Перегляд Повної Версії : зміна км ME73H4 ysilon 1.2 16v
Buond?,
люб'язно прошу вашої допомоги, про ecu спис ysilon 1.2 16v ME73H4, Я прочитав ecu в boot з півня, але я не можу працювати з звичайними забезпечення nyo або ecu calc і т. д...
Я повинен змінюватись км, але я знаю, що програмне забезпечення можна використовувати на цій або як її вручну....
Люб'язно якийсь натяк
Спасибі.
Я побачив, що в Immodec.. c'? сколково? зробити часткове на цій ecu...
Якби км залишаються?
у мене немає досвіду в цих роботах, вибачте, питання, можливо, банальний...
michele30
20-10-2014, 21:16
Можливо, ви вже вирішена, але не повністю, не вирішити, ми хотіли б повною, щоб очистити все.
якщо ви не вирішили пошті файл.
Але в цілому не rester? індикатор code горить???
Ось читання блоку управління.
8713
Дякую
ви можете scodificare частковою або повною, але не стикаються км
michele30
21-10-2014, 14:19
ви кажете мені, км цієї ecu? і давайте подивимося, якщо я знаходжу їх.
ви можете scodificare частковою або повною, але не стикаються км
насправді в інших випадках, що я ? натрапив на інших ecu, так і з частковою, що ви не змінювали км.... якщо використовувати файл, діва....
яким буде рішення, щоб урізноманітнити км в цьому ecu?
насправді в інших випадках, що я ? натрапив на інших ecu, так і з частковою, що ви не змінювали км.... якщо використовувати файл, діва....
яким буде рішення, щоб урізноманітнити км в цьому ecu?
потрібно міняти ебу, знайшовши гру один з км, які вас цікавлять.
Привіт sdipi , вам вдалося зробити, що виправити км , також я шукаю рішення, щоб виправити км цього типа ебу.
Buond?,
люб'язно прошу вашої допомоги, про ecu спис ysilon 1.2 16v ME73H4, Я прочитав ecu в boot з півня, але я не можу працювати з звичайними забезпечення nyo або ecu calc і т. д...
Я повинен змінюватись км, але я знаю, що програмне забезпечення можна використовувати на цій або як її вручну....
Люб'язно якийсь натяк
Спасибі.
Доброго дня, на жаль я не знайшов ще рішення, днів я повинен повернути авто і пробую нову для читання, щоб побачити, що ? поміняв.... порівнюючи два свідчення