Перегляд Повної Версії : терміново питання c-клас w204 220 cdi
Привіт друзі у мене проблема на w204 c, які після приводять у рух вентилятори йдуть від наручників.я думаю, модуль вентилятора, але не дуже безпечно.у діагностиці всі параметри в нормі, а не провал.і я користуюся цією нагодою, щоб запитати, якщо хто-то в Регіоні є ecu сем ззаду також з ладу, для цього авто . спасибі друзі
перевищення швидкості
27-09-2014, 10:20
привіт, зверніть увагу на датчик температури охолоджуючої рідини на газ ac, якщо зависає з високою вартістю, ебу розуміє, що ce високого тиску і запускає вентилятори
blackwolf76
28-09-2014, 10:03
Вентилятори управляються модулем запобіжників спереду... хоча може бути проблема з датчиками, так і ЗМІННОГО струму, температури двигуна.
Я відключив датчик температури охолоджуючої рідини і робить те ж саме я намагаюся змінити форму вентилятор, який буде встановлений поруч з вентилятором ж . ніхто і ніколи не сталося?
якщо з ac off вентилятори йдуть, не ? проблема в змінного струму.якщо ж це не він, то я controllerei значення в diag і verdere який датчик помилкове значення.
я б зробив це раніше, то зробив заміну інших компонентів.