КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Dtc off

max40
29-09-2014, 09:26
Прывітанне ўсім я толькі што зарэгістраваўся і глядзеў гэты раздзел, а некаторыя ўвесь форум .. есць, вядома, для мяне на першае месца шматлікія абмежаванні, таму многія рэчы я не магу іх бачыць .. цярпенне ..

У любым выпадку, спадзеючыся мець пляма на правай частцы мне было цікава, ніхто, заўседы, калі я шукаў добра, не паставіў нічога на DTC..

магчыма, альбо я не я профіль падыходзіць !!
я ўжо што-то раблю ўручную, але існуюць таксама розныя праграмы, якія робяць гэтую працу ў аўтаматычным ...

сиско
29-09-2014, 13:12
прывітанне max40 сардэчна запрашаем на форум, цюй? c'? што-то на dtc, калі вы ведаеце што-то, і вы хочаце прымусіць нас перадаць вам, добра будзе

сиско
29-09-2014, 13:12
прывітанне max40 сардэчна запрашаем на форум, цюй? c'? што-то на dtc, калі вы ведаеце што-то, і вы хочаце прымусіць нас перадаць вам, добра будзе
я забыўся спасылку https://www.professionalchiptuning.net/edc16-elimiazione-dtc-formula-vera-falsa-vt3242-post82246.html?3242-EDC16-Elimiazione-DTC-Formula-vera-o-falsa=#post82246

max40
29-09-2014, 18:02
Прывітанне сіска, і дзякуй за спасылку , мне здавалася дзіўным, што не было нічога пра гэта на форуме, здаецца, добра зроблена і добра вучылася .. а я яшчэ ні аб чым апошні прыехаў, я не ведаў, ці зрабіць пошук, перш чым пісаць ..

Вы формулы ? растлумачана ў спасылцы, што ты мне даў ? правільна ..
што-ы? цяжка ? знайсці вобласці пачала dtc і пачатку switch, але формула ? што .. я не мог зразумець яшчэ? як вы робіце для marelli тыпу прыклад 6f3.. і я не знайшоў ніякай інфармацыі ..

сиско
29-09-2014, 21:56
Прывітанне сіска, і дзякуй за спасылку , мне здавалася дзіўным, што не было нічога пра гэта на форуме, здаецца, добра зроблена і добра вучылася .. а я яшчэ ні аб чым апошні прыехаў, я не ведаў, ці зрабіць пошук, перш чым пісаць ..

Вы формулы ? растлумачана ў спасылцы, што ты мне даў ? правільна ..
што-ы? цяжка ? знайсці вобласці пачала dtc і пачатку switch, але формула ? што .. я не мог зразумець яшчэ? як вы робіце для marelli тыпу прыклад 6f3.. і я не знайшоў ніякай інфармацыі ..

тое, што я магу табе сказаць я ? што на іншых форумах я чытаў, што дзельнік ў выкарыстанні для 8df ? 5 але нічога, вядома, c'? паспрабуйце падаўжэнне і мой заклік да ўсіх тыя, pi? эксперты таксама ўжываць ўсю інфармацыю, што вы прыносіце ў гэты пост, вы таксама з вашага боку, калі вы хочаце, вы можаце сказаць, што вы ведаеце, што паверце c'? заўседы вучыцца

Errecinque
Я размяшчаюцца файл marelli нумар dtc, якія вы хочаце выключыць, і з якім у вас есць, то правільнае рашэнне, якое так бачу, калі разлік, што я знайшоў, што я зрабіць, гэта дакладна? Калі б яна працавала я з задавальненнем, мае рашэнне. Дзякуй.

манро
мне здаецца, што есць sw вакол, што робяць без праблем dtc off на пераважная большасць экю ў звароце...
упэўнены, што пяро diy больш, задавальненне, відавочна,...

