Перегляд Повної Версії : холодний старт doblo 1.9
MultiBravo
12-10-2014, 14:47
я dobl? 1.9 mjet 105 2008 року з мапу 865-489, з проблемами холодного запуску, особливо..
обманюючи датчик температури води дуже добре..
в базі даних giarras прикріплений файл 865-091 як оновлення fiat для вильоту..
з ecm не бачу "карту пуск" для файлу 091..
Ви думаєте, я можу завантажити його спокійно? хто-небудь знає адреси файлу 091?
або я міг би збільшити файл 489 бачили, що таблиця з ecm бачу..
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=1265&d=1348854406
Дякую!!!
giuseppe1374
14-10-2014, 09:17
проблеми при запуску ви маєте на увазі, що потрібно настоювати кілька секунд після запуску? на діагностиці перевірили, що помилки дає? контрольовані значення в реальному часі, особливо в магістралі високого тиску, а також системи рециркуляції ог
MultiBravo
14-10-2014, 13:17
у діагнозі немає помилок, перший запуск триває 5 секунд, а потім частину повільно, з легким дим блакитний, а потім розвантаження ? чистий і працює добре..
тиск в магістралі rail впорскує відразу потрібне значення на 350-380 бар..
egr теж добре працює, і значення датчик витрати повітря..
я зробив припущення, що двигун втратив кілька обертів і, змовницьки відображення худий, двигун межі втоми, починаючи..
Мені потрібна допомога в пошуку карту "пара в пуск" у файлі 091, так? з ecm не вважаю..
giuseppe1374
15-10-2014, 12:23
перш ніж зробити цей етап egr випробування
gabrilupo
15-10-2014, 14:01
від того, що знаю я, ці автомобілі не мають особливих проблем на картах для пуску...я controllerei egr, як каже йосип, то passerei побачити щось ще... вибачте, якщо я кажу, фігня...
я б навіть reviosionata на стартер
MultiBravo
15-10-2014, 20:30
я теж схиляюся для огляду на самокат..
хтось не перевірив, скільки оборотів робить двигун стартера примусово протягом тривалого часу (наприклад, від'єднати роз'єм форсунок)?
rdponline
15-10-2014, 22:12
У мене була така ж проблема, на мій dobl?, я перероблено і відредаговано стартер, mo боку відразу. У egr то я вже повернуто.
MultiBravo
15-10-2014, 23:18
ось подивіться..;)
скільки років/км було в середині, коли ви ? довелося проблема?
carlo abarth
15-10-2014, 23:49
страждають мотори ці фургони ...слухайте, колеги!!!
MultiBravo
16-10-2014, 07:20
існує електродвигуна зростання?
на vw з проблемами стартера деякі кажуть, що встановлений комплект модернізації Bosch..
такий комплект забезпечує зміну індукованих і щітки..
rdponline
16-10-2014, 07:25
Фургон має 300000 км і 13anni...
rdponline
16-10-2014, 07:27
Електродвигун зростання роблю я, але на vw interviena з карти... звичайно, якщо двигун вже і пішов смажити tantoval змінити.
MultiBravo
16-10-2014, 13:17
У мене була така ж проблема, на мій dobl?, я перероблено і відредаговано стартер, mo боку відразу. У egr то я вже повернуто.
що значить для зміни? оброблений? :D
rdponline
16-10-2014, 15:12
ви змінили, то я можу повернути на pi? cos? частина перша, роботи і застосовується на всі мотори стартера, просто зменшити в діаметрі індуктором, що вони робили, механіків старої школи, щоб запустити двигуни spompati та розпаковуються
gabrilupo
16-10-2014, 15:39
що ти маєш на увазі? ви повинні змінити індуктором або просто відшліфувати ?
rdponline
16-10-2014, 17:21
відшліфувати 0.15/0.20 мм
або, якщо існують, щоб ті мотори, купіть індукованих зростання
MultiBravo
16-10-2014, 20:52
точіння 2 десятих, як правило, зроблені на ротори двигунів постійного струму промислові у рамках розгляду і х досвід, який вони ніколи не збільшив потужність.. пу? бути, що, будучи зруйновані, токарні включає показники, втратила..
швидкість? ? дата від струму, який проходить через витки dell обмотки.. мало зміниться, якщо діаметр значно зменшується..
MultiBravo
16-10-2014, 20:57
X досвід роботи на промислових двигунів не бачив, - збільшити потужність двигунів з одного токарної обробки 2 десятих, які, як правило, виконується в рамках огляду.. ймовірно, збираються продуктивність втратив від потертостей..
