Прагляд Поўнай Версіі : халодны старт doblo 1.9
MultiBravo
12-10-2014, 14:47
я dobl? 1.9 mjet 105 2008 года з карту 865-489, з праблемамі халоднага запуску, асабліва..
падманваючы датчык тэмпературы вады вельмі добра..
у базе дадзеных giarras прымацаваны файл 865-091 як абнаўленне fiat для вылету..
з ecm не бачу "карту ў пуск" для файла 091..
Вы думаеце, я магу загрузіць яго спакойна? хто-небудзь ведае адрасы файла 091?
ці я мог бы павялічыць файл 489 бачылі, што табліца з ecm бачу..
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=1265&d=1348854406
Дзякуй!!!
giuseppe1374
14-10-2014, 09:17
праблемы пры запуску вы маеце на ўвазе, што трэба настойваць некалькі секунд пасля запуску? на дыягностыцы праверылі, што памылкі дае? кантраляваныя значэння ў рэальным часе, асабліва ў магістралі высокага ціску, а таксама сістэмы рэцыркуляцыі ог
MultiBravo
14-10-2014, 13:17
у дыягназе няма памылак, першы запуск доўжыцца таксама 5 секунд, а затым частка павольна, з легкім дым блакітны, а потым разгрузка ? чысты і працуе добра..
ціск у чыгуначныя магістралі ўпырсквае адразу патрэбнае значэнне на 350-380 бар..
egr таксама добра працуе, і значэння датчык выдатку паветра..
я зрабіў здагадку, што рухавік страціў некалькі абаротаў і, змоўніцку адлюстраванне худы, рухавік мяжы стомленасці, пачынаючы..
Мне патрэбна дапамога ў пошуку карту "пара ў пуск" у файле 091, так? з ecm не лічу..
giuseppe1374
15-10-2014, 12:23
перш чым зрабіць гэты этап egr і выпрабаванні
gabrilupo
15-10-2014, 14:01
ад таго, што ведаю я, гэтыя аўтамабілі не маюць асаблівых праблем на картах для пуску...я controllerei egr, як кажа іосіф, то passerei праверыць, ці нешта яшчэ... прабачце, калі я кажу, фігня...
я б нават reviosionata на стартар
MultiBravo
15-10-2014, 20:30
я таксама схіляюся для агляду на самакат..
хто-то не праверыў, колькі абаротаў робіць рухавік стартара прымусова на працягу доўгага часу (напрыклад, адмацаваць раздымы фарсунак)?
rdponline
15-10-2014, 22:12
У мяне была такая ж праблема, на мой dobl?, я перапрацавана і рэдагавана стартар, mo боку адразу. У egr то я ўжо звернута.
MultiBravo
15-10-2014, 23:18
вось паглядзіце..;)
колькі гадоў/км было ў сярэдзіне, калі вы ? давялося праблема?
carlo abarth
15-10-2014, 23:49
пакутуюць маторы гэтыя фургоны ...слухайце, калегі!!!
MultiBravo
16-10-2014, 07:20
існуе электрарухавіка росту?
на vw з праблемамі стартара некаторыя кажуць, што усталяваны камплект мадэрнізацыі Bosch..
такі камплект забяспечвае змена індукаваных і шчоткі..
rdponline
16-10-2014, 07:25
Фургон мае 300000 км і 13anni...
rdponline
16-10-2014, 07:27
Электрарухавік росту раблю я, але на vw interviena з карты... вядома, калі рухавік ужо і пайшоў смажыць tantoval змяніць.
MultiBravo
16-10-2014, 13:17
У мяне была такая ж праблема, на мой dobl?, я перапрацавана і рэдагавана стартар, mo боку адразу. У egr то я ўжо звернута.
