Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта golf 5 1.9 105л.с.
Калі ласка, дайце мне мець свае меркаванне на карту, што я і паспрабаваў зрабіць.
Ен прымае любы адказ
файл врі ў архіве
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=8643&d=1412539754
8645
Ніхто не, што не можа? даць мне якое-то меркаванне?
Дзякуй ake85 прыгожы і карысны адказ. :)
я спрабаваў змяніць карту.
Прыкладаю і, калі магчыма, я хацеў бы ведаць, калі я палепшыў ці не.
8674
Дзякуй :cool:
Тады я спрабую зрабіць некаторыя паляпшэння!! ;)
Але я думаю, яшчэ заўтра, што мне яны спалучаюцца вочы і графікі :)
Дзякуй :cool:
Тады я спрабую зрабіць некаторыя паляпшэння!! ;)
Але я думаю, яшчэ заўтра, што мне яны спалучаюцца вочы і графікі :)
Я спрабаваў зрабіць рэдагаванне фільтраў і дызельнага паліва. Я спадзяюся, што такое? палепшылася.
8686
тады ўзбагачэння пры паскарэнні зрабіце сярэднім, такім чынам, калі вы далі 15% на карты ўпырску ад 7 - 10% у парадку ўзрастання...
затым на картах парушыць законы лікаў як абмежавальнік ў вас 2300, што б 1,3 бар абмежаванні, чаму? ecm вылічае таксама атмасфернага ціску на ****llo мора (1000 mbar), затым 2,3 -1,0 таму 1,3 абмежавальнік...вось зараз вы ўбачыце, што на картах турба не прыходзіць нават 1,2 бара, таму вы можаце даць злегку нават больш таго...
затым на абмежавальнікі крутоўнага моманту на іншыя абароты, не заўседы даюць тыя ж працэнты, чаму? можа быць дысбаланс...
Заўседы ясна ake85:). Я змяніў значэння arrichimento даючы значэння 6,7 і 10 у працэнтах, на турбо я павялічваецца на 100 ачкоў, як у абмежавальнік так, я ўбачыў, што, аднак, значэння ў таблічнай ніколі не перавышаюць значэнняў абмежавальнікі, якія раней былі ўстаноўлены. Для абмежавальнікі крутоўнага моманту на высокіх абарачэннях (прыкладна 3700) іх далоў прырашчэнне (а не наадварот), так што не трэба іх больш высокімі. добра?
вы не павінны зніжаць яе не мае сэнсу, па меншай меры, вы ведаеце, што ваша турбіна падтрымлівае ціск да гэтай велічыні і не трэба зніжаць яе можна павялічыць як мага больш ачкоў, turbo і, безумоўна, вы ўбачыце вялікія розніцы гэтай машыны...на жаль, вы павінны ведаць, што эбу думае, на падставе стехиометрической таму, калі c'? больш дызель ўвесці больш паветра і, наадварот, для таго, каб есць менш шкодных рэчываў...ужо 70 мг дызельнага паліва вельмі шмат, і паверце, вы не зможаце ўвесці больш рызыку толькі ў тым, што вы паліце, і вы проста...вы маглі б працаваць на turbo і абмежавальнікі і прымусіць яе падняцца добра ў пары(важна, каб дэталі былі ў выдатным стане)...
p.s. то ў карце толькі лічбы змены, якія вы робіце лістоў, што піша лісты дзеду марозу, і не заўседы тое, што мары спраўджваюцца :cool:
на самай справе, не хацелася б зрабіць трубу! :) і нават аўтамабіль, які не з'яўляецца надзейным ў выкарыстанні. Я спрабаваў змены, якія вы сказалі мне, але я не разумею, калі я ўсе роўна магу націснуць яшчэ на абмежавальнікі крутоўнага моманту або ва ўсякім выпадку, калі я ўсе роўна буду важыць вельмі на групе счаплення і махавік...
8687
карта гэта добра, але абмежавальнік крутоўнага моманту ад 3000 абаротаў менш, такім чынам, 20, 25, і яшчэ 20 не імкнуцца падняцца з зменамі ў пары, паднімаючыся абаротаў...вы толькі гэта змяненне і паспрабаваць...я зрабіў два разліку гэтая турбіна можа працаваць пры больш высокіх цісках, але зараз добра, так што не перашчыруйце!
