Перегляд Повної Версії : відновлення Блоку управління ISUZU DELCO
на наступному тижні я повинен відремонтувати ебу дизельного палива opel motere isuzu машина вимикається, і якщо
воюю на кришці ебу підуть когось є pdf або інструкції для відновлення Ебу ISUZU DELCO спасибі всім привіт
якщо відкрити блок управління потрібно перевірити, що ми не зварних швів холодні ці недоліки були виявлені багато блоки управління.
tecnoracing
21-09-2012, 22:32
Будь ласка привіт!!!!!!
спасибі, як я і думав проблема зварних швів.........
davidehfnos
22-09-2012, 17:34
добрий вечір хлопчики і життя, що мені цікаво, що відбувається всередині цих ecu, коли йде дизель,,так що просто припаяти всі ці контакти і проблема scompara^^^??
та так comw pdf ? право то ви можете контролювати також кілька конденсаторів, які з болем в funzionameneto можуть стрибати....
tecnoracing
22-09-2012, 18:43
іноді буває так, що ви можете? спалити якийсь конденсатор іноді достатньо відновити тільки зварні шви
magi1984
23-09-2012, 10:21
спасибі tecnoracing дуже хороший документ!
не знаю навіть, я тепер, здається, я зрозумів, спасибі
? c'? також, щоб сказати..... що, якщо вони знаходяться зварні шви холодні, після того як вони відновлені, більшість з цих ecu повертаються назад! тому що вони стрибають інші компоненти, які йдуть до affatticarsi, коли ecu працює з зварних швів холодні!
Я знімаю повністю карту і gratto злегка, трохи наждачного паперу ділянках, на іншій стороні карти, то risaldo, все добре.
І працювати трохи довше, але робити так не ніколи не повернутися назад...
Я обмін конденсатори і транзистори, і risaldo все....досі все ок...
marcami69
21-05-2013, 14:50
шановний tecnoracing, я зареєструвався на сайті, але, незважаючи на все, я не можу подивитися ваш файл Astra Isuzu.rar. Так як я залишився на вулиці з моєю Astra 1.7 DTI через блоку управління дизельним насосом мені було цікаво переглядати ваші інструкції.
msport (exil77grande)
21-05-2013, 16:12
шановний tecnoracing, я зареєструвався на сайті, але, незважаючи на все, я не можу подивитися ваш файл Astra Isuzu.rar. Так як я залишився на вулиці з моєю Astra 1.7 DTI через блоку управління дизельним насосом мені було цікаво переглядати ваші інструкції.
я закликаю тебе, щоб познайомити вас в спеціальному розділі, і читати правила спасибі.
motorsport
21-05-2013, 19:49
Я обмін конденсатори і транзистори, і risaldo все....досі все ок...
max ви можете розмістити кілька фотографій з конденсаторів і транзисторів, що ви змінили, у тому числі росії?я хотів би comprarle. дякую
дуже рідко,але в мене ? sucesso пару випадків, що пропуск кінцевої потужності, в інших випадках пропуск контактний конденсатор великої(той, занурений в силікон)дуже рідкісних випадках 95% зварних швів дозволяється
також мдн-транзистори та регулятора напруги дають проблеми
привіт, не можу завантажити файли
Прочитайте правила grazieeeee............
крім зварних швів належить див. також конденсатори, якщо вони опухлі, працюють і т.д.