КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Toyota Yaris 1.4 D4D Рухавік Ind Тэлевізар

pabloescobar
06-10-2014, 21:35
Я ? уваход учора гэта Toyota yaris 1.4 d4d рухавік IND ТЭЛЕВІЗАР 90cv якога прыкладаю фота блока кіравання. Механік, які мне які падводзіць сказаў мне, што ен памяняў алей і фільтр і потым ен фізічна выдалены dpf або fap. я паставіў аўтамабіль на дыягностыку, але нічога не рабіць, і тады я заўважыў, што атакі, калі f touch brain bee святло за дыягназам не ўключаецца. На раз'ем obd не ведаю, які з гэтых правадоў павінны карміць дыягназ, прыкладаю фота і загадзя дзякуй

Ах, я забыўся, што тып эбу ? чаму? перш чым адкрыць яе, мне трэба ведаць, калі bdmpro ў стане чытаць

Grazie8650865186528653

ugoboss
07-10-2014, 07:16
гэтая машына мантуе edc17cp07, і чытанне і запіс у boot mode, з bdm не робіце нічога, сапраўды, вы не павінны напасці на яго наўпрост, я не разумею, што там трэба рабіць, магчыма зняць кіраванне fap? упэўнены, што калі нават не ведаеш, што блок кіравання збірае і якія крыніцы харчавання ў раз'ем eobd я бачу доўжыцца рабіць пэўныя працы.

pabloescobar
08-10-2014, 06:26
Перад пачаткам працы заўседы стаўлю аўтамабіль на дыягностыку, і калі гэта не адбудзецца, я думаю, што есць праблема. Аднак я знайшоў інфармацыю, што мне было трэба, і цяпер машына пераходзіць у дыягназ, і я магу працягваць сваю працу. Эбу ? адзін edc17cp07 tricore і робіць з Ktag праф

Цру ? дзякуй