 00:09
не думаю, що це можливо на моделях з esp може бути, я помиляюся...
з esp,проблема пу? народитися, але, як правило ? чому? датчик показує 180? коли в реальності? колеса стоять прямо, а потім в мій єдиний випадок, я повернув рульової колонки до 0? колеса прямі,
Я calzandoli з трохи передбачливості не часто я навіть не калібрувати...то, можливо, з brainbee легкість
з esp та інше перо!!! хоче, щоб ми діагноз!!
відмінна ідея, мультиметра, коли я намагаюся його при першій можливості, спасибі
Хлопці, не знаю, чи в правильному розділі, але оскільки, однак, датчиків крутного моменту думаю, так...поясню:
У мене є delta 1.6 mjt 120 к. с обмін selectronic,спорадично і в проміжки не регулярні мені висвітлюють класичні індикатори Dell Esp, abs і коректор рульового колеса.В діагноз я вважаю як помилка "датчик рульового управління" код almomento не пам'ятаю, і в будь-якому випадку вирішує всі ricalibrando ж...так що при несправності не працює l система курсової стійкості автомобіля і повернення керма практично відсутній, це незручно, а нерви того, щоб їздити в цих умовах, поки я не маю часу, щоб повторити калібрування.додам, що іноді мене не буває протягом кількох місяців,іноді мені буває кілька разів протягом двох тижнів.навіть у деяких випадках я просто повернути шин в обидві сторони, щоб перебудувати все.хтось знає, чи що?буває ж, що мій друг, з тієї ж авто але з мкпп, тільки з більшою частотою.
Немає ради?не ви коли-небудь?
я думаю, що датчик втрачає калібрування, для розриву ж!!!
Найдивніше, що потім він працює протягом декількох місяців і місяців,перш ніж кілька днів тому не сталося до літа...
якщо дає помилку на датчик потрібно почати з того, замінивши його.
хтось ніколи не відкалібрований датчики ті, що квартира, яка йде зварена прямо на блок управління з допомогою мультиметра і як підключити, щоб зробити це?
ті, з плоскою дуже чутливі, і будуть відкалібровані саме в 0 я не знаю, якщо ви робите це за допомогою мультиметра.
Я знаю, що існують dime дюбель для цих датчиків або щось подібне, тому що в минулому мені було запропоновано придбати її.Якщо ти міняв їх кілька я пропоную повідомити, у вашого дилера щоб уникнути неприємностей і зробити все швидше.