швидкість? ? дата від струму, який циркулює в spire, а також зменшення діаметра колектора істотно, що є? ? не має ніякого значення для потужності і швидкості?..
gabrilupo
16-10-2014, 23:51
я не хочу сказати, фігня, але, можливо, зменшується плече важеля крутного моменту на motoreessendo ротора, менший діаметр і, отже, єдиний, ккд і споживана потужність, якщо пара зменшується швидкість? кутовий зобов'язані збільшити...помиляюся?
rdponline
17-10-2014, 05:57
Multibravo ve хочете, можете спробувати мій dobl?, панда, моя сестра, в точку, мій батько, гольф клієнта, переміщення один, і cos? далі, я міг би показати хороший список. Кажу, як факт, може бути, крейда у промисловій сфері не йде, але мотори стартера автомобіля, не кажучи вже про те, як собі говорити дурниці, я знаю, що кажу, досвід роботи.
rdponline
17-10-2014, 06:01
Ах, я забув, токарна обробка проводиться на організм заліза якоря для прискорення не на міді, де удар spezzole. З різних випробувань, проведених більше зменшується більше 0.15 0.20 більше він йде швидко, але потім монтується втрачає владу.
MultiBravo
17-10-2014, 13:23
Ах, я забув, токарна обробка проводиться на організм заліза якоря для прискорення не на міді, де удар spezzole. З різних випробувань, проведених більше зменшується більше 0.15 0.20 більше він йде швидко, але потім монтується втрачає владу.
ви висловили погано, то..�і ? байдуже, якщо це промисловий двигун або d для запуску: ? завжди двигуном постійного струму..
у будь-якому випадку проточку колектора ? не має значення, зовсім інша справа ? токарна обробка пакета dell індукованих.. li ви йдете до зміни повітряного зазору ( відстань між рухомою частиною і постійні магніти або обмотки statorici).
зазор впливає на продуктивність..
MultiBravo
17-10-2014, 13:30
я не хочу сказати, фігня, але, можливо, зменшується плече важеля крутного моменту на motoreessendo ротора, менший діаметр і, отже, єдиний, ккд і споживана потужність, якщо пара зменшується швидкість? кутовий зобов'язані збільшити...помиляюся?
сила, яка змушує обертатися двигун, одержуваного від взаємодії поля від обмотки статора з потоком, створений з статора, як правило, магніти на мотори d стартера..
rdponline
17-10-2014, 14:16
якщо ви подивіться мої відповіді вище, не кажу колектора, але привели. колектор ти призначений ти.
MultiBravo
17-10-2014, 17:48
? правда, ви праві..
я ? прийшов в авто думаю до колектора, чому? в огляді з токарної спонукало я та інші, ми маємо на увазі колектор..
скорочення заліза колектора ? зміна значення порівняно з повітряний зазор, розраховується виробником, що б я не.. я думаю, що з допомогою токарної обробки колектора і smiccatura-й? відгодовує goo / replace. втулки стартера знаходить обертання, оригінальні.. або принаймні я завжди робив так.. потім кожен робить так як вважає.. �
riccardo59
17-10-2014, 21:23
Хлопці, перш ніж виконувати всі ці зміни, чому? не контролює датчик тиску за насосом дизельного палива, що часто зношується гума або
ви знос, або тефлон і втрачаєте деякий тиск з самого початку, на старих машинах я ? траплялося часто.-
MultiBravo
17-10-2014, 22:19
S? s?, я згоден з вами, починаючи від речей-й? тривіальні, але іноді змушують нас втрачати багато часу на пошуки..��
просто бачу, що це не втратьте дизель назовні, або необхідно зняти датчик?
однак, ці засоби, страждають на стартер, навіть якщо миль, то може знадобитися ревізія стартер, якщо інших проблем на харчування і впуску і т. д.
MultiBravo
20-10-2014, 18:50
? правда, чому? може бути, він кілька кілометрів, але роки є..
окислення і старіння жиру королівство пилу, які знаходяться в дзвін зчеплення викликають тертя.
x абсурдно ? взяв краще один, який працює всі дні з машиною..
enzopezzano
02-11-2014, 09:32
Без слів!!!!
riccardo59
02-11-2014, 09:41
Не втрачає дизельне паливо назовні, але по мірі зносу гуми, тефлонові, і ви не можете його бачити, і втрачають тиск, я ? натрапив на щит з двигуном peugeot.-
Я не читав всі обговорення. На холодному двигуні при відключенні датчика h2o добре?
MultiBravo
02-11-2014, 22:00
Без слів!!!!
cio???? що ви маєте на увазі?
MultiBravo
02-11-2014, 22:02
S? ви, я моделювання температурі 0 градусів і ? партія велика.. за те, що я хочу дати трохи бензину карті..
enzopezzano
03-11-2014, 14:17
cio???? що ви маєте на увазі?
Те, що я написав!!!!
MultiBravo
03-11-2014, 19:25
Шановний Enzo, це не ? дух форуму..
