Прагляд Поўнай Версіі : mazda 3 1.6 110cv edc16 egr off
davidehfnos
22-09-2012, 03:26
як вынікае з назвы, хлопцы, я выдаліў egr на mazda рухавік ford 110cv,,, але праблема не ўхіленая, ніхто з вас не ведае, выдалення за ўсе гэта egr???непасрэдна з карты, кантроль лепей,,,электронныя stente, што калі пойдзе ў ход reaggisce але як толькі я іду на шпацыр, я праводжу і назад вось індыкатар рухавіка і дыягностыка наступнае паведамленне пра памылку прыкладаю файл
msport (exil77grande)
22-09-2012, 12:10
добры дзень, давід, як я сказаў вам на сотавы, есць звычайныя два panettoni, але вы кажаце, што ў вас ўжо спрабаваў гэта рашэнне, а затым вы павінны знайсці, калі есць біт лепей, каб зрабіць on і off, якіх я не ў курсе.
magi1984
22-09-2012, 13:54
але ен больш чым у двух panettoni выкрасліў, нават кавалак у pi? у найбліжэйшай пры першым панеттоне...паспрабуйце гэты файл і дайце нам ведаць,
davidehfnos
22-09-2012, 17:39
але ен больш чым у двух panettoni выкрасліў, нават кавалак у pi? у найбліжэйшай пры першым панеттоне...паспрабуйце гэты файл і дайце нам ведаць,
прывітанне, дзякуй, але гэта было першае выпрабаванне і не ідзе, то я зрабіў менавіта так, таму што калі-sensor запоўніць такім чынам......, але мы хацелі б сістэма усяго свайго выдалення ў sw
таксама для мяне cl сістэма magi ? правільна, але я бачу, што ў няспраўнасці вы яшчэ нават свечак, колькі спальваецца я чуў, што на гэтых аўто, калі я іп? 2 ідзяце ў recovery
davidehfnos
23-09-2012, 15:52
таксама для мяне cl сістэма magi ? правільна, але я бачу, што ў няспраўнасці вы яшчэ нават свечак, колькі спальваецца я чуў, што на гэтых аўто, калі я іп? 2 ідзяце ў recovery
вы кажаце, што абразанне праблема ў свечках напальвання, можа быць, я не перавернецца няспраўнасці рухавіка ў межах???заўтра спрабую, можа быць, і так...таму што нават калі дыягназ застаецца памылка egr не я зацікаўлены ў inportante і не гарыць на панэлі прыбораў
msport (exil77grande)
23-09-2012, 17:56
Ок, тады паспрабуйце і раскажыце нам.
тады вы вырашылі яе з я mazda або ? яшчэ ў recovery......
davidehfnos
26-09-2012, 23:48
тады вы вырашылі яе з я mazda або ? яшчэ ў recovery......
мне павінны вярнуць, каб зрабіць тэст, хлопцы,
Але дыягназ, які дае памылку, што ўключыць recovery?