Перегляд Повної Версії : шукаю оригінальний файл scania 124 ms 6.2
привіт, як назва і шукаю оригінальний файл scania 124 420 євро 3 роботизована коробка передач bosch ms6.2 hw 0281001957 sw 28rte518 двигун dc1201 flash 29f400bt.
заздалегідь спасибі
привіт, Роббі, я це (тільки flash) і подивитися, якщо ви пу? йти добре.
дякую, сподіваюся, що буде добре,я прочитав з флеш-програміст, але деякі речі мені не повертаються...
я покажу вам одне питання, ознайомитися з galletto??
Привіт, Роббі, можна прочитати за допомогою galletto v. 48, вище я написав тільки флеш, але ви зрозуміли, що я мав на увазі бд, якщо я правильно зрозумів, ти читав внутрішньої пам'яті в ecu, у мене немає інструментів, щоб зробити, якщо ви f? задоволення і ви хочете розмістити те, що ви читаєте cos? що я можу бачити, чому? цікаво. привіт Сиско
ок, але я не дуже впевнений у цьому файлі.....
вибачте, я не був завантажений
Привіт, роббі, я дав швидкий погляд, я не думаю, що файл-це добре для мода, де не повинно бути зон, збільшення і обмежувачі крутного моменту я не знаходжу нічого, читайте в бд або в туристичне за посилання і закони, k-line
Файл, помістивши його на титан ви бачите всі карти, але мені не повертаються, як значення. .. я спробував з'єднатися, як ти виклав ти, але не мене закон. ..
Один curiosit? , продукти живлення 24 в або 12 в школі? ?
од до 24 вольт, і навіть півень на 24 вольта, але якщо ви читали всі обговорення, де я розмістив pin out навіть я читав, поки я не змінив опір