КПК

Прагляд Поўнай Версіі : датчык крутоўнага моманту руля fiat

gabrilupo
16-10-2014, 13:23
прывітанне ўсім, у мяне да вас пытанне задаць.
што прыстасаванне, якія выкарыстоўваюцца для каліброўкі датчыка руля на згодна з вам ? можна выконваць дзеянні з дапамогай простага мультиметра?

legendaryslave
16-10-2014, 13:56
прывітанне ўсім, у мяне да вас пытанне задаць.
што прыстасаванне, якія выкарыстоўваюцца для каліброўкі датчыка руля на згодна з вам ? можна выконваць дзеянні з дапамогай простага мультиметра?
няма служыць інструментам у школе або dignosi

gabrilupo
16-10-2014, 14:10
дыягназы я мог бы выкарыстаць? таму што не ўсе робяць каліброўку sonsore момант...і інструменты bvanco у вас што-небудзь параіць?

audi sp
16-10-2014, 23:23
любы дыягназ, хоць, што прымусіць цябе interloquiare з ecu delphi 2

gabrilupo
16-10-2014, 23:44
так што ў тэорыі я павінен дамагчыся поспеху з маей улічваючы, што ў мяне есць delphi, але я зрабіў так, што на некаторых тыпу ypsilon я не ад каліброўкі пара/месцы, а я функцыя на grande punto і іншыя

blackwolf76
17-10-2014, 00:55
Я kts bosch, добра на punto/panda, у той час як на grande punto і т. п., не робіць мяне паспяховай каліброўкі.

alien78
17-10-2014, 13:02
Я kts bosch, добра на punto/panda, у той час як на grande punto і т. п., не робіць мяне паспяховай каліброўкі.
з dephi 2013.02 атрымоўваецца?

obd75
17-10-2014, 19:32
я выкарыстоўваю мультиметр? няма ў хом, але вольт ежы датчык з 5v і паказаў дыферэнцыял напружання, створаную з двух ўнутранага потенциометра на датчыку паспрабуйце:

159sportwagon
17-10-2014, 21:11
З multiecuscan працуе без праблем

ugoboss
17-10-2014, 21:40
я выкарыстоўваю мультиметр? няма ў хом, але вольт ежы датчык з 5v і паказаў дыферэнцыял напружання, створаную з двух ўнутранага потенциометра на датчыку паспрабуйце:

дзякуй за ідэю alien78, я раблю амаль modulino і далучыць да гнязда.

gabrilupo
19-10-2014, 19:59
як вы высветліць, які з правадоў ідзе на харчаванне?і значэнне ў омах ў непасрэднай блізкасці? 0 колькі павінна каштаваць?

carlo abarth
19-10-2014, 23:40
калі вы можаце змясціць датчык і зніміце трымальнік асцярожна ..шмат разоў я не бяру нават не дыягназ!!!

gabrilupo
20-10-2014, 00:09
не думаю, што гэта, магчыма, на мадэлях з esp можа быць, я памыляюся...

obd75
20-10-2014, 11:57
з esp,праблема пу? нарадзіцца, але, як правіла ? чаму? датчык паказвае 180? калі ў рэальнасці? колы стаяць прама, а затым у мой адзіны выпадак, я павярнуў рулявы калонкі да 0? колы прамыя,

giuseppe89
Я calzandoli з трохі прадбачлівасці не часта я нават не калібраваць...то, магчыма, з brainbee легкасць

carlo abarth
з esp і іншае пяро!!! хоча, каб мы дыягназ!!

франк-электрычны
выдатная ідэя, мультиметра, калі я спрабую яго пры першай магчымасці, дзякуй

giuseppe89
Хлопцы, не ведаю, ці ў правільным раздзеле, але паколькі, аднак, датчыкі крутоўнага моманту думаю, так...патлумачу:
У мяне есць delta 1.6 mjt 120 л. з абмен selectronic,спарадычна і ў прамежкі не рэгулярныя мне асвятляюць класічныя індыкатары Dell Esp, abs і карэктар рулявога колы.У дыягназ я лічу як памылка "датчык рулявога кіравання" код almomento не памятаю, і ў любым выпадку вырашае ўсе ricalibrando ж...так што пры няспраўнасці не працуе l сістэма курсавой ўстойлівасці аўтамабіля і вяртанне руля практычна адсутнічае, гэта нязручна, а нервы таго, каб ездзіць у гэтых умовах, пакуль я не маю часу, каб паўтарыць каліброўку.дадам, што часам мяне не бывае на працягу некалькіх месяцаў,часам мне бывае некалькі разоў на працягу двух тыдняў.нават у некаторых выпадках я проста павярнуць шын у абодва бакі, каб перабудаваць усе.хто-небудзь ведае, ці што?бывае ж, што мой сябар, з той жа аўто з мкпп, толькі з большай частатой.

giuseppe89
Няма рады?не вы калі-небудзь?

carlo abarth
я думаю, што датчык губляе каліброўку, для разрыву ж!!!

giuseppe89
Самае дзіўнае, што потым ен працуе на працягу некалькіх месяцаў і месяцаў,перш чым некалькі дзен таму, і не было да лета...ма

ugoboss
калі дае памылку на датчык трэба пачаць з таго,, першапачатковы.

франк-электрычны
хто-то ніколі не адкалібраваць датчыкі тыя, з тэлевізар з плоскім экранам, які ідзе звараная прама на блок кіравання з дапамогай мультиметра і як падключыць, каб зрабіць гэта?

ugoboss
тыя, з тэлевізар з плоскім экранам, вельмі адчувальныя, і будуць настроены менавіта на 0, я не ведаю, калі вы робіце гэта з дапамогай мультиметра.

giuseppe89
Я ведаю, што існуюць шаблоны-цэнтравальнага для гэтых датчыкаў або што-то падобнае, таму што ў мінулым мне было прапанавана купіць яе.Калі вы зменіце некалькі, я прапаную вам паведаміць ад вашага дылера, каб пазбегнуць рогне і зрабіць усе хутчэй.