Прагляд Поўнай Версіі : памылка " будзільнік " / будзільнік kessv2 клон
Усім прывітанне, як назва kess дастае гэтая памылка, калі я спрабую чытаць ecu renault megane 2 1.5 dci 74 квт-100cv сістэмы delphi.....
? поспеху ў gi? для каго-то?
Загадзя дзякуй
magi1984
14-10-2014, 14:44
памылка "будзільнік" / будзільнік азначае, што вы выбралі спосаб сувязі, няправільна, cio? як прымушае выбіраць k-line або can. калі вы kline і дае памылку "званок-будзільнік", то трэба было выкарыстоўваць CAN
Але я не з 2 варыянтаў....
Але я не з 2 варыянтаў....
я не магу выбраць can або k-line робіць усе гэта аўтаматычна....
raffaell0
12-11-2014, 18:10
*setor? Пытанне, калі нападалі kess да раз'ем obd, і спрабавала чытаць ці пісаць,напружанне ноўтбука, дзе l ?у вас падлучаны?
explode82
12-11-2014, 23:15
паглядзець, што есць пі? пратаколы для ecu delphi, вельмі верагодна, што вы няправільна вылучыце пратакол для чытання ecu
Ноўтбук быў з харчаваннем ад сеткі...
І я паспрабаваў усе даступныя пратаколы
legendaryslave
13-11-2014, 16:42
павялічваецца напружанне батарэі
raffaell0
15-11-2014, 10:16
Ок.Я думаў, што было звязана з праблемамі напружання току. У чым не ориг. І заўседы р? адчувальныя да гэтых пытаннях.
2?:
Ты заплаціў цокаль і напісаў файл і выдаліць Маркеры?
у выпадку, калі ен есць у сеціве рашэння, як вы можаце вырашыць іх, які пачынаецца з чысткі кантактаў на карту памяці Sd, у той перапісаць патч, які вырашае гэтую праблему. Я не думаю, што есць і іншыя рашэнні, акрамя згаданых