Прагляд Поўнай Версіі : Fiat Ducato 2.3 Dtc P0638
cawadany
06-10-2014, 08:55
Прывітанне ўсім, у мяне Fiat Ducato 2.3 дызель 120 л.з. Эбу EDC16C39 сігнальная лямпа рухавіка гарыць і DTC P0638 клапан кіравання дросельнай засланкай. Спрабуем выключыць толькі DTC сродкі не перавышае 3000 абаротаў у хвіліну. Хто-небудзь ведае, як выключыць праверку гэтага клапана? Прыкладаю файл крычы.
але ў вас адключаны электрарухавік??? звычайна выключаю, dtc і здымаю матылек, адбіраючы толькі кола дроселя ўнутры, але я пакідаю падключаецца і мантуецца электрычная частка..... ты зрабіў так???
cawadany
07-10-2014, 08:04
Няма, cos? я не спрабаваў. ? цяпер я напісаў файл, каб паспрабаваць, і, здаецца, функцый, усе, што звязана.
Прывітанне,curiosit? чаму? вы хочаце, каб адключыць дросель ў электронным выглядзе?
Таксама хацеў бы ведаць, калі гэта працуе, я хацеў бы паспрабаваць, каб убачыць расход паліва, чаму? мы ўсталявалі
Завод спг на 3000 mjet і трубы фарсункі размешчаны перад гэтай матылькі
Прывітанне mikigor ,ўстаноўкі сістэмы спг і складана? Для карту ,зрабіце вы або gi? гатовая?
frantik3
26-10-2014, 17:25
выключыць кіраванне дросельнай засланкай і добра
baraldino
26-10-2014, 19:29
Маланка:
Звычайна ламаюцца адключыць, каб не замяніць яго
Mikigor:
у гэтым выпадку вам проста трэба адключыць egr і дросельнай засланкі не lavorer? больш, але калі выключыць рухавік continura да зачыніць і зрабіць яго функцыя "antusquotimento"
Frantik3:
І dtc, так і цягі, а таксама бясплатны
карту табе ад landi renzo. вы праверыце толькі параметры. цяпер і ў доказ я хацеў выдаліць менавіта і клапан egr.
выдатны baraldino я імкнуся, і я буду ведаць, дзякуй
cawadany
27-10-2014, 15:01
Я пацвярджаю, што рашэньне ад мяне галоўкі блока працуе.
Cawa было б прыемна, калі ваша рашэнне блока цыліндраў ад сябе rendessi грамадскай
cawadany
28-10-2014, 08:05
Бачыў, што цюй? ніхто не апублікавалі нічога, каб дапамагчы мне, я не бачу, чаму? трэба зрабіць адкрытай, што qu
Вы маеце рацыю. Калі ў адзін цудоўны дзень яна павінна мне служыць, я бачу, з вамі ў mp.
cawadany
28-10-2014, 13:47
Асабістыя паведамленні адключаныя на гэтым форуме.
Хлопцы, у мяне ducato з памылка p0638 і не вы павінны выдаліць карту кантролю няма нікога, хто можа дапамагчы з картай, на якой працаваць у студзені я павінен кінуць на a390000 км і я не хацеў бы пакласці шнуркі новыя.
Я бачыў, што cawadany яна вырашана, калі вы можаце даць мне ключ, я буду ўдзячны.
Хлопцы, у мяне ducato з памылка p0638 і не вы павінны выдаліць карту кантролю няма нікога, хто можа дапамагчы з картай, на якой працаваць у студзені я павінен кінуць на a390000 км і я не хацеў бы пакласці шнуркі новыя.
Я бачыў, што cawadany яна вырашана, калі вы можаце даць мне ключ, я буду ўдзячны.