КПК

Перегляд Повної Версії : Dtc off

max40
29-09-2014, 09:26
Привіт всім я тільки що зареєструвався і дивився цей розділ, а деякі весь форум .. є, звичайно, для мене на перше місце багато обмежень тому багато речей я не можу їх бачити .. терпіння ..

У будь-якому випадку, сподіваючись мати пляма на правій частині мені було цікаво, ніхто, завжди, якщо я шукав добре, нічого не поставив на DTC..

можливо, або я не я розділ підходить !!
я вже щось роблю вручну, але існують також різні програми, які роблять цю роботу в автоматичному ...

сиско
29-09-2014, 13:12
привіт max40 ласкаво просимо на форум, цюй? c'? щось на dtc, якщо ви знаєте щось, і ви хочете змусити нас передати вам, добре буде

сиско
29-09-2014, 13:12
привіт max40 ласкаво просимо на форум, цюй? c'? щось на dtc, якщо ви знаєте щось, і ви хочете змусити нас передати вам, добре буде
я забув посилання https://www.professionalchiptuning.net/edc16-elimiazione-dtc-formula-vera-falsa-vt3242-post82246.html?3242-EDC16-Elimiazione-DTC-Formula-vera-o-falsa=#post82246

max40
29-09-2014, 18:02
Привіт сіско, і спасибі за посилання , мені здавалося дивним, що не було нічого про це на форумі, здається, добре зроблено і добре вчилася .. а я ще ні про що останній приїхав, я не знав, зробити пошук, перш ніж писати ..

Ви формули ? пояснено в посиланні, що ти мені дав ? правильно ..
що-ї? важко ? знайти області почала dtc і почала switch, але формула ? що .. я не міг зрозуміти ще? як ви робите для marelli типу приклад 6f3.. і я не знайшов ніякої інформації ..

сиско
29-09-2014, 21:56
Привіт сіско, і спасибі за посилання , мені здавалося дивним, що не було нічого про це на форумі, здається, добре зроблено і добре вчилася .. а я ще ні про що останній приїхав, я не знав, зробити пошук, перш ніж писати ..

Ви формули ? пояснено в посиланні, що ти мені дав ? правильно ..
що-ї? важко ? знайти області почала dtc і почала switch, але формула ? що .. я не міг зрозуміти ще? як ви робите для marelli типу приклад 6f3.. і я не знайшов ніякої інформації ..

те, що я можу тобі сказати я ? що на інших форумах я читав, що дільник у використанні для 8df ? 5 але нічого, звичайно, c'? спробуйте продовження і мій заклик до всіх ті, pi? експерти також застосовувати всю інформацію, що ви приносите в цей пост, ви теж з вашого боку, якщо ви хочете, ви можете сказати, що ви знаєте, що повірте c'? завжди вчитися

Errecinque
Я розміщуються файл marelli номер dtc, які ви хочете виключити, і якому у вас є, то правильне рішення, яке так бачу, якщо розрахунок, що я знайшов, що я зробити, це точно? Якби вона працювала я з задоволенням, моє рішення. Спасибі.

манро
мені здається, що є sw навколо, що роблять без проблем dtc off на переважну більшість екю в обігу...
впевнений, що перо diy більше, задоволення, очевидно,...

Errecinque
мені здається, що є sw навколо, що роблять без проблем dtc off на переважну більшість екю в обігу...
впевнений, що перо diy більше, задоволення, очевидно,...
Це я знаю, але перший-це, як ви кажете вище, і потім ці sw, якщо я і роблю це для гри, я не можу собі це дозволити. Якщо у вас є ви можете змусити мене зробити цей тест? Мені файл, і ви скажіть мені, який dtc видалити намагаюся вам даю адресу, який я знайшов. І ви мені підтвердіть, якщо це правильно.

манро
можна спокійно зробити так дому, щоб проблеми зі здоров'ям і я багато часу ******.....

Errecinque
можна спокійно зробити так дому, щоб проблеми зі здоров'ям і я багато часу ******.....

Вибачте .....здоров'я перш за все. Якщо можна по пошті файл, який я спробую сьогодні ввечері.

манро
доказ цього.. ford focus edc16c34...
видалення dtc, що відносяться до кодів p1412 p1413..

Errecinque
доказ цього.. ford focus edc16c34...
видалення dtc, що відносяться до кодів p1412 p1413..

я кажу marelli в будь-якому випадку, я спробую, також на цьому спасибі.

манро
я кажу marelli в будь-якому випадку, я спробую, також на цьому спасибі.
у виправдання errecinque я думав, тебе влаштовує будь-який файл...
помилка моя...
pardon...

Errecinque
у виправдання errecinque я думав, тебе влаштовує будь-який файл...
помилка моя...
pardon...

Для p1412 я знайшов два біта поставити в 0. Повинні бути 1C6E0C і 1C6E10 . Не впевнений, але я сподіваюся, що нам дали..... я переживаю, дайте мені знати. Дякую

манро
це 1c6dd8..

манро
це 1c6dd8..
для p1413..
і 1C6DDC для p1413

Errecinque
Тоді .....може tornarmi рахунки для p 1412 з наступними даними.

Адреса помилки 1412 у таблиці dtc 1c683e
Адресу початку таблиці dtc 1c659e
Адресу початку таблиці switch 1c6d84

Перетворені в десяткове число ми 1861694-1861022=672 /8 (в якості групи vag ) дає результат 84 якого в сумі з 1863044 = 1863128 в hex 1c6dd8.

Якщо ви мені підтвердіть, ці адреси буде означати, що дільник /8 від застосування різниці між адреса dtc і початку таблиці, є правильним

Errecinque
Що стосується 1413 якщо це адреса, що ви сказали, і то є якийсь біт + a dx 1412 мене не виходить зовсім. Робимо дослідження, ne вискакує один в районі зовсім інший, де він має бути (тобто до наступної switch)

Errecinque
Я додаю цей невеликий excel для полегшення завдання пошуку

манро
я "дав в їжу" файли у питання, sw підходить,вказавши коди dtc, які необхідно виключити і ті, які розміщені адреси змінені з того ж..
я написав файл так мод на машини проблема вирішена..
відсутність dtc відносне, я ніколи більше не з'явився...
для інших я не знаю, що вам сказати..

Errecinque
я "дав в їжу" файли у питання, sw підходить,вказавши коди dtc, які необхідно виключити і ті, які розміщені адреси змінені з того ж..
я написав файл так мод на машини проблема вирішена..
відсутність dtc відносне, я ніколи більше не з'явився...
для інших я не знаю, що вам сказати..

Я не миха сказав, що це неправильно....дійсно спасибі, тому що, маючи результат, ви можете зрозуміти, як діяти, щоб знайти їх формулу . Тепер з excel-файл, який я відправив, якщо є точні адреси початку таблиць, просто введіть адресу в інший код помилки, а біт поставити в 0 повинен прийти правильний. Привіт