Прагляд Поўнай Версіі : riprogammazione ключа smart four four
твар са шнарам
21-09-2012, 18:04
прывітанне ўсім,я купіў новы ключ для smart four four1.3 benz, і я павінен riprogammarla я, як дыягназ выкарыстоўваю marelli tecnomotor але не можа farla.sapete з якой інструмент я магу?
прывітанне , або mbstar інструмент афіцыйны або леанарда
твар са шнарам
02-10-2012, 14:08
машына l мы прывезлі ў mercedes і мяняюць сэм кажуць, што калі няма ключоў, якія не могуць быць закадзіраваны....
машына l мы прывезлі ў mercedes і мяняюць сэм кажуць, што калі няма ключоў, якія не могуць быць закадзіраваны....
Праўда, дзіўна, але ? cos?, калі ў вас няма ключа працуе або Майстар, ен замяніў sam, чаму? не c'? так што вы можаце запраграмаваць новы ключ, без ключа ўжо? які працуе, на практыцы ключ ўжо? раскладзе трэба, каб адкрыць канал і ўключыць новы ключ.
яны іх робяць так, чаму? прымаюць новы і ставяць пад...
але ведайце, мой вопыт, што вы можаце ўсе выправіць, з прыгожым праграмаванне на мікра - ... калі, вядома, вы мае bk панны...
я зрабіў чытанне сэм новую.. і так кожны раз, што ? замяніць сэм.. я адразу гатовы.. і ўсе зноў будзе як заўседы!
я зрабіў толькі адзін раз выдаткі.. але таго варта.. не ведаю, калі я маю на ўвазе ;)
Вядома, riverginando сэм зрабіце тое ж самае, што яны робяць, яны не маюць магчымасці riverginare і, такім чынам, абавязаныя жыць па новай, я таксама зрабіў даволі Bk сэм дзевы і, пры неабходнасці, rivergino, а затым з star riprogrammo.
сапраўды.. але яны не могуць проста правілы для пратаколу..
я зрабіў некалькі курсаў у мэрсэдэс.. але ? усе іх палітыкі робяць рэчы.. і правільна прытрымлівацца іх правілах...
я б іх цярпець і прымаць усе, што скідаюць.. hihihihihi :D
Вядома, riverginando сэм зрабіце тое ж самае, што яны робяць, яны не маюць магчымасці riverginare і, такім чынам, абавязаныя жыць па новай, я таксама зрабіў даволі Bk сэм дзевы і, пры неабходнасці, rivergino, а затым з star riprogrammo.
lumaracing
05-10-2012, 11:01
вы можаце кадаваць нават з дыягназам BrainBee,у мяне есць сябар, які мае BrainBee ST6000 і з тым, што я закадаваны ключоў, а таксама з САНКТ-9000
твар са шнарам
08-10-2012, 16:23
было б карысна мець файл панны сэм alm вы б каштоўны час...
яны іх робяць так, чаму? прымаюць новы і ставяць пад...
але ведайце, мой вопыт, што вы можаце ўсе выправіць, з прыгожым праграмаванне на мікра - ... калі, вядома, вы мае bk панны...
я зрабіў чытанне сэм новую.. і так кожны раз, што ? замяніць сэм.. я адразу гатовы.. і ўсе зноў будзе як заўседы!
я зрабіў толькі адзін раз выдаткі.. але таго варта.. не ведаю, калі я маю на ўвазе ;)
? хітры, як фаіна
выдатна!!!
? хітры, як фаіна
выдатна!!!
знаўца некалькі слоў... ?
bella f