Перегляд Повної Версії : riprogammazione ключа smart four four
обличчя зі шрамом
21-09-2012, 18:04
привіт всім,я купив новий ключ для smart four four1.3-benz, і я повинен riprogammarla я, як діагноз використовую marelli tecnomotor але не може це зробити.ви знаєте, з якою інструмент я можу?
привіт , чи mbstar інструмент офіційний або леонардо
обличчя зі шрамом
02-10-2012, 14:08
машина l ми привезли в mercedes і змінюють сем кажуть, що якщо немає ключів, які не можуть бути закодовані....
машина l ми привезли в mercedes і змінюють сем кажуть, що якщо немає ключів, які не можуть бути закодовані....
Правда, дивно, але ? cos?, якщо у вас немає ключа працює або Майстер, він замінив sam, чому? не з'? так що ви можете запрограмувати новий ключ, без ключа? працюючий, на практиці ключ вже? розкладом потрібно, щоб відкрити канал і включити новий ключ.
вони їх роблять так, чому? приймають новий і ставлять під...
але знайте, мій досвід, що ви можете все виправити, з красивим програмування на мікро - ... якщо, звичайно, ви має bk діви...
я зробив читання сем нову.. і так кожен раз, що ? замінити сем.. я відразу готовий.. і все знову буде як завжди!
я зробив тільки один раз витрати.. але того варте.. не знаю, якщо я маю на увазі ;)
Звичайно, riverginando сем зробіть те ж саме, що вони роблять, вони не мають можливості riverginare і, отже, зобов'язані жити за новою, також я зробив досить Bk сем діви і, при необхідності, rivergino, а потім з star riprogrammo.
точно.. але вони не можуть просто правила для протоколу..
я зробив кілька курсів в мерседес.. але ? всі їх політики роблять речі.. і правильно слідувати правилам...
я б їх терпіти і приймати все, що скидають.. hihihihihi :D
Звичайно, riverginando сем зробіть те ж саме, що вони роблять, вони не мають можливості riverginare і, отже, зобов'язані жити за новою, також я зробив досить Bk сем діви і, при необхідності, rivergino, а потім з star riprogrammo.
lumaracing
05-10-2012, 11:01
ви можете кодувати навіть з діагнозом BrainBee,у мене є друг, який має BrainBee ST6000 і з тим, що я закодований ключів, а також з САНКТ-9000
обличчя зі шрамом
08-10-2012, 16:23
було б корисно мати файл діви сем alm ви б дорогоцінний час...
вони їх роблять так, чому? приймають новий і ставлять під...
але знайте, мій досвід, що ви можете все виправити, з красивим програмування на мікро - ... якщо, звичайно, ви має bk діви...
я зробив читання сем нову.. і так кожен раз, що ? замінити сем.. я відразу готовий.. і все знову буде як завжди!
я зробив тільки один раз витрати.. але того варте.. не знаю, якщо я маю на увазі ;)
? хитрий, як фаїна
чудово!!!
? хитрий, як фаїна
чудово!!!
знавець кілька слів... ?
bella f