Прагляд Поўнай Версіі : Dtc off
Прывітанне ўсім я толькі што зарэгістраваўся і глядзеў гэты раздзел, а некаторыя ўвесь форум .. есць, вядома, для мяне на першае месца шматлікія абмежаванні, таму многія рэчы я не магу іх бачыць .. цярпенне ..
У любым выпадку, спадзеючыся мець пляма на правай частцы мне было цікава, ніхто, заўседы, калі я шукаў добра, не паставіў нічога на DTC..
магчыма, альбо я не я профіль падыходзіць !!
я ўжо што-то раблю ўручную, але існуюць таксама розныя праграмы, якія робяць гэтую працу ў аўтаматычным ...
прывітанне max40 сардэчна запрашаем на форум, цюй? c'? што-то на dtc, калі вы ведаеце што-то, і вы хочаце прымусіць нас перадаць вам, добра будзе
прывітанне max40 сардэчна запрашаем на форум, цюй? c'? што-то на dtc, калі вы ведаеце што-то, і вы хочаце прымусіць нас перадаць вам, добра будзе
я забыўся спасылку https://www.professionalchiptuning.net/edc16-elimiazione-dtc-formula-vera-falsa-vt3242-post82246.html?3242-EDC16-Elimiazione-DTC-Formula-vera-o-falsa=#post82246
Прывітанне сіска, і дзякуй за спасылку , мне здавалася дзіўным, што не было нічога пра гэта на форуме, здаецца, добра зроблена і добра вучылася .. а я яшчэ ні аб чым апошні прыехаў, я не ведаў, ці зрабіць пошук, перш чым пісаць ..
Вы формулы ? растлумачана ў спасылцы, што ты мне даў ? правільна ..
што-ы? цяжка ? знайсці вобласці пачала dtc і пачатку switch, але формула ? што .. я не мог зразумець яшчэ? як вы робіце для marelli тыпу прыклад 6f3.. і я не знайшоў ніякай інфармацыі ..
Прывітанне сіска, і дзякуй за спасылку , мне здавалася дзіўным, што не было нічога пра гэта на форуме, здаецца, добра зроблена і добра вучылася .. а я яшчэ ні аб чым апошні прыехаў, я не ведаў, ці зрабіць пошук, перш чым пісаць ..
Вы формулы ? растлумачана ў спасылцы, што ты мне даў ? правільна ..
што-ы? цяжка ? знайсці вобласці пачала dtc і пачатку switch, але формула ? што .. я не мог зразумець яшчэ? як вы робіце для marelli тыпу прыклад 6f3.. і я не знайшоў ніякай інфармацыі ..
тое, што я магу табе сказаць я ? што на іншых форумах я чытаў, што дзельнік ў выкарыстанні для 8df ? 5 але нічога, вядома, c'? паспрабуйце падаўжэнне і мой заклік да ўсіх тыя, pi? эксперты таксама ўжываць ўсю інфармацыю, што вы прыносіце ў гэты пост, вы таксама з вашага боку, калі вы хочаце, вы можаце сказаць, што вы ведаеце, што паверце c'? заўседы вучыцца
Я размяшчаюцца файл marelli нумар dtc, якія вы хочаце выключыць, і з якім у вас есць, то правільнае рашэнне, якое так бачу, калі разлік, што я знайшоў, што я зрабіць, гэта дакладна? Калі б яна працавала я з задавальненнем, мае рашэнне. Дзякуй.
мне здаецца, што есць sw вакол, што робяць без праблем dtc off на пераважная большасць экю ў звароце...
упэўнены, што пяро diy больш, задавальненне, відавочна,...
мне здаецца, што есць sw вакол, што робяць без праблем dtc off на пераважная большасць экю ў звароце...
упэўнены, што пяро diy больш, задавальненне, відавочна,...