прабачце, магчыма я напісаў бздура, тое, што я хацеў сказаць ? што я не разумею дадзеных, якія вы напісалі... гэта значыць, я зразумеў, cos?: пакласці 20 у працэнтах ад 2000 павялічыць з 25 да 3000, а потым ісці спадаць. можа быць, цяпер мы лепш разумеем тое, што я хачу спытаць. я зразумеў позна, тое, што я напісаў у папярэднім пасце
брава за гэтак частак ад 2000 абаротаў з 20 і 25 і яшчэ 20 вы ўбачыце, што ў вас не будзе праблем...
тады мне помнік :D
hahahahah ок, дзякуй. падкажыце, у які горад вы хочаце!! :) вы чалавек, вельмі цярплівыя і карысныя, і ў асноўным падрыхтавана.
дзякую цябе, калі я магу дапамагчы, я раблю гэта з задавальненнем, і тут, у гэтым...у гэтых справах трэба цярпенне і, перш за ўсе, тым даследаванне думаеце, я вывучаю дакументы на англійскай мове :)
я мог бы застацца дзен нам, як працуе рухавік, і, перш за ўсе, як рэдагаваць карту гэта, таму што я вывучаў моцныя людзі, і мне яшчэ трэба шмат чаму навучыцца...вы ўбачыце, што з часам вы даведаецеся шмат рэчаў:або
Вы бачыце, што вы чалавек, які ведае, што кажа.. мы Спадзяемся даведацца нашмат больш? на гэты свет.. І калі вы з гэтым справіцца?' задавальненне, і вы хочаце прасіць? далейшыя ўказанні!! Дзякуй яшчэ раз!
На жаль, я ўбачыў, што ecm не вельмі дапамагае. асабліва тых, хто пачынае рабіць, і паспрабаваць высветліць, на самай справе, магчыма ноч раз бянтэжыць нават больш? .. Дык вы кажаце, што c ? карту, што яна абмяжоўвае мяне дызель, але я мог бы знайсці яе на карце?
sicurissimo, толькі калі павялічваецца абмежавальнік, то вам таксама 10-14 мг больш, і вы ўбачыце, што вы ўбачыце адрозненні...усе, што вы бачыце ў карце дадзеных ідэалы, то праўдзівай можа быць нават больш, значна больш...
я хачу адзначыць дзве рэчы:
1 карту, што ecm выклікае узбагачэнне пры разгоне карты крутоўны момант рухавіка (Нм)
абмежавальнік дызель вы пу? прызнае, ад пэўнай формы ці размяшчэння, у якім вы можаце знайсці на карце? я, здаецца, зразумеў, што часта абмежавальнікі маюць форму, задняя частка. госпадзе, калі я кажу, бздура
карта знаходзіцца пасля карта IQ, але ў мяне нагрузкі з ecm2001 ці вы павінны працаваць з winols...
але калі вы хочаце зрабіць працу з шматкамі, варта разлічыць суадносіны паветра і паліва ў залежнасці ад MAP і параўнаць яго з ціскам turbo, а абмежавальнік....лічбы не змяняецца, калі, як робяць многія c ? прамовы, лагічнага ззаду, і трэба час, таму што рызык шмат праблем, і вам не даверыць ecm пачынае вучыцца працаваць з winols
я стаў бы давяраць ў winols, што ў мяне есць, але праблема ? што winols, вядома ? больш поўны і дакладны, але pi? комплекс. Я таксама ведаю, што ідэальна было б працаваць з damos, што я не. розныя карты я знайшоў на winols, але есць і іншыя, якія, на жаль, не ведаю, што яны, на жаль,
я думаў пра гэта, але я не ведаю, калі я кажу, бздура
8689
Не, не ? што ? карта 16x15 16 біт і змяшчае ўсе значэння (у раене цэнтр IQ) і знаходзіцца пасля карту дызель
Тады вы павінны таксама змяніць SVBL (single value boost limit)cio? адно значэнне boost раскладзе, якое заўседы можна знайсці на карце
я табе сказаў, што з ecm не робіце нічога :cool:
Я спадзяюся, што знайшоў гэта, я думаю, тое, што вы мелі на ўвазе
8690
вельмі добра ў рэшце рэшт, ты бачыў, што ты справіўся:cool:
вы можаце таксама змяніць у 2d яму можна даць максімум 15%...знешні выгляд помніка:cool:
няма вы павінны даваць значэння вышэй IQ, калі нагрузкі на winols вы ўбачыце, што значэння яшчэ ў арыгінальнай карце, затым, калі ўстаяце тыя, ваша машына далека? полымя. дзякуй, настаўнік ahaahah
Або :) я быў там і разважаць некаторы час. Учора ўначы ўжо занадта шмат дадзеных і шмат стомленасці.. :/ калі вяртаўся, і я карту перад паўторна праверыць, і я бачу, што ен сыходзіць з
Абмежавальнікі я іх падняў да 15%. Вы кажаце, такім чынам, я павінен таксама шукаць svbl ці я не магу выправіць?я ricontrollando p? і, спрабуючы аналізаваць яго з winols.