Ми тут x допомагати, обмінюватися порадами і поділитися досвідом, який кожен з нас робить, щоб рости все; як учитель, що новачок..
Тому ви не повинні сказати "у мене є істина?" і потім не сперечатися і не носити конструктивний внесок в обговорення.
Коментар для себе і "cattivino" не потрібна нікому, якщо не ? аргументоване. Якщо у вас є рішення цієї проблеми також може допомогти нас, бідних людини
що ми, стискаючи в cervellino..
Тоді p? доброта і виховання не вдасться ніколи.
Я також міг би сказати тобі змінити роботу, але не ? так, і це не ? цей дух, який ми повинні тримати. ми не повинні кинути його в полеміку..
Ми співпрацюємо.. ;)
S? ви, я моделювання температурі 0 градусів і ? партія велика.. за те, що я хочу дати трохи бензину карті..
там повинна бути карта стартера, деякі страждають небагато, але потім відходять, просто збільшити його трохи інакше дизель не можете віддати
enzopezzano
03-11-2014, 21:15
Ви сказали, що, від'єднати датчик температури двигуна, ну, тоді починається з наявності новий і не ostinarti із змінами на стартер eccc..... Корекція форсунок холодної, відкриття і тиск дизель inavviamento, роботи egr. Всі речі, які можуть викликати запусків важко. Мені здається, ти сказав, що всі в інше місце!!!!! Пам'ятаєш???
enzopezzano
03-11-2014, 21:16
Мені здається, що ви, також сказав, що у вас є дві форсунки, виправлення, трохи високі!!!!
enzopezzano
03-11-2014, 21:21
Подібних проблем я бачу практично кожен день, але я ніколи не "обробили" стартера або змінити мапу крутний момент стартера. Дійсно, один раз, але там було -28 в Турині.
Подібних проблем я бачу практично кожен день, але я ніколи не "обробили" стартера або змінити мапу крутний момент стартера. Дійсно, один раз, але там було -28 в Турині.
вибачте, enzo, іноді корекція inj в самий холодний і протягом перших 2 хвилин, може бути навіть трохи в кінці, і щось нормальне, то повинно бути в канонічних +/- 1,5 мм3, хоча для мене занадто багато, наприклад, я гарячий, я максимум +/- 0,1 або 0,2, але в холод я теж бачу, + / - 2,5 матеріал 30-40 секунд
enzopezzano
03-11-2014, 22:46
Якщо форсунки в нормі, навіть в холоди ви значення, близькі до нуля. Чи можу я поставити його на чорно-білих!!!
MultiBravo
03-11-2014, 22:56
по мені виправлення не є катастрофічними, чому? через 1 хвилину відмінні..
датчик температури не відчуваю, що це змінити, чому? необхідні значення в діагностиці є правильними..
дизельний двигун потребує стартера, обороти правильно, то я став їх аналіз..
я є свічки розжарювання, які я не пробував, я вірний діагноз, що не аномалії.. вас, що ви підприємець? експерти, чи можу я мати проблеми розжарювання
і індикатор блимає?
Enzo, машини, які мали високі значення корекції, коли йшли, ридали протягом перших хвилин? якщо simulavi пуску-й? холодно, від'єднати датчик, як відходили?
Якщо форсунки в нормі, навіть в холоди ви значення, близькі до нуля. Чи можу я поставити його на чорно-білих!!!
Я тобі вірю....але двигуни не комп'ютер...холодною, і перші 30 секунд 40 я можу навіть не близько до 0 і і фізіологічні підтверджено pompista bosch очевидно, що якщо після 2-3 хвилин, вони 3-ce щось не так, не обов'язково форсунки також можуть бути циліндри
MultiBravo
03-11-2014, 23:05
Потім форсунки можу залишити їх стояти.. ;)
enzopezzano
04-11-2014, 06:08
Без слів!!!!!
enzopezzano
04-11-2014, 06:09
Гарна розвага.
MultiBravo
04-11-2014, 12:32
.!!! але pompista bosch якщо він говорить, cos?, не dir? зі знанням справи?
форсунки, ви їх завжди змінюються чи можна відремонтувати enzo?
enzopezzano
04-11-2014, 13:16
Як правило, вони переглядають, якщо не будуть знищені, але не в вашому випадку.
А Enzo. Ж проблема вирішена, вчора на гонці mjet.вирішена з ревізії форсунок.
Enzo, я можу запитати, ви коли-небудь пробували змінити мапу крутного моменту при старті в 19-20 mjet
enzopezzano
05-11-2014, 18:30
Ми один раз на 147 Mb 120cv. При температурі зовнішнього повітря -28 заводився довго і погано, крутилася трохи змінити цю карту, і проблема вирішена. на 2.0 ще немає.