Прагляд Поўнай Версіі : змяненне км ME73H4 ysilon 1.2 16v
Buond?,
ласкава прашу вашай дапамогі, аб ecu дзіда ysilon 1.2 16v ME73H4, Я прачытаў ecu у boot з пеўня, але я не магу працаваць з звычайнымі забеспячэння nyo або ecu calc і г.д...
Я павінен вар'іравацца км, але я ведаю, што праграмнае забеспячэнне можна выкарыстоўваць на гэтай або як яе ўручную....
Ласкава нейкі намек
Дзякуй.
Я ўбачыў, што ў Immodec.. c'? сколкава? зрабіць частковае на гэтай ecu...
Калі б км застаюцца?
у мяне няма вопыту ў гэтых працах, прабачце, пытанне, магчыма, банальны...
michele30
20-10-2014, 21:16
Магчыма, вы ўжо вырашана, але не цалкам, не вырашыць, мы хацелі б поўнай, каб ачысціць ўсе.
калі вы не вырашылі пошце файл.
Але ў агульнай складанасці не rester? індыкатар code гарыць???
Вось чытанне блока кіравання.
8713
Дзякуй
вы можаце scodificare частковай або поўнай, але < не датыкаюцца
michele30
21-10-2014, 14:19
вы кажаце мне, < гэтай ecu? і давайце паглядзім, калі я знаходжу іх.
вы можаце scodificare частковай або поўнай, але < не датыкаюцца
на самай справе ў іншых выпадках, што я ? натыкнуўся на іншых ecu, так і з частковай, што ўсе вы не змянялі < .... калі выкарыстоўваць файл, дзева....
якім будзе рашэнне, каб разнастаіць км у гэтым ecu?
на самай справе ў іншых выпадках, што я ? натыкнуўся на іншых ecu, так і з частковай, што ўсе вы не змянялі < .... калі выкарыстоўваць файл, дзева....
якім будзе рашэнне, каб разнастаіць км у гэтым ecu?
трэба мяняць эбу, знайшоўшы гульню адзін з км, якія вас цікавяць.
Прывітанне sdipi , вам удалося зрабіць, што выправіць км , таксама я шукаю рашэнне, каб выправіць км гэтага тыпу эбу.
Buond?,
ласкава прашу вашай дапамогі, аб ecu дзіда ysilon 1.2 16v ME73H4, Я прачытаў ecu у boot з пеўня, але я не магу працаваць з звычайнымі забеспячэння nyo або ecu calc і г.д...
Я павінен вар'іравацца км, але я ведаю, што праграмнае забеспячэнне можна выкарыстоўваць на гэтай або як яе ўручную....
Ласкава нейкі намек
Дзякуй.
Добры дзень, на жаль я не знайшоў яшчэ рашэнне, у дзен я павінен вярнуць аўто і спрабую новую для чытання, каб убачыць, што ? памяняў.... параўноўваючы два паказанні