Для таго, каб падняць SVBL вы павінны зрабіць усе вылічэнні з суадносіны паветра і паліва,павышэнню ціску турба, подавители і затым падняць SVBL...
не іх можна падняць у выпадку, калі вам трэба зрабіць матэматычныя развагі, улічваючы, што дадзеныя пяшчотных...
тады, аднак, улічваючы, што я не хацеў бы шкоду я мог бы пакінуць cos? ці я павінен, аднак, mod таксама тыя?
я думаў, што на карту я павінен таксама, пасля змены карты, duration, вы кажаце, іх арыгіналы або пакінуць так? я ведаю, што ў любым выпадку гэтыя карты павінны быць зроблены добра, каб не мець праблем
у маей карце я павінен быў зменены, 5 карт duration, хоць я ведаў, былі 6. corregimi калі я кажу, fesserie. карты сой з драйвера?
карты SOI ecm не толькі з winols вы можаце знайсці іх, але тыя, што вам трэба зрабіць разлік занадта перабольшаныя...
прыклад:
з 60 мг мы duration 44? і SOI 27 BTDC (да верхняй мертвай кропкі)
у разлікі, зробленыя ў нас будзе час пасля верхняй мертвай кропкі 17?...
няма, няма, на 30% было тое, што я зразумеў, адказваючы на ваша паведамленне ў svbl!! :)
Я хацеў бы паспрабаваць высветліць, калі я магу ўдакладніць больш за карту. карты soi яшчэ не думаю нават, чаму? я хацеў бы зразумець, перш чым працаваць над гэтым. Я шукаю матэрыял у сеткі, але я не знаходжу гэты занятак.
Вы бачылі, што на самой справе ў сеткі мала знаходзіцца. Сее-што патрэбнае на форуме.. Але нават іх лагічна не кажуць вам, вельмі. Лагічна-чаму? тых, хто робіць гэта, як рамяство, аднак запал да гэтай галіне, мы страцілі і прысвяціў вельмі шмат часу. (той, хто робіць гэта сур'езна). У гэты час я спрабую што-то зразумець, і я бачыў некалькі рэчаў, якія я зразумеў (вялікі дзякуй табе) я правеў некалькі гадзін і дзен, назіраючы і, зірнуўшы на карты з крокам крывыя, etc.. Дзякуй табе, у самай справе, што вы вельмі карысныя. вы бачыце тое, што ўводзіце, што ў вас есць запал і вы ведаеце тое, што вы кажаце.
Як і ваш савет мне, я планую з winols і damos. давайце паглядзім, калі я магу паглыбіць!! :)
вось добра параўнаць есць damos на winols, а затым глядзець яго на ecm і вы ўбачыце, што alientech, не ? здольны нават выклікаць драйвер, не распазнае карту педаль з абмежавальнікам вы толькі заблытвае...
Калі б мне прыйшлося ўсталяваць абмежавальнікі тыпу, то ціск, роўнае значэнню dell аб'ектыўнай пойдзе ў recovery?
трэба глядзець яго ў 3d або 2d і пачаць вывучаць усе карты, так што потым вы зможаце іх распазнаць-й? легка...на гэтую машыну можна падняць трохі, turbo, чаму? аднак SVBL ? gi? усталяваны ў значэнне, дастаткова высокай у параўнанні з карту boost...раю табе працаваць на картах абмежавальнік, такім чынам, IQ абмежавана MAF і IQ абмежавана MAP..., каб зразумець, як працуюць будаўнікі, вы павінны параўнаць дзве карты, адна з 130 Л. з. і 150 Л. с. і вы ўбачыце, што адрозненні толькі яны ў большая колькасць? на дызельнае паліва, і больш boost, такім чынам, тым ўзмацненне больш паветра і больш штук? дызельнага паліва, якія можна спальваць...і паўстае ледзь карту абмежавальнік MAF, так і на нізкіх, што на высокіх абарачэннях так sar? больш цягі на нізкіх абарачэннях і больш цягі нават на высокіх.
