Прагляд Поўнай Версіі : прывітанне ўсім форуме
Вітаю ўсіх карыстальнікаў форуму ...
Я яшчэ не наведаў усе раздзелы, але, здаецца, добры форум, я спадзяюся, што будуць цікавыя абмеркавання, і што вы маглі б пасябраваць з якой-небудзь новы карыстальнік / адзін ..
быць, што сказаць прывітанне, мы знаходзімся ў нейкай абмеркаванне ..
паскуале
29-09-2014, 09:22
добры дзень, сардэчна запрашаем :)
прывітанне і дабро запрашаем
Backgroop
01-10-2014, 12:18
Добры дзень, Сардэчна запрашаем патэлефануеце нам пі? інфа аб вас, як вас клічуць, колькі вам гадоў, дзе вы пішаце, што вы робіце??
Backgroop
01-10-2014, 12:22
добры дзень, сардэчна запрашаем :)
Я запрашаю вас, каб завяршыць слайд-шоў у асобным раздзеле, перш чым адпраўляць у прэзентацыі іншых, хлопцы, для тых, хто робіць хітры не актыўна на форуме і зрабіўшы спам у раздзеле прэзентацыі рызыкі блок, у выніку чаго бан!!
rdponline
02-10-2014, 08:10
сардэчна запрашаем на форум, вы бачылі добра, і добры форум, добрая навігацыя
добры дзень, сардэчна запрашаем і прыемнага вам знаходжання на форуме!
msport (exil77grande)
02-01-2015, 18:51
адпраўлена ***** апошняе папярэджанне, затым ідзе бан акаўнта.
адпраўлена ***** апошняе папярэджанне, затым ідзе бан акаўнта.
Госпада добры дзень усім і дзякуй за віншаванні .. але, калі ласка, удакладніць, што я не такі, што st? з кампутарам кожны дзень або лепш вы там st? кожны дзень, але я заходжу на форум часам, калі ў мяне мала часу .. магчыма, каб чытаць што-нешта новае або шукаць нейкі арыгінальны файл або чытаць перажыванні іншых або адправіць адказы на вопыце маіх асабістых або праблемы вырашаны ...
мяне завуць марые сіцыліец 40 ? мая et? .. я працую з розныя майстэрні, калі мяне просяць аб гэтым ...
адказваю толькі зараз, чаму? адкрыўшы пошту, я знайшоў гэта паведамленне ў тэчку "спам" у адваротным выпадку я б адказаў нават раней ...
мне вельмі шкада, noin быць, дапамогу яшчэ ніхто не ці я не памятаю абмеркавання зробленыя .. я паступіў, чаму? спрабуючы трохі ў сеткі даўно, мне патрэбен быў арыгінальны файл, то пасля я зразумеў, што не было магчымасці яго спампаваць, я чытаў нейкае абмеркаванне, і я паўтараю, калі ў мяне есць час, мне падабаецца, і наведваць некаторыя форумы і паглядзець, што адбываецца ..
прывітанне і добрую працу ... спадзяюся, што гэты адказ досыць ...
Cicciofg
24-01-2015, 09:43
Сардэчна запрашаем у легендарны форум