КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Вопыт defap і egr 1.6 mjet 120cv

blitz3r
04-10-2014, 15:34
Прывітанне ўсім, сення я зрабіў свой першы defap на маім Брава 1.6mjet EDC16+c39, прывяду яго тут, каб іншыя маглі мець пасведчанне аперацыі і не толькі галаслоўныя словы, я зачыніў EGR, а затым апрацоўкі файла з раз і правільны біт засмечвання, у дыягностыцы усе ок, egr спыняецца і засмечвання 0%... я купіў каталізатар dpf выкарыстана (арыгінал я захаваў яго, вы ніколі не ведаеце).

шмат, каб зрабіць, перш чым продырявят DPF, пакінуўшы амаль усе, спраўны (з рызыкай, што засталіся на ей кавалкі вібрацыі), але я палічыў за лепшае цалкам апаражніць DPF пакідаючы толькі каталізатарам (трохі стомна, чаму? ўнутры нас сапраўды так шмат, што кераміка, што, каб зняць яе цалкам мне спатрэбілася 1 гадзіну, акрамя таго, я павінен быў абараніць маску, бачыў пыл, якая выйшла)

Я пераўсталюе ўсе, пакідаючы датчыкі і трубаправоды мацуюцца і запуску рухавіка, здаецца, усе ок, rumorosit? нармальна, толькі, што паляванне легкі fumatina, калі я ускоряю ход да ўпора ў фіксатар, fumatina, што на дарозе вы не заўважыце зусім, нават пацягнуўшы перадач, смярдзіць, 0, на дыягностыцы усе ок.

У пробе на дарозе ніякіх зменаў на малых абарачэннях (c'? усе, што пуста (лаг) turbo да 1600 абаротаў, што я спадзяваўся, зніклі ў частцы выдалення), але ў якасці кампенсацыі падачы харчавання ? pi? "гладкай" і цягне ооочень, лепш ўздоўж.

Цяпер нічога не застаецца, як паспрабаваць аўтамабіль і кантраляваць расход паліва.

ПЫТАННІ:
Колькі часу/км я павінен чакаць, перш чым сцвярджаць, што аперацыя будзе паспяховай? я павінен чакаць, індыкатар гарыць?
Неабходна зачыніць трубы ў рэцыркуляцыі з ліст? або проста пакідайце яго ў закрытым стане так?
У fumatina ? нармальны па вашаму вопыту? у fumatina робіць нават з арыгінальнай карце, затым выключаю, карта няправільная, fumatina б таксама прымальным бачыў, што разрад цяпер ? толькі з кэт і глушыцель, але атрымаць другую меркаванне не пашкодзіць.
Як я зарабіў у плане прадукцыйнасці? аўтамабіль, безумоўна, лепш, але не c'? у адрозненне ад прадукцыйнасці, як казалі, cio? ? мінімум, я чакаў больш.
І неабходна ўнесці змены ў карты з улікам не наяўнасць DPF? (без супастаўлення прадукцыйнасці, толькі мяккай адаптацыі)

Прывітанне!

francescosparco
04-10-2014, 17:03
я замест dpf апусцелі, я б купіў downpipe. x дачыненні да l egr, калі c пакладзеце ліст не робіць дрэнна.! і бруднай можа быць, зараз не chusa але застаецца злегку адкрытым

blitz3r
04-10-2014, 19:13
Прыкладаю файлы для тых, хто хоча зірнуць, акрамя таго, паведамляю вам, што я спрабую, і аўтамабіль ідзе вельмі добра, і імгненны выдатак паліва (на дысплеі) ўпалі значна! :Ці толькі час зможа? сказаць, калі я зняў я вага seghettamenti, замены алею і расход паліва празмерна!

8640

tecnoecu
05-10-2014, 00:05
прывітанне я хацеў сказаць, цы раз на гэтыя ecu што тычыцца fap nn робіць добрую працу, трэба ўнесці змены ў кіраўніцтве

ake85
06-10-2014, 14:15
час толькі робіць беспарадак, калі вы хочаце зрабіць працу добра, вам савет звярнуцца ў службу online...ў edc16c39 працэдура ? вельмі складаны і калі вы не ведаеце працэдуру, я сумняваюся, што раз ен зрабіў сваю працу...для вопыту я вам раю паглядзець, добра...
спрабаваў калі-то на edc16 для закрыцця egr і замест таго, каб выключыць крывая права выключае другога крывой...праграмнае забеспячэнне, калі вы не ў курсе памыляюцца заўседы!

blitz3r
06-10-2014, 14:48
eke але вы спрабавалі на гэтай ecu, і вы выявілі, што не працуе? ці вы гэта па чутках?
У edc16c39 яны пі? легка ад таго, што я бачыў, нават чаму? проста switch off для адключэння кіравання DPF, за выключэннем EDC16+ 5 еўра, як у маім выпадку.
Для egr я зачынена ўручную, і магу табе сказаць, што раз працуе, толькі закрывае-й? карты павінны, а carsoftware добра працуе, я змяніў файл і праверыць адрозненні.

