Перегляд Повної Версії : Dtc off
Привіт всім я тільки що зареєструвався і дивився цей розділ, а деякі весь форум .. є, звичайно, для мене на перше місце багато обмежень тому багато речей я не можу їх бачити .. терпіння ..
У будь-якому випадку, сподіваючись мати пляма на правій частині мені було цікаво, ніхто, завжди, якщо я шукав добре, нічого не поставив на DTC..
можливо, або я не я розділ підходить !!
я вже щось роблю вручну, але існують також різні програми, які роблять цю роботу в автоматичному ...
привіт max40 ласкаво просимо на форум, цюй? c'? щось на dtc, якщо ви знаєте щось, і ви хочете змусити нас передати вам, добре буде
привіт max40 ласкаво просимо на форум, цюй? c'? щось на dtc, якщо ви знаєте щось, і ви хочете змусити нас передати вам, добре буде
я забув посилання https://www.professionalchiptuning.net/edc16-elimiazione-dtc-formula-vera-falsa-vt3242-post82246.html?3242-EDC16-Elimiazione-DTC-Formula-vera-o-falsa=#post82246
Привіт сіско, і спасибі за посилання , мені здавалося дивним, що не було нічого про це на форумі, здається, добре зроблено і добре вчилася .. а я ще ні про що останній приїхав, я не знав, зробити пошук, перш ніж писати ..
Ви формули ? пояснено в посиланні, що ти мені дав ? правильно ..
що-ї? важко ? знайти області почала dtc і почала switch, але формула ? що .. я не міг зрозуміти ще? як ви робите для marelli типу приклад 6f3.. і я не знайшов ніякої інформації ..
Привіт сіско, і спасибі за посилання , мені здавалося дивним, що не було нічого про це на форумі, здається, добре зроблено і добре вчилася .. а я ще ні про що останній приїхав, я не знав, зробити пошук, перш ніж писати ..
Ви формули ? пояснено в посиланні, що ти мені дав ? правильно ..
що-ї? важко ? знайти області почала dtc і почала switch, але формула ? що .. я не міг зрозуміти ще? як ви робите для marelli типу приклад 6f3.. і я не знайшов ніякої інформації ..
те, що я можу тобі сказати я ? що на інших форумах я читав, що дільник у використанні для 8df ? 5 але нічого, звичайно, c'? спробуйте продовження і мій заклик до всіх ті, pi? експерти також застосовувати всю інформацію, що ви приносите в цей пост, ви теж з вашого боку, якщо ви хочете, ви можете сказати, що ви знаєте, що повірте c'? завжди вчитися
Я розміщуються файл marelli номер dtc, які ви хочете виключити, і якому у вас є, то правильне рішення, яке так бачу, якщо розрахунок, що я знайшов, що я зробити, це точно? Якби вона працювала я з задоволенням, моє рішення. Спасибі.
мені здається, що є sw навколо, що роблять без проблем dtc off на переважну більшість екю в обігу...
впевнений, що перо diy більше, задоволення, очевидно,...
мені здається, що є sw навколо, що роблять без проблем dtc off на переважну більшість екю в обігу...
впевнений, що перо diy більше, задоволення, очевидно,...
Це я знаю, але перший-це, як ви кажете вище, і потім ці sw, якщо я і роблю це для гри, я не можу собі це дозволити. Якщо у вас є ви можете змусити мене зробити цей тест? Мені файл, і ви скажіть мені, який dtc видалити намагаюся вам даю адресу, який я знайшов. І ви мені підтвердіть, якщо це правильно.
можна спокійно зробити так дому, щоб проблеми зі здоров'ям і я багато часу ******.....
можна спокійно зробити так дому, щоб проблеми зі здоров'ям і я багато часу ******.....
Вибачте .....здоров'я перш за все. Якщо можна по пошті файл, який я спробую сьогодні ввечері.
доказ цього.. ford focus edc16c34...
видалення dtc, що відносяться до кодів p1412 p1413..
доказ цього.. ford focus edc16c34...
видалення dtc, що відносяться до кодів p1412 p1413..
я кажу marelli в будь-якому випадку, я спробую, також на цьому спасибі.
я кажу marelli в будь-якому випадку, я спробую, також на цьому спасибі.
у виправдання errecinque я думав, тебе влаштовує будь-який файл...
помилка моя...
pardon...
у виправдання errecinque я думав, тебе влаштовує будь-який файл...
помилка моя...
pardon...
Для p1412 я знайшов два біта поставити в 0. Повинні бути 1C6E0C і 1C6E10 . Не впевнений, але я сподіваюся, що нам дали..... я переживаю, дайте мені знати. Дякую
це 1c6dd8..
для p1413..
і 1C6DDC для p1413
Тоді .....може tornarmi рахунки для p 1412 з наступними даними.
Адреса помилки 1412 у таблиці dtc 1c683e
Адресу початку таблиці dtc 1c659e
Адресу початку таблиці switch 1c6d84
Перетворені в десяткове число ми 1861694-1861022=672 /8 (в якості групи vag ) дає результат 84 якого в сумі з 1863044 = 1863128 в hex 1c6dd8.
Якщо ви мені підтвердіть, ці адреси буде означати, що дільник /8 від застосування різниці між адреса dtc і початку таблиці, є правильним
Що стосується 1413 якщо це адреса, що ви сказали, і то є якийсь біт + a dx 1412 мене не виходить зовсім. Робимо дослідження, ne вискакує один в районі зовсім інший, де він має бути (тобто до наступної switch)
Я додаю цей невеликий excel для полегшення завдання пошуку
я "дав в їжу" файли у питання, sw підходить,вказавши коди dtc, які необхідно виключити і ті, які розміщені адреси змінені з того ж..
я написав файл так мод на машини проблема вирішена..
відсутність dtc відносне, я ніколи більше не з'явився...
для інших я не знаю, що вам сказати..
я "дав в їжу" файли у питання, sw підходить,вказавши коди dtc, які необхідно виключити і ті, які розміщені адреси змінені з того ж..
я написав файл так мод на машини проблема вирішена..
відсутність dtc відносне, я ніколи більше не з'явився...
для інших я не знаю, що вам сказати..
Я не миха сказав, що це неправильно....дійсно спасибі, тому що, маючи результат, ви можете зрозуміти, як діяти, щоб знайти їх формулу . Тепер з excel-файл, який я відправив, якщо є точні адреси початку таблиць, просто введіть адресу в інший код помилки, а біт поставити в 0 повинен прийти правильний. Привіт