Errecinque
мне здаецца, што есць sw вакол, што робяць без праблем dtc off на пераважная большасць экю ў звароце...
упэўнены, што пяро diy больш, задавальненне, відавочна,...
Гэта я ведаю, але першы-гэта, як вы кажаце вышэй, і затым гэтыя sw, калі я і раблю гэта для гульні, я не магу сабе гэта дазволіць. Калі вы ў вас есць вы можаце прымусіць мяне зрабіць гэты тэст? Мне файл, і вы скажыце мне, які dtc выдаліць стараюся і вам даю адрас, які я знайшоў. І вы мне пацвердзіце, калі гэта правільна.

манро
можна спакойна зрабіць так дома, каб праблемы са здароўем і я шмат часу ******.....

Errecinque
можна спакойна зрабіць так дома, каб праблемы са здароўем і я шмат часу ******.....

Прабачце .....здароўе перш за ўсе. Калі можна па пошце файл, які я паспрабую сення ўвечары.

манро
доказ гэтага.. ford focus edc16c34...
выдаленне dtc, якія адносяцца да кодах p1412 p1413..

Errecinque
доказ гэтага.. ford focus edc16c34...
выдаленне dtc, якія адносяцца да кодах p1412 p1413..

я кажу marelli у любым выпадку, я паспрабую, таксама на гэтым дзякуй пасля.

манро
я кажу marelli у любым выпадку, я паспрабую, таксама на гэтым дзякуй пасля.
у апраўданне errecinque я думаў, цябе задавальняе любы файл...
памылка мая...
pardon...

Errecinque
у апраўданне errecinque я думаў, цябе задавальняе любы файл...
памылка мая...
pardon...

Для p1412 я знайшоў два біта паставіць у 0. Павінны быць 1C6E0C і 1C6E10 . Не ўпэўнены, але я спадзяюся, што нам далі..... я перажываю, дайце мне ведаць. Дзякуй

манро
гэта 1c6dd8..

манро
гэта 1c6dd8..
для p1413..
і 1C6DDC для p1413

Errecinque
Тады .....можа tornarmi рахункі для p 1412 з наступнымі дадзенымі.

Адрас памылкі 1412 ў табліцы dtc 1c683e
Адрас пачатку табліцы dtc 1c659e
Адрас пачатку табліцы switch 1c6d84

Ператвораныя ў дзесятковы лік мы 1861694-1861022=672 /8 (у якасці групы vag ) дае вынік 84 якога ў суме з 1863044 = 1863128 ў hex 1c6dd8.

Калі вы мне адкажаце, гэтыя адрасы будзе азначаць, што дзельнік /8 ад прымянення розніцы паміж адрас dtc і пачатку табліцы, з'яўляецца правільным

Errecinque
Што тычыцца 1413 калі гэта адрас, які вы сказалі, і тое есць які-то біт + a dx 1412 мяне не атрымліваецца зусім. Робім даследаванні, ne выскоквае адзін у раене зусім іншы, дзе ен павінен быць (то бок, да наступнай switch)

Errecinque
Я прыкладаю гэты невялікі excel для палягчэння задачы пошуку

манро
я "даў у ежу" файлы ў пытанне, sw падыходзіць,паказаўшы коды dtc, якія неабходна выключыць і тыя, якія размешчаны адрасы зменены з таго ж..
я напісаў файл так мод на машыны праблема і вырашана..
адсутнасць dtc адноснае, я ніколі больш не з'явіўся...
для астатніх я не ведаю, што сказаць вам..

Errecinque
я "даў у ежу" файлы ў пытанне, sw падыходзіць,паказаўшы коды dtc, якія неабходна выключыць і тыя, якія размешчаны адрасы зменены з таго ж..
я напісаў файл так мод на машыны праблема і вырашана..
адсутнасць dtc адноснае, я ніколі больш не з'явіўся...
для астатніх я не ведаю, што сказаць вам..

Я не міха сказаў, што гэта няправільна....сапраўды дзякуй, таму што, маючы вынік, вы можаце зразумець, як дзейнічаць, каб знайсці іх формулу . Цяпер з excel-файл, які я адправіў, калі есць дакладныя адрасы пачатку табліцы, проста калі ласка, увядзіце новы адрас у іншы код памылкі, а біт паставіць у 0 павінен прыйсці правільны. Прывітанне