Прагляд Поўнай Версіі : Opel Meriva 1.3 Multijet 3324M160-01246O204D DPF EGR
Прывітанне, хто-небудзь можа сказаць мне, калі я зрабіў добра?
EGR off, DPF off
Дзякуй.
Exelion1986
04-10-2014, 13:18
у egr ? правільна, для dpf я не магу сказаць вам, чаму? я ўсе яшчэ вучуся
але змены былі зробленыя рукой або з дапамогай нейкай праграмы?
у egr ? правільна, для dpf я не магу сказаць вам, чаму? я ўсе яшчэ вучуся
але змены былі зробленыя рукой або з дапамогай нейкай праграмы?
Я выкарыстаў толькі, што на ECM не было падыходных драйвераў і знайшоў сумяшчальныя.
У любым выпадку, зробленыя іншымі доказамі ў аўто, і дыягностыка, і, здаецца, усе ок, мне проста цікава, калі хто-то, хто ведае больш за мяне, мог бы паказаць мне якія-небудзь памылкі або недахопы, карэктаваць файлы.
З павагай
я раю толькі тое, перш за ўсе, аб marelli шмат, switch off рабіць...спытаеце сэрвіс онлайн-дык калі-то бачыў файл, вы можаце вывучаць і ведаць добра, як вы запусціце...
tecnoecu
12-12-2014, 23:25
прывітанне, на некаторых аўто гэта раз, добра толькі, што, перш чым пісаць файл, вы павінны зрабіць некаторыя працэдуры дыягностыкі
прывітанне, на некаторых аўто гэта раз, добра толькі, што, перш чым пісаць файл, вы павінны зрабіць некаторыя працэдуры дыягностыкі
Тып? ? Што працэдуры? ?
pdtechnology
30-12-2014, 12:21
прывітанне sansec файл ідзе добра, nn павінен даць вам праблемы працэдуры рабіць да defap sn замены алею скінуць лічыльнік і замена фільтра цвердых часціц для скіду лічыльніка з бетону, то, калі вы хочаце, драйвер, сумяшчальны c'? выкарыстоўвайце M13_0c07 opel meriva 75cv добрую працу
з дапамогай якога інструмента ты чытаў? я спрабаваў kess v2-can мне кажа памылка чытання колькасць sw і kline памылка "будзільнік" / будзільнік