што значыць для змены? апрацаваны? :D
rdponline
16-10-2014, 15:12
вы змянілі, то я магу павярнуць на pi? cos? частка першая, працы і дастасавальна на ўсе маторы стартара, проста паменшыць у дыяметры індуктарам, што яны рабілі, механікаў старой школы, каб запусціць рухавікі spompati і распакоўваецца
gabrilupo
16-10-2014, 15:39
што ты маеш на ўвазе? вы павінны змяніць индуктором або проста адшліфаваць то ?
rdponline
16-10-2014, 17:21
адшліфаваць 0.15/0.20 мм
або, калі існуюць, каб тыя маторы, купіце індукаваных росту
MultiBravo
16-10-2014, 20:52
дакладны 2 дзясятых, як правіла, зробленыя на ротары рухавікоў пастаяннага току прамысловыя ў рамках разгляду і х вопыт, які яны ніколі не павялічыў магутнасць.. пу? быць, што, будучы разбураныя, такарныя ўключае паказчыкі, страціла..
хуткасць? ? дата ад току, які праходзіць праз віткі dell абмоткі.. мала зменіцца, калі дыяметр памяншаецца значна..
MultiBravo
16-10-2014, 20:57
X вопыт працы на прамысловых рухавікоў не бачыў, - павялічыць магутнасць рухавікоў з адной такарнай апрацоўкі 2 дзясятых, якія, як правіла, выконваецца ў рамках агляду.. верагодна, збіраюцца прадукцыйнасць страціў ад пацертасцяў..
хуткасць? ? дата ад току, які цыркулюе ў spire, а таксама памяншэнне дыяметра калектара істотна, што есць? ? не мае ніякага значэння для магутнасці і хуткасці?..
gabrilupo
16-10-2014, 23:51
я не хачу сказаць, фігня, але, магчыма, памяншаецца плячо рычага крутоўнага моманту на motoreessendo ротара, меншы дыяметр і, такім чынам, адзіны, ккд і спажываная магутнасць, калі пара памяншаецца хуткасць? кутні абавязаны павялічыць...памыляюся?
rdponline
17-10-2014, 05:57
Multibravo ve хочаце, можаце паспрабаваць мой dobl?, панда, мая сястра, у кропку, мой бацька, гольф кліента, перамяшчэння сябар, і cos? далей, я мог бы паказаць добры спіс. Кажу, як факт, можа быць, мел у прамысловай сферы не ідзе, але маторы стартара аўтамабіля, не кажучы ўжо пра тое, як сабе казаць глупства, я ведаю, што кажу, вопыт працы.
rdponline
17-10-2014, 06:01
Ах, я забыўся, такарных апрацоўка вырабляецца на арганізм жалеза якара для паскарэння не на медзі, дзе ўдар spezzole. З розных выпрабаванняў, праведзеных больш памяншаецца больш 0.15 0.20 больш ен ідзе хутка, але затым мантуецца губляе ўладу.
MultiBravo
17-10-2014, 13:23
Ах, я забыўся, такарных апрацоўка вырабляецца на арганізм жалеза якара для паскарэння не на медзі, дзе ўдар spezzole. З розных выпрабаванняў, праведзеных больш памяншаецца больш 0.15 0.20 больш ен ідзе хутка, але затым мантуецца губляе ўладу.
вы выказалі дрэнна, то..�і ? абыякава, калі гэта прамысловы рухавік або d для запуску: ? заўседы рухавіком пастаяннага току..
у любым выпадку проточка калектара ? не мае значэння, зусім іншая справа ? такарны апрацоўка пакета dell індукаваных.. li вы ідзяце да змены паветранага зазору ( адлегласць паміж верціцца часткай і пастаянныя магніты або абмоткі statorici).
зазор ўплывае на прадукцыйнасць..
MultiBravo
17-10-2014, 13:30
я не хачу сказаць, фігня, але, магчыма, памяншаецца плячо рычага крутоўнага моманту на motoreessendo ротара, меншы дыяметр і, такім чынам, адзіны, ккд і спажываная магутнасць, калі пара памяншаецца хуткасць? кутні абавязаны павялічыць...памыляюся?
сіла, якая прымушае круціцца рухавік, што атрымліваецца ад узаемадзеяння поля ад абмоткі статара з патокам, створаны з статара, як правіла, магніты на маторы d стартара..
rdponline
17-10-2014, 14:16
калі вы паглядзіце мае адказы вышэй, не кажу калектара, але прывялі. калектар ты прызначаны ты.
MultiBravo
17-10-2014, 17:48
? праўда, вы маеце рацыю..
я ? прыйшоў у аўто думаю да калектару, чаму? у аглядзе з такарнай заахвоціла я і іншыя, мы маем на ўвазе калектар..
скарачэння жалеза калектара ? змена значэння па параўнанні з паветраны зазор, разлічваецца вытворцам, што б я не.. я думаю, што з дапамогай такарнай апрацоўкі калектара і smiccatura-й? адкормліваюць goo / replace. ўтулкі стартара знаходзіць кручэння, арыгінальныя.. ці па меншай меры, я заўседы рабіў так.. затым кожны робіць так, як лічыць.. �
riccardo59
17-10-2014, 21:23
Хлопцы, перш чым выконваць усе гэтыя змены, чаму? не кантралюе датчык ціску за помпай дызельнага паліва, што часта гума зношваецца або
вы знос, або тефлон і губляеце некаторы ціск з самага пачатку, на старых машынах я ? здаралася часта.-
MultiBravo
17-10-2014, 22:19
S? s?, я згодны з вамі, пачынаючы ад рэчаў-й? трывіяльныя, але часам прымушаюць нас губляць шмат часу на пошукі..��
проста бачу, што гэта ці не страцьце дызель вонкі, або неабходна зняць датчык?
аднак, гэтыя сродкі, пакутуюць ад на стартар, нават калі міль, то можа спатрэбіцца рэвізія стартар, калі іншых праблем на харчавання і ўпускаючы і г. д.
MultiBravo
20-10-2014, 18:50
? праўда, чаму? можа быць, ен у некалькіх кіламетрах, але гадоў есць..
акіслення і старэння тлушчу каралеўства пылу, якія знаходзяцца ў звон счаплення выклікаюць спрэчкі..
x абсурдна ? узяў лепш адзін, які працуе штодня з машынай..
enzopezzano
02-11-2014, 09:32
Без слоў!!!!
riccardo59
02-11-2014, 09:41
Не губляе дызельнае паліва вонкі, але па меры зносу гумы, тефлоновый і не можаце бачыць гэта, і яны губляюць ціск, я ? наткнуўся на шчыт з рухавіком peugeot.-
Я не чытаў усе абмеркаванне. На халодным рухавіку пры адключэнні датчыка h2o добра?
MultiBravo
02-11-2014, 22:00
Без слоў!!!!
cio???? што вы маеце на ўвазе?
MultiBravo
02-11-2014, 22:02
S? так, я мадэляванне тэмпературы 0 градусаў ? стартаваў.. за тое, што я хачу даць трохі бензіну карце..
enzopezzano
03-11-2014, 14:17
cio???? што вы маеце на ўвазе?
Тое, што я напісаў!!!!
MultiBravo
03-11-2014, 19:25
Паважаны Enzo, гэта не ? дух форуму..
Мы тут x дапамагаць, абменьвацца парадамі і падзяліцца вопытам, які кожны з нас робіць, каб расці ўсе; як настаўнік, што пачатковец..
Таму не варта казаць "у мяне есць ісціна?" і потым не спрачацца і не насіць канструктыўны ўклад у абмеркаванне.
Каментар самамэтай і "cattivino" не патрэбна нікому, калі вы не ? аргументаванае. Калі ў вас есць рашэнне гэтай праблемы, вы таксама можаце дапамагчы нам бедным чалавека
што мы, сціскаючы ў cervellino..
Тады p? дабрыні і выхавання не атрымаецца ніколі..
Таксама я мог бы сказаць табе змяніць працу, але не ? правільна і не ? гэты дух, які мы павінны трымаць. мы не павінны кінуць яго ў палеміку..
Мы супрацоўнічаем.. ;)
S? так, я мадэляванне тэмпературы 0 градусаў ? стартаваў.. за тое, што я хачу даць трохі бензіну карце..
там павінна быць карта стартара, некаторыя пакутуюць крыху, але потым адыходзяць, проста павялічыць яго трохі інакш дызель не можаце аддаць
enzopezzano
03-11-2014, 21:15
Вы сказалі, што, адлучыць датчык тэмпературы рухавіка, ну, тады пачынаецца з наяўнасці новы і не ostinarti з зменамі на стартар eccc..... Карэкцыя фарсунак халоднай, адкрыцце і ціск дызель inavviamento, працы egr. Усе рэчы, якія могуць выклікаць запускаў цяжка. Мне здаецца, ты сказаў, што ўсе ў іншае месца!!!!! Памятаеш???
enzopezzano
03-11-2014, 21:16
Мне здаецца, што вы, таксама сказаў, што у вас есць дзве фарсункі, выпраўлення, трохі высокія!!!!
enzopezzano
03-11-2014, 21:21
Падобных праблем я бачу практычна кожны дзень, але я ніколі не "апрацавалі" стартара або змяніць карту крутоўны момант стартара. Сапраўды, адзін раз, але там было -28 ў Турыне.
Падобных праблем я бачу практычна кожны дзень, але я ніколі не "апрацавалі" стартара або змяніць карту крутоўны момант стартара. Сапраўды, адзін раз, але там было -28 ў Турыне.
выбачайце, enzo, часам карэкцыя inj ў самы халодны і на працягу першых 2 хвілін, можа быць нават крыху ў канцы, і што-то нармальнае, то павінна быць у кананічных +/- 1,5 мм3, хоць для мяне занадта шмат, напрыклад, я гарачы, я максімум +/- 0,1 або 0,2, але ў холад я таксама бачу +/- 2,5 матэрыял 30-40 секунд
enzopezzano
03-11-2014, 22:46
Калі фарсункі ў норме, нават у холаду вы значэння, блізкія да нуля. Ці магу я паставіць яго на чорна-белых!!!
MultiBravo
03-11-2014, 22:56
па мне выпраўлення не з'яўляюцца катастрафічнымі, чаму? праз 1 хвіліну выдатныя..
датчык тэмпературы не адчуваю, што гэта змяніць, чаму? патрабаваныя значэння ў дыягностыцы, з'яўляюцца правільнымі..
дызельны рухавік мае патрэбу стартара, абароты правільна, то я стаў іх аналіз..
я есць свечкі напальвання, якія я не спрабаваў, я верны дыягназ, што не ад анамалій.. вас, што вы пі? эксперты, ці магу я мець праблемы свечак
і індыкатар не міргае?
Enzo, машыны, якія мелі высокія значэнні карэкцыі, калі сыходзілі, галасілі першыя імгненні? калі simulavi пуску-й? холадна, адлучыць датчык, як адыходзілі?
Калі фарсункі ў норме, нават у холаду вы значэння, блізкія да нуля. Ці магу я паставіць яго на чорна-белых!!!
Я веру табе....але рухавікі не кампутар...халоднай, і першыя секунд 30 40 я магу нават не блізка да 0 і і фізіялагічныя пацверджана pompista bosch відавочна, што, калі пасля 2-3 хвілін, яны 3-ce што-то не так, не абавязкова фарсункі таксама могуць быць цыліндры
MultiBravo
03-11-2014, 23:05
Затым фарсункі магу пакінуць іх стаяць.. ;)
enzopezzano
04-11-2014, 06:08
Без слоў!!!!!
enzopezzano
04-11-2014, 06:09
Добрае забаўка.
MultiBravo
04-11-2014, 12:32
.!!! але pompista bosch, калі ен кажа, cos?, не dir? з веданнем справы?
фарсункі, вы іх заўседы мяняюцца ці можна адрамантаваць enzo?
enzopezzano
04-11-2014, 13:16
Як правіла, яны праглядаюць, калі не будуць знішчаныя, але не ў вашым выпадку.
А Enzo. Ж праблема вырашана, учора на гонцы mjet.вырашана з рэвізіі фарсунак.
Enzo, я магу спытаць, вы калі-небудзь спрабавалі змяніць карту крутоўнага моманту пры старце ў 19-20 mjet
enzopezzano
05-11-2014, 18:30
Мы адзін раз на 147 Mb 120cv. Пры тэмпературы вонкавага паветра -28 заводзіўся доўга і дрэнна, трохі кружылася, змяніць гэтую карту, і праблема вырашана. на 2.0 яшчэ няма.