Прагляд Поўнай Версіі : певень v54 і marelli mtj чытання і запісу з бд
прывітанне ўсім. я хацеў бы ласкава ведаць, калі гэты певень v54 можа пісаць і чытаць з бд гэтую marelli mtj 6f3? і больш або менш, чым хуткасць чытання і запісы . дзякуй усім:):)
ды marelli MJD6F3 чытаць праз паслядоўны порт, а затым знаходзіцеся ўвесь спіс у тэчцы пеўня...
Певень прымушае virtual read....банка дадзеных ўнутры.....так што закон на працягу некалькіх хвілін
Певень прымушае virtual read....банка дадзеных ўнутры.....так што закон на працягу некалькіх хвілін
дзякуй усім, што чытае і піша без праблем .
але virtual read.... я памыляюся ці не чытаць сапраўднай файла ў эбу . што зменіцца ад чытання рэальнага патоку?
rodcraft86
27-09-2014, 09:31
virtual read ? працэс, які певень кіраваннем на марелли, чаму? чытанне сапраўднай вы толькі ў школе, на практыцы ен прызнае ecu і здабываць змесціва файла ў базу дадзеных ўнутранага праграмнага забеспячэння, што адпавядае ecu вызначана ;-) калі ў вас есць клон добрае якасць? вы ўбачыце, што працуе без праблем, гэта займае прыкладна 10 секунд
змены, якія гэты інструмент счытвае нумары hw і sw, і, калі файл у сваю базу дадзеных, вам спампаваць файл на кампутар, змяняецца, што не чытае файл, які ? у блоку кіравання, і, такім чынам, калі ў вас зменены файл, ен табе дасць " заўседы есць зыходны файл.
дзякуй, я afferato канцэпцыі вы сапраўды лепшыя
megasosio
02-10-2014, 18:06
good to know, interesting.
rickymix
05-10-2014, 00:58
it work fine:)
назіральныя? што калі ecu ? gi? супастаўляецца не паглядзець.
затым, каб ведаць жыцце і цуды ecu, што вы хочаце напісаць, вы павінны зрабіць яе ў bdm.