А я раблю міль на км, здаецца, усе ок.

ake85
06-10-2014, 14:57
не скажу, каб не чуў я працэс добра ведаю, і ведаю, таксама як і вы, і, вядома, я не магу размясціць яго тут...я паўтару, раз не робіць сваю працу, але кажу гэта не толькі я...па крайняй меры мой невялікі досвед я не спадзяюся ніколі праграмнага забеспячэння

ake85
06-10-2014, 15:02
тады маленькі пытанне, як вы бачылі змяніць DPF? з ecm? заўседы, калі вы бачылі, каб па крайняй меры адзін раз

blitz3r
06-10-2014, 15:41
не я спытаў, калі вы ведаеце, што рабіць або не, мяне гэта не цікавіла, але ты не ўсе яшчэ сказаў, калі вы спрабавалі толькі на edc16c+39 еўра-5 і еўра вы можаце сцвярджаць на 100% (ці хто-то іншы даказаў, што пу? пацвердзіць), што не працуе, гэта я хацеў бы ведаць.

На edc16c39 я бачыў з адзінага hex editor ў 10 секунд, але на + еўра-5 адзінае рашэнне ? эмуляцыя, не c'? switch.

dvdtuning
06-10-2014, 18:52
Для майго досведу ? важна скінуць усе параметры, у адваротным выпадку сігнальная лямпа dpf гарыць на еўра-5, мод не працуе. Я стараўся раз у тыя часы і запаліў індыкатар, праз некаторы час, я кажу брава 1.6 mjet 120cv еўра-5.

blitz3r
06-10-2014, 19:11
прывітанне dvdtuning, вы маеце на ўвазе на скід, замена dpf да і пасля чытання? калі вы маеце на ўвазе тое, што я і зрабіў, з магчымасцю мадыфікацыі я замяніў алей і абнуліць таксама індыкатар дэградацыі.
Калі вы маеце на ўвазе дадатковыя мадыфікацыі, якія раз і прапусціў тое, ну... паглядзім з часам, калі гарыць індыкатар кранае мяне, каб выправіць файл ад каго-то больш? эксперт, але так як зараз усе ідзе ок, засмечвання застаецца на 0%, а не ківаць рэгенерацыі, я шлях каля 150 км і да гэтага часу ўсе ок.

blitz3r
06-10-2014, 19:22
папярэджанне таксама, што спрабаваў зняць розныя кампаненты, каб убачыць, калі ен калі-то зняў некалькі DTC, усе ок, памылкі захоўваюцца звычайна ў памяці.
спадзяюся, што добра :)

matteo23
08-10-2014, 15:10
Трымайце нас у курсе, калі б мне давялося ўбачыць, кантрольныя лямпы гараць.. Ці доказаў рэгенерацыі..

blitz3r
14-10-2014, 14:02
прыкладна 400km і да гэтага часу ўсе ок.

blitz3r
31-10-2014, 09:42
Маршрутаў на сення 971km(пасля 1 месяца), без падсвятлення ўсе ок і параметры ок (засмечвання 0% і т. д... і г. д...)...
таму на дадзены момант я б сказаў, што толькі калі выкарыстоўваецца з пэўнымі выкрутамі працуе на 1.6 mjet.

але так, я ўпэўнены, што там будзе? заўседы хто-dir? што раз не працуе на гэтыя машыны і што яны робяць у руку (за руку, маюць намер капіяваць ўставіць з іншага файла, магчыма, зрабіў з раз).

Вітаю вас!

matteo23
31-10-2014, 12:10
Есць, выпадкова, вопыту супярэчлівыя, што blitz3r..??

blitz3r
07-11-2014, 10:44
1052km сення ўсе ок, 0 рэгенерацыі і нафты на 95%

max75
07-11-2014, 11:44
я зрабіў пару часу таму ? да сення няма праблем з выкарыстаннем раз ? выпраўляючы сее-ручной

michele30
07-11-2014, 20:16
Не прадае файлаў не ведаю , але я не думаю, што калі цябе не абнуляецца вобласці dtc дызельнага паліва, мне здаецца дзіўным, аднак, раз не робіць некалькі рэчаў, але не як, але мяняецца ад машыны да машыны, нават той жа мадэлі.
Аднак, калі ўсе пойдзе добра, лепш так.

jovandj
08-11-2014, 19:09
Я ведаў, што на гэтых раз, калі рабіў працу на 90%, то трэба было падправіць біт засмечвання.

dvdtuning
10-11-2014, 21:33
я на брава 1.6 mjet 120cv еўра-5, я паспрабаваў толькі раз, потым *******, то толькі + ******* але не так, каб просты факт, што ен шпіен, dpf гарыць і не можа рэгенераваць, так як яны ўжо парушылі dpf. Тады больш народа працу, чаму? быў за межамі вобласці, і папрасілі вярнуць усе, ori, чаму? яны пераўсталеўкі dpf. Я не мог больш паглыбіць, іншыя ricopiavo ўручную з рашэннем ******* і ў мяне ніколі не было праблем.