Ты добрая, спакойнай вам трэба падняць больш ціску turbo у адваротным выпадку машына не можа спальваць усе дызельнае паліва, якое вы далі ў больш...проста, што вы зробіце два вылічэнні і паглядзець уверх і таксама SVBL
Я ўяўляў, як, чаму? ад маіх разлікаў, я ўбачыў, што я іп? дызель то турбіна можаце спаліць. Што-то не разумею, я павінен падняць svbl але не ? ўжо высока? (2350) Або служыць толькі для таго каб не пайсці ў recovery для пікаў турбіны?
можа быць, я зрабіў святло. :) з ціскам, што я цяпер павінен таго, каб спаліць на 57mg дызельнага паліва (52mg калі разлік VE). Госпадзе, калі я сказаў, што гэта глупства. За тое, што вы кажаце мне падняць ціск
Калі SVBL ? значэнне 2350 вы можаце быць упэўнены, максімальнае ціск, забірае яна ці няма 2000...дызайнеры распрацоўваюць машыны, каб працягнуцца не больш, каб зрабіць лепш!у адваротным выпадку вам прыйдзецца пакінуць усе арыгінальнае, чаму? з невялікім ціскам паветра, вы ніколі не зможаце спаліць гэтыя мг у больш...я табе сказаў, не ? што, паставіўшы двух лікаў, у выпадку, калі зменіцца, то вам трэба зрабіць разлікі...пачынаючы з таго, што будучы 1.9 aspire 475 мг паветра ў цыліндр
і тады, калі вы баіцеся, не рабіце гэтага, я вам кажу тое, як вы робіце, і як мяняюцца значэння мак? з палітыкай не выпадкова...дызель працуе з суадносіны 14:1, а затым-факты, супаставіць іх і вы ўбачыце, што я маю рацыю, я...больш паветра пакладзеце і больш суадносіны AFR ? добра, чым менш пра гэта пакладзеце яшчэ і працуе дрэнна
Я давяраю вельмі многае з таго, што вы кажаце, чаму? вы разумееце, што вы не кажаце проста што-небудзь сказаць! я толькі сумняваюся, што я ? прыйшоў ад неафіта! Я спрабаваў учора загрузіць карту, і я зразумеў, што машына ўжо ? палепшылася шмат, і, як ты зрабіў гэта, ты, вядома, не гарыць ну усе дызельнае паліва, якое ен кінуў!
робіце што-небудзь адкрыць excel і атрымаць карту smoke MAP на гэтай карце, які абмяжоўвае дызель з абсалютная ціск, калі вы зрабілі скажы мне, што я табе пакажу што-то:p
Цяпер я на сотавы.. у любым выпадку, як толькі вы вернецеся дадому, я раблю гэта на пк, і я скажу вам.. вельмі цікава!! :D
Ок, факт, дакумент excel!! :)
карту на пытанне павінен быць той, які абмяжоўвае IQ з крутоўны момант рухавіка капіяваць усе дадзеныя на карту ў excel", а затым я пакажу вам адну рэч, каб зразумець, як працуе карта
Увогуле, не есць туз з excel! :) я спрабую зрабіць графік шукалі, вы можаце праверыць, ці тое, што вы кажаце мне.... на жаль, выкарыстанне openoffice:p
я зрабіў графік, і я знайшоў, па дыяганалі, але я не разумею, што тып графіка, рабіць з гэтай дыяганалі
трэба зрабіць графік, каб убачыць, што лініі IQ соль і абмяжоўвае IQ да 316, што б абмежавальнік крутоўнага моманту...толькі ад крывых, вы можаце зразумець, як вы можаце павялічыць або няма
На жаль, я прапускаю. я не ведаю, калі на самай справе я гляджу на правільную карту. Павінна быць, карту smoke limiter map, калі я не памыляюся
Я не магу бачыць яе, не ў 80-х! :(
я ведаю, мне вельмі шкада...карту ? тое, што абмяжоўвае дызельнага паліва ў залежнасці ад крутоўнага моманту рухавіка, але не c ? на ecm, тое, што вы атрымліваеце з экрана, што ў вас апублікавана значэнне вышэй, я думаю, 72
ды цяпер я зразумеў. Зараз я спрабую выкарыстоўваць winols і паспрабаваць вырабіць адрасы
вельмі мне падабаецца, калі хто-то пазнае тое, што без цябе я кажу, вы таксама знойдзеце карты для цеплы старт карты перадаплаты ўсе ўбачыш
;) Карта цеплы старт ведаю, а egr.. па крайняй меры тыя:) - першыя, што я бачыў
ок, тады вы ўжо? у добрым месцы, есць шмат іншых карт, паглядзець на гэты файл
Я бачыў, што не мала.. можа быць, я таксама вызначыў, авансы і duration (але яшчэ шмат не ведаю, як мод :( ). Спачатку я спрабую даведацца, ну тыя, якія ўжо ведаю, спрабую d добра зразумець сэнс прырашчэння
У любым выпадку, я не мог яшчэ зразумець, што рэчы для стварэння дыяграмы.. Я спрабую зразумець, але, на жаль, не існуе прыбыцці..
