Перегляд Повної Версії : півень v54 і marelli mtj читання і запису з бд
привіт всім. я хотів би люб'язно знати, якщо цей півень v54 може писати і читати з бд цю marelli mtj 6f3? і більше або менше, ніж швидкість читання і запису . дякую всім:):)
так marelli MJD6F3 читати через послідовний порт, а потім знаходитесь весь список папки півня...
Півень змушує virtual read....банку даних всередині.....так що закон протягом декількох хвилин
Півень змушує virtual read....банку даних всередині.....так що закон протягом декількох хвилин
спасибі всім .потім читає і пише без проблем .
але virtual read.... я помиляюся чи не читати істинної файлу в ебу . що зміниться від читання реального потоку?
rodcraft86
27-09-2014, 09:31
virtual read ? процес, який півень управлінням на мареллі, чому? читання істинної ви тільки в школі, на практиці він визнає ecu і виймайте вміст файлу в базу даних внутрішнього програмного забезпечення, що відповідає ecu визначена ;-) якщо у вас є клон хороша якість? ви побачите, що працює без проблем, це займає приблизно 10 секунд
зміни, що цей інструмент зчитує номери hw і sw, і, якщо файл в свою базу даних, вам завантажити файл на комп'ютер, змінюється, що не читає файл, який ? у блоці управління, і, отже, якщо у вас змінений файл, він тобі дасть " завжди є вихідний файл.
спасибі, я afferato концепції ви дійсно кращі
megasosio
02-10-2014, 18:06
good to know, interesting.
rickymix
05-10-2014, 00:58
it work fine:)
спостережливі? якщо ecu ? gi? зіставляється не подивитися.
потім, щоб знати життя і чудеса ecu, що ви хочете написати, ви повинні зробити її bdm.