Гэта я ведаю, але першы-гэта, як вы кажаце вышэй, і затым гэтыя sw, калі я і раблю гэта для гульні, я не магу сабе гэта дазволіць. Калі вы ў вас есць вы можаце прымусіць мяне зрабіць гэты тэст? Мне файл, і вы скажыце мне, які dtc выдаліць стараюся і вам даю адрас, які я знайшоў. І вы мне пацвердзіце, калі гэта правільна.
можна спакойна зрабіць так дома, каб праблемы са здароўем і я шмат часу ******.....
можна спакойна зрабіць так дома, каб праблемы са здароўем і я шмат часу ******.....
Прабачце .....здароўе перш за ўсе. Калі можна па пошце файл, які я паспрабую сення ўвечары.
доказ гэтага.. ford focus edc16c34...
выдаленне dtc, якія адносяцца да кодах p1412 p1413..
доказ гэтага.. ford focus edc16c34...
выдаленне dtc, якія адносяцца да кодах p1412 p1413..
я кажу marelli у любым выпадку, я паспрабую, таксама на гэтым дзякуй пасля.
я кажу marelli у любым выпадку, я паспрабую, таксама на гэтым дзякуй пасля.
у апраўданне errecinque я думаў, цябе задавальняе любы файл...
памылка мая...
pardon...
у апраўданне errecinque я думаў, цябе задавальняе любы файл...
памылка мая...
pardon...
Для p1412 я знайшоў два біта паставіць у 0. Павінны быць 1C6E0C і 1C6E10 . Не ўпэўнены, але я спадзяюся, што нам далі..... я перажываю, дайце мне ведаць. Дзякуй
гэта 1c6dd8..
для p1413..
і 1C6DDC для p1413
Тады .....можа tornarmi рахункі для p 1412 з наступнымі дадзенымі.
Адрас памылкі 1412 ў табліцы dtc 1c683e
Адрас пачатку табліцы dtc 1c659e
Адрас пачатку табліцы switch 1c6d84
Ператвораныя ў дзесятковы лік мы 1861694-1861022=672 /8 (у якасці групы vag ) дае вынік 84 якога ў суме з 1863044 = 1863128 ў hex 1c6dd8.
Калі вы мне адкажаце, гэтыя адрасы будзе азначаць, што дзельнік /8 ад прымянення розніцы паміж адрас dtc і пачатку табліцы, з'яўляецца правільным
Што тычыцца 1413 калі гэта адрас, які вы сказалі, і тое есць які-то біт + a dx 1412 мяне не атрымліваецца зусім. Робім даследаванні, ne выскоквае адзін у раене зусім іншы, дзе ен павінен быць (то бок, да наступнай switch)
Я прыкладаю гэты невялікі excel для палягчэння задачы пошуку
я "даў у ежу" файлы ў пытанне, sw падыходзіць,паказаўшы коды dtc, якія неабходна выключыць і тыя, якія размешчаны адрасы зменены з таго ж..
я напісаў файл так мод на машыны праблема і вырашана..
адсутнасць dtc адноснае, я ніколі больш не з'явіўся...
для астатніх я не ведаю, што сказаць вам..
я "даў у ежу" файлы ў пытанне, sw падыходзіць,паказаўшы коды dtc, якія неабходна выключыць і тыя, якія размешчаны адрасы зменены з таго ж..
я напісаў файл так мод на машыны праблема і вырашана..
адсутнасць dtc адноснае, я ніколі больш не з'явіўся...
для астатніх я не ведаю, што сказаць вам..
Я не міха сказаў, што гэта няправільна....сапраўды дзякуй, таму што, маючы вынік, вы можаце зразумець, як дзейнічаць, каб знайсці іх формулу . Цяпер з excel-файл, які я адправіў, калі есць дакладныя адрасы пачатку табліцы, проста калі ласка, увядзіце новы адрас у іншы код памылкі, а біт паставіць у 0 павінен прыйсці правільны. Прывітанне