У вас есць іншае прапанова, каб знайсці іншыя карты, або парады аб тым, што вывучэння мяне, каб больш знаемыя з гэтым тыпам карту?
hshshh. я спрабую зрабіць разлікі... атрымаеце мае невуцтва ў гэтым пытанні :)
то есць ты разумееш, колькі мг дызель... калі вы маеце на ўвазе, павінна быць 67mg
Ведаю ake85, што мне трэба вучыцца і вельмі шмат! :) я не разумею гэтага значэння 1094(475*2) я ведаю, кошт 475, але не разумею, 1094. :(
cicciogsr
25-10-2014, 11:09
прабачце, як вы маеце зносіны ціску з выдаткам паветра ўведзена?... afr, то можна вылічыць непасрэдна з вымераных значэнняў ад maf сапраўды, можаце прадказаць яго табліцу
cicciogsr
25-10-2014, 11:16
гэтай машыны пу? павярнуць з 1150-1200 mg/stroke паветра ўведзена пэўны ціск, то колькасць? што, як вы кажаце, ўводзіць трэба ацаніць, колькі абаротаў у хвіліну іх ўводзяць 80 мг дызель да 4000 абаротаў у хвіліну даволі р? коней..не ? легка надаць farglieli
Я бяру максімальнае ціск турбо і ўлічваючы, што я ведаю, колькі паветра трапляе ў кожны цыліндр, я, вядома, разлік AFR мне разлік, ну...калі разлікі AFR ад значэння MAF значэння basic мне трэба вылічыць значэнні адлюстроўваюцца:cool:
калі mappo я на гэтай машыне за паўдня разлікі і паглядзець, што я раблю...проста параўноўваць 130 і 150 cavali і ўбачыць адрозненні яны ў турба і ў мг дызель...то есць нават тыя, якія даюць 80 - 100 коней і шмат, калі яны адчуваюць, але тады вы павінны бачыць, счапленне і махавік, там, дзе яны ў канчатковым выніку;)
Розніца паміж 130 і 150 я знайшоў ўпырску parzializzato turbo overboost і проста...нейкае іншае значэнне, што не ведаю, што гэта такое..нават тэрміны супадаюць...замест 160 tdi таксама мае зусім іншыя часы
Праблема гэтых машын, на жаль, махавік і счаплення, якія, здаецца, шакаладу!
cicciogsr
26-10-2014, 17:43
Паміж 130 і 150 змяняе turbo 150 мае 1754vb і пярэдні інтэркулер.. Усе перажыванні на тыя рухавікі, якія маюць edc15p 105 у пытанні ? адзін edc16 .. Яны ў мяне зроблены некалькі нават з mod цяжкіх механічных майстэрняў і цяпер у мяне 140 л. з.... Часопіса з параметрамі ori затым карты і з'яўлення ... рэзюмэ, выходзяць спакойна счаплення і махавік боку, на падставе таго, што вы робіце..
Я ведаю, але вы не можаце? адмаўляць, што маглі, пачынаючы часта і з задавальненнем, нават без карты, і нават пасля шмат км
cicciogsr
27-10-2014, 14:48
гэта ? праўда
Змяніць працягласць не абавязвае рэдагавання карт soi?
карты duration 5 і ідуць зменены два разы....карты SOI шмат больш, і толькі ? і не заўседы трэба яго змяніць
cicciogsr
01-11-2014, 00:39
Калі не перавышае max iq, для якой яны прызначаныя le soi не c'? трэба
Выбачайце, але, што карты з'яўляюцца тыя, у адрас 1E6E3E і 1E6FA6 ?
карты N75 і вы лепш не чапайце іх, каб пазбегнуць шкоды
Дзякуй ake85 заўседы гатовыя. :) не, не ведаю яшчэ, як іх рэдагавання і эфектаў, таму не спрабую... цяпер :)