Прагляд Поўнай Версіі : праблема з прыборнай 999
Добры вечар! у мяне есць невялікая праблема на гэтай 999 2003 года, такім чынам, першая серыя з блокам кіравання dp-59м і каналізацыі ад 50 мм, то матацыкл не заводзіўся пры павароце ключа не гарыць ні рамкі, мільганула усе доказы таго, што я мог бы зрабіць і ўзяць 5-й раніцы з файла, каб 999, і паспрабаваць, і пакуль тут я ? туды добра moto боку, і карціна, здаецца, працуе добра, зараз толькі праблема, калі вакол ключ на on карціну назад ckec і сыходзіць напісана 0, а не 999 або 999s, і калі я хачу ўсталяваць надпіс, утрымліваючы гэтыя дзве кнопкі нажатыми не выходзіць нічога, і ў дыягназ я не d? памылак няма.
Дзякуй, як заўседы ўсе на вашу дапамогу
Не ? праблема ў прыборнай панэлі n? у эбу не працуе, але бенс? кіравання закадаваныя або менш на ключ. У вас на прыборнай панэлі панны і з эбу без иммо (у 5-й РАНІЦЫ) вы-то і не паказвае мадэль на прыборнай панэлі, а з 59-няма.
M999
прывітанне m999 я зразумеў, то блок кіравання 5 раніцы без иммо і прыборнай панэлі, панны, гэта праблема я даў віну на ключы, калі замак ? статус змяніўся, цяпер я шукаю 59м, такім чынам, cos? ripristinandola я павінен вырашыць
як заўседы, дзякуй за вашу даступнасць
Што блок ключоў, то вы змянілі не той ты гаварыў раней... - info важныя, калі мы гаворым аб праблемах, immo;)!!!!
Verginando/ліквідацыі иммо ад 59М вырашыць у любым выпадку.
M999
дзякуй m999 знайшоў блок кіравання 59м затым riverg., а затым падняў на иммо праблема вырашана, і, як заўседы, дзякуй за вашу дапамогу