КПК

Перегляд Повної Версії : привіт всім форумі

max40
29-09-2014, 08:39
Вітаю всіх користувачів форуму ...
Я ще не відвідав усі розділи, але, здається, хороший форум, я сподіваюся, що будуть цікаві обговорення, і що ви могли б потоваришувати з якою-небудь новий користувач / друг ..

бути, що сказати привітання, ми перебуваємо в якійсь обговорення ..

паскуале
29-09-2014, 09:22
привіт, ласкаво просимо :)

lombian
30-09-2014, 11:58
привіт і ласкаво просимо

Backgroop
01-10-2014, 12:18
Здрастуйте, зателефонуйте нам пі? інфо про вас, як вас звуть, скільки вам років, де ви пишете, що ви робите??

Backgroop
01-10-2014, 12:22
привіт, ласкаво просимо :)

Я запрошую вас, щоб завершити слайд-шоу в окремому розділі, перш ніж відправляти в презентації інших, хлопці, для тих, хто робить хитрий не активно на форумі і зробивши спам в розділі презентації ризики блок, в результаті чого бан!!

rdponline
02-10-2014, 08:10
ласкаво просимо на форум, ви бачили добре, і хороший форум, хороша навігація

robo
10-11-2014, 20:54
привіт, ласкаво просимо і приємного вам перебування на форумі!

msport (exil77grande)
02-01-2015, 18:51
відправлено ***** останнє попередження, потім бан аккаунта.

max40
10-01-2015, 09:24
відправлено ***** останнє попередження, потім бан аккаунта.

Господа добрий день усім і дякую за привітання .. але, будь ласка, уточнити, що я не такий, що st? з комп'ютером щодня або краще ви там st? кожен день, але я заходжу на форум іноді, коли у мене мало часу .. можливо, щоб читати щось нове або шукати якийсь оригінальний файл або читати переживання інших або надіслати відповіді на досвіді моїх особистих або проблеми вирішені ...

мене звуть маріо сицилієць 40 ? моя et? .. я працюю з різні майстерні, коли мене просять про це ...

відповідаю тільки зараз, чому? відкривши пошту, я знайшов це повідомлення у папку "спам" в іншому випадку я б відповів навіть раніше ...
мені дуже шкода, noin бути, допомогу ще ніхто не чи я не пам'ятаю обговорення зроблені .. я вчинив, чому? намагаючись трохи в мережі давно, мені потрібен був оригінальний файл, то після я зрозумів, що не було можливості його скачати, я читав якесь обговорення, і я повторюю, коли у мене є час, мені подобається, і відвідувати деякі форуми і подивитися, що відбувається ..

привітання та хороша робота ... сподіваюся, що ця відповідь досить ...

Cicciofg
24-01-2015, 09:43
Ласкаво просимо в легендарний форум