Прагляд Поўнай Версіі : файл вывучэнне ацэнкі
прывітанне, хлопцы!
я прыкладаю файл, які я стаўлю ў вашым распараджэнні, каб быць прагледжаны і, пры неабходнасці, мы прымаем парады на любыя памылкі.
cicciogsr
22-09-2012, 19:54
добры дзень, мне трэба прагледзець, p? усе, асабліва час ўпырску, загадзя педаль і, перш за ўсе, вы павінны наладзіць розныя фільтры дызель, турба і rail могуць пайсці, мне здаецца, як быццам ? браніравалі ў 2d і з дапамогай % фіксаваныя даты? у раенах, не цалкам адпаведныя....не хапае роднасную запыту... відавочна, не ? крытыка ? толькі мае меркаванне..
msport (exil77grande)
24-09-2012, 23:57
як і абяцаў, я даў яму зірнуць на карту,то ціск турбо, магчыма, у якасці крытэрыю таксама пайсці толькі ў тым, што змяняецца, пакідаючы кавалак у пачатку, кавалак у канцы, вядома, і памылкі,і тое ж самае для ціску, што можа ісці, але' і' зменены ў раенах дзіўныя, я не разумею, што вы зрабілі, можа быць, вы спрабавалі ў 2d, але не зразумеў, як іх рабіць роўнымі крывыя крывыя,абмежавальнік крутоўнага моманту можа ісці, але частка занадта рана, і ў канцы, і " арыгінал нават іх не хапае кавалак mod,для астатняй частцы iniezzione і запыт і ўсе перарабляць,добрая праца.
ок
я сяджу зараз на працы!