КПК

Перегляд Повної Версії : Toyota Yaris 1.4 D4D Двигун Ind Телевізор

pabloescobar
06-10-2014, 21:35
Я ? вхід вчора це Toyota yaris 1.4 d4d двигун IND ТЕЛЕВІЗОР 90cv якого додаю фото блоку управління. Механік, який мені підвідний сказав мені, що він поміняв масло і фільтр і потім він фізично видалені dpf або fap. я поставив автомобіль на діагностику, але нічого не робити, і тоді я помітив, що атаки, коли f touch brain bee світло за діагнозом не включається. На роз'єм obd не знаю, який з цих проводів повинні годувати діагноз, додаю фото і заздалегідь спасибі

Ах, я забув, що тип ебу ? чому? перш ніж відкрити її, мені потрібно знати, якщо bdmpro в змозі читати

Grazie8650865186528653

ugoboss
07-10-2014, 07:16
ця машина монтує edc17cp07, і читання і запис в boot mode, з bdm не робите нічого, дійсно, ви не повинні напасти на нього прямо, я не розумію, що там потрібно робити, можливо зняти управління fap? упевнений, що якщо навіть не знаєш, що блок управління збирає і які джерела живлення в роз'єм eobd я бачу триває робити певні роботи.

pabloescobar
08-10-2014, 06:26
Перед початком роботи завжди ставлю автомобіль на діагностику, і якщо це не відбудеться, я думаю, що є проблема. Однак я знайшов інформацію, що мені було потрібно, тепер машина переходить в діагноз, і я можу продовжувати свою роботу. Ебу ? один edc17cp07 tricore і робить з Ktag проф

